mamma och mormor

Idag kom mamma hem med Erik hassle skivan, jag blev så himla glad! åh!
plus att idag kom min mormor hem till oss också, hon kom ju hme ifrån Turkiet i lördags natt (avunsjuk), men iallafall gav hon mig en påse och i påsen låg det ett par sandaler till mig. jag hoppade i taket för jag blev så glad! ååååååååååååh! jag blev så så glad! jag hade tittat på de sandalerna i Turkiet sist och nu har hon köpt de till mig!


ERIK HASSLE!!!!!

mina fina sandaler



j


pics

Nu kommer bilderna från V och min promenad




















love you ♥


j


simma lugnt

Idag var vi och simmade ju. Det gick bra tycker jag! vi fick simma ryggsim också, det är jag verkligen inte van vid att göra, men det gick bra ändå tack och lov. När vi hade simmat klart, alla i klassen, då begav vi oss till en annan basäng, där vi alla betedde oss som 10 åringar! Alla sprang runt och typ brottade ner varandra.
Efter vi badat så satte vi tjejer oss i ångbastun, där jag fick en liten vänner sven framför mig, tror att victoria vet vilken! haha Det tog jättelång tid för oss tjejer att byta om. närr vi väl blev klara tog jag och palex tuben. Vi orkade verkligen inte gå. vi gick och blundade, sen kom palex på den briljanta iden att vi skulle gå hem till hene och hämta hennes cykel så kunde hon skjutsa mig! underbart! men det tog ju ett tag att gå dit, men vi hade kul ändå, vi skrattade heeeeeeeeela vägen, vi var så övertrötta. när vi kom hem till henne satte vi oss på golvet och åt lite choklad, det behövde vi verkligen! när vi sen skulle ta cykel så blev allt helt galet. tror att vi inte skrattat så mycket! hahahahahahahahahaha! Palex cyklade slalom.
När hon skjutsat hem mig tog jag mellis och nu sitter jag här!

j

bedtime stories underbar film!

Skulle titta på film med Jeppe ju. Vi skulle titta i mitt rum, då kom mamma också in i mitt rum och ville titta, men allt slutade med att hela hela familjen tittade på den i vardagsrummet. Tittade på bedtime stories. Sjukt söt verkligen!

Victoria, jag lägger ut alla bilder imorgon från vår prommis.


j


nu blir det film med jeppe



j


Nu blir det


Matteläxa plus en massa c-vitamin!
för jag känner att jag håller på att bli förkyld. jag har så jäkla ont i min hals,
pappa ska åka och köpa bafucin till mig nu.

j


matte direkt

Vaknar för ungefär en halvtimme sen. Så himla skönt att få sova ut bara!
Igårkväll tittade jag på Kenny starfighter, filmen! Jag tyckte den var asrolig och bra faktist. Alla säger ju att den är jättetöntig och sådär, men visst det är den men den var ändå bra f'n. haha! Tittade på den med Jeppsson.

Idag ska jag göra en matteläxa som är till imorgon. JUSTE! Imorgon ska vi åka till simhallen i Vällingby och simma. trååååååååk! Ne men, ska iaf göra en matteläxa idag, sen blir det nog massa vänner och kladdkaka!


Vics och mina fötter


j



i gotta feeling

Har precis varit ute en kort stund med Victoria. tog lite pics. Ikväll blir det ut och göra hässelby osäker! haha, eller något sånt! Var ju i vällingby med mamma, Victoria och hennes mamma Lena. Det var jättemysigt! Vi köpte vinterskor till mig idag ( jag vet tragiskt, men men..) kalender, två bhar och en sportbh, tre par trosor och strumpbyxor. Så nu är jag väääldigt nöjd! TAAAACK MAMMMMMAAAAAAAA! ♥
Så fikade vi också, mysigt värre!





j


9B - vi älskar att vara med på kort!

Igår hade vi ju fotografering PLUS spexfoto. Det var sjukt kul! Erica hade med sig kamera, så innan vanliga fotograferingen tog vi några kort.


Innan fotograferingen vi är glada

lite suddig men fin ändå!

så heta alla är!

THE REAL KLASS 9B ♥
vi älskar att spexa

alla är så snygga!
jag står längst upp till höger som hippie tillsammans med amanda!
PEACE


love 9B 



j


kristallgalan

Nu ska jag möta upp victoria. Sen ska vi möta upp resten av tjejerna. Ska titta på Kristallgalan hos Therese ikväll, eftersom Miranda! Hon har ju varit med i en serie. Familjen Babajou :D den tävlar för att vinna! så vi ska hålla tummen allihopa för att de ska vinna! Ska bli så himla spännande!


kvällens outfit!


sådär, nu måste jag springa!


HEJA MIRANDA!!!!

j

MUSIKALEN VI SKA GÖRA ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!!

*TRUMMVIRVEL*




THE WIZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD!!!
DEN KOMMER BLI BÄST!

THE WIZ - 2010 NU KÖR VI!!!!!!

j

musikal

HEJ! JAG ÄR SÅ HIMLA NERVÖS INFÖR IMORGON, EFTERSOM DÅ FÅR VI VETA VILKEN MUSIKAL VI SKA FÅ GÖRA!!!!!!
PAAAANIIIIIK!

jag kommer verkligen inte kunna somna ikväll, eller inatt! jag kommer tänka på alla musikaler som finns. ååh! Plus att vi får veta sent på dagen imorgon då ska man liksom gå och oroa sig för det hela dagen! INTE ALLS KUL!
Vi börjar tjugo i tio, då har vi svenska sen engelska, Lunch sen ska vi faktist höra på en föreläsning i prisma klockan ett, sen ska vi stanna kvar i prisma för att där efter få veta! jag kommer svimma av nervositet! gaaaaaaaah!

j

drygaste dagen på hela veckan

Min hjärna är helt borta! Kom hem för en timme sen. skulle slutat fyra med vi fick sluta tio minuter innan. Det gjorde väldigt mycket. Kände verkligen sista timmen hur jag bara ville hem! Vi hade 6 lektioner plus klassråd. Den här dagen var riktigt jobbig helt allvarligt! så himla dryg lektionerna gick i snigelfart!
När jag kom hem tog jag yogurt med müsli. Jag var så sjukt hungrig! efter bara några minuter efter jag ätit upp det tog jag mat. Nu har jag tränat på engelskan också. Hade tänkt att jag skulle skriva lite idag till svenskan, men jag gör det i helgen för nu är jag helt slut i huvudet! pust!


tog ett björnbär som blivit moget.

grymt gott var det!


j

jag är helt slö!

Goderafton! haha

Kom hem från stan för en timme sen typ. Var i stan med Victoria, Palex, Beckis Miranda och Maja. Sen var Palex och Mirandas kollokompis Lisa med en stund också. Det var trevligt!
Vi gick runt i massa affärer. Fikade gjore vi också. Tiden gick så himla fort verkligen! Vi slutade kvart över ett idag ju vilket var hur skönt som helst! Vi hade bara tre lektioner.

När jag kom hem pratade jag en stund med mamma, hon hade köpt en mascara till sig, men den tog jag. Eller faktist så tog jag den inte så, utan hon sa att jag kunde ta den! Tack mams!
Sen hoppade jag in i duschen. Efter det tränade jag på engelskaglosor på datorn. Och nu måste jag äta för min mage skriker efter mat!

j

sovmorgon, me like!

Gokväll!

Nu sitter jag och skriver på vår nya dator. Den är enorm haha! Alltså skärmen!

Var ute en stund med Victoria, Palex och Beckis ikväll. Då vi också träffade på Albin, han satt på sin moppe.
Imorgon har vi sovmorgon till tjugo i tio. jag är överlycklig!

När jag kom hem för typ en timme sen så satt jag nere i vardagsrummet med mamma och pappa och pratade. Det var mysigt! bara det att jag blev ledsen över en sak. Men jaja, hoppas jag kommer över det och tänker positivt på det snart.... Kan bli riktigt svårt faktist.



Snart är hösten här...


j

tröttis

Idag har jag varit övertrött. Skrattat åt allt typ, haha! men det är bara så kul det!
Skoldagen idag var bra, knäppt att börja ha riktiga lektioner bara. När vi satt och fick den första läxan idag på geografin så sa jag efter: Åh, nu märks det att helvetet börjat!!
Men jaja, jag överlever! jag är glad ändå och trött!
Åkte till Vällngby med Palex, Beckis, Victoria, Maja och Miranda idag efter skolan. Där vi först gick på jakt efter en kalender till palex, sen gick vi till Mcdonalds, där vi tog en glass. Vi satt där i en timme tror jag om inte längre. Men Miranda stack hem mycket tidigare. Tillslut åkte vi andra hem också. När jag kom hem gick jag in på ica med jeppe för att köpa kontant kort till min mobil eftersom mina pengar var slut. när vi kom hem sen så sjöng jag och jeppe och skrattade ihjäl oss, det var så jäkla kul alltså! hahahahahhahahaha

bilden visar allt! love you broooooe!



Nu ska jag äta soppa.

j

oj oj oj


På teneriffa 03. hjälp va små jag och jeppe är!
och hallå! vad har jag på mig? haha

j

duscha är nästan det bästa som finns!

JA! Jag bara älskar att duscha!

Hemma ifrån beckis! har haft en suverän helg verkligen! big big love!

Imorgon börjar de riktiga lektionerna. OJ! det kommer kännas konstigt att börja ha vanliga lektioner igen, efter tio veckors lov. Jag vet att jag kommer vänja mig så snabbt ändå sen, så ja!




j

at beckis place

Gokväll!

Nu sitter jag i Beckis rum med hennes laptop. Beckis sover! haha, hon tog en liten siesta efter maten, vi beställde hem pizza. Hur gott som helst! Hon ska vakna när som helst nu! Hoppas hon vaknar annars så ska jag sätta på hög musik vid hennes öra! Snällt va?

j

TURKIETBILDER DEL3



beachen vid kvällstid

VACKERT!








jag vill stå där nu!!!

beautiful!

Vi tog en båttur också.


jag bara älskar det!




seriöst, titta på vattnet!!


maten på båten

de stannade flera gånger så man kunde hoppa i och bada.

fick en flört på en annan båt

sen blev det dans

de fick upp mormor. ( Hon med keps)

två killar som ville köra titanic, de frågade mig eftersom det ska vara en kille och en tjej, men jag vågade inte ställa mig längst ut där. killarna var hur roliga som helst

men då band de fast mig istället! hahaha

båten vi åkte med. love!

näst sista dagen


på vår favoritrestaurang fick jag och mormor ett specialbröd bara för oss med ett hjärta. sååå fint!

saknar maten

drack varje dag, flera gånger. köpt hem också.

BARA JAG TITTAR PÅ BILDERNA SÅ BRISTER JAG UT I GRÅT FÖR JAG SAKNAR ALLT NÅGOT SÅ OTOLIGT!



j

lövsta

Igår var det allra första skoldagen, det kändes hur galet som helst att börja igen. Vi har ju inte haft några lektioner och kommer inte ha det den här veckan. Men det var kul att springa runt och titta på alla nya sjuor och sexor. Nu är vi äldst på skolan. WOHO! Idag var vi alla nior i lövsta, där vi bara satt och chillade. Jag badade!


saknar dig!



j

ansiktsmask

Har fixat mig lite grann till imorgon. Eftersom vi börja skolan imorgon!!! Kan inte fatta det riktigt! Så imorgon går jag i nian!
Tagit ett hett bad med massa skum och badbomber. Nu har jag ansiktsmask på mig.

myspys

så snygg! hahaha

j

cafe 60

Dagen har varit såå himla mysig tillsammans med min underbara Alessandra! Vi fikade på CAFE 60 på rådmansgatan. Där vi satt i två timmar och bara pratade om allt som hänt och kommer hända! där vi också tog några bilder.
Efter det ville hon åka och hitta sin skola. Då gjorde vi det!
Aless, du kommer verkligen att klara dig på torsdag och alla kommer bli så avunsjuka på dig för du är så underbar och alla kommer vilja vara med dig hela tiden.

några bilder från idag


min fina Alessandra

jag är glad för att jag är med aless

världens sötaste

älskar oss



peace

hihi

happiness


j

fika med Aless

Idag ska jag äntligen få träffa Alessandra! Vi ska åka in till stan för att ta en fika där vi kommer prata nonstop!
 DAGENS OUTFIT;

mammas tröja.

örhängena köpte jag igår på HM!


j

hej, jag bara älskar rött läppstift!


jess


j

kvällens outfit!

Under kvällen har jag varit ute med Victoria och Palex. Det var riktigt kul! Skulle visa kvällens outfit innan jag gick ut, men jag hann inte, så jag slänger in bild nu på den!


invigde mina byxor idag ifrån cheap moday som min morbror köpte åt mig.


j

en helt ny bäddad säng

Jag bytte lakan, örngott och påslakan. heter allt så?




lite sött sådär med hjärtan!


j

längsta dagen jag sov på sommarlovet

Idag sov jag till halv ett, det allra längsta jag sovit på hela sommarlovet. Jag har inte velat sova bort hela dagen det här lovet. men idag var det typ gränsfall! haha
Men det gjorde inte så mycket eftersom jag inte skulle göra något speciellt idag, förutom vänta på att victoria ska ringa efter hon jobbat. Imorse vaknade jag av att mamma och pappa pratade, klockan var typ sex. Hörde att mamma sa:
- Ja, men om man har svininfluensan så hostar man också.
jag blev jätterädd! när jag fortsatte att lyssna på förstod jag senare att pappa hade gått och blivit sjuk under natten. Han har fått en rejäl förkylning. STACKARE!
Pappa skulle sprungit midnattsloppet imorgon, men nej så blir det nog inte nu.
poor little dad!



jag och pappa på nyår! lika? haha


j

solen lyser!

Sitter och lyssnar på lollipop med MIKA! Jag blir sååå jäkla glad!

Ja, iallafall! ska försöka få kontakt med Sussie idag så jag kan vara med henne i det fina vädret!
Yes, det ska jag göra idag.



Jag ska träffa Aless på tisdag, överlycklig!

j

ALESSANDRA ÄR HEMMA!!!!!!!

Idag när jag väntade på bussen kom ett sms, och det var ifrån underbara Alessandra! jag blev såååååå sjukt glad! hon är hemma från Italien! jag är glad glad glad glad glad!!!!!! jag ser mer än fram emot att träffa henne! saknat henne så mycket ingen skulle förstå hur mycket!




JESS♥ALESS



 
j


 


teaterapor

Hemma ifrån teateruppspelet på Granbo. De var så otroligt duktiga! Jag satt nästan och grät för jag kände mig stolt över Palex och Miranda. Åh jag var så glad att se de spela teater men också att träffa de! Pjäsen hette Mysteriet på väddö tror jag. Den var så himla rolig verkligen!


MIRANDA som spelade konstapel typ, hon var så himla rolig. Hon skulle vara riktigt
bestämd! passade henne mycket bra! <3

PALEX som spelade en fattig flicka, hon var en riktigt surpuppa!
Men när jag tittde på henne och hon tittade på mig så såg fick jag iaf ett leende av henne <3

alla som var med och gjorde en grym föreställning verkligen!

j

jag har dåligt lokalsinne!

Godmorgon!

Om en timme ska jag till tuben, för att åka till islandstorget för att sen ta buss 113 för att åka till huvudstaleden. Där jag blir mött av Palex mamma. Sen ska vi åka och hämta Miranda mamma. Sen ska jag sitta i en bil i två timmar för att titta på deras teateruppspel! Ska verkligen bli jättekul att se!
Jag är så rädd att jag ska gå helt fel, men jag har fått en jättebra beskriving på allt ifrån Palex mamma. Jaja, hoppas allt går bra! Föreställningen börjar fem, vet inte hur lång den är men jag kommer iaf hem ikväll.


tja fan!


j

underbara älskade storasyster

Vid halv tre fick jag sms av Sussie. Några minuter hade det precis börjat regna. Jag blev jätteledsen över det eftersom ajg hade värsta planerna inför dagen tillsammans med Sussie. Men vi kunde inte göra det, det blev inte ens säkert att vi skulle träffas idag. Men vi bestämde att hon skulle komma hem till mig, då bestämde jag att jag skulle försöka hinna baka något innan, en kladdkaka. Var tvungen att springa in på Ica för att köpa vetemjöl. Jag hann bara smälta smöret innan hon plingade på dörren. Hon hjälpte mig med bakningen, utan hennes hjälp hade detr nog inte gått så bra, för allt gick verkligen helt galet, hahaha! Men det var nog bara så som hon sa att jag blev nervös i hennes närhet.  Men jaja, den blev god iaf!
Vi åt den, sen gick vi upp till mitt rum och pratade massor, visade henne min bloggs baksida om man kan säga så, jaja!
Vi pratade vi skrattade vi pratade vi skrattade det var ungefär så hela dagen blev. från att jag var deprimerad till att bli hur glad som helst! herregud vilka saker vi började prata om! Sussie får mig att skratta något så otroligt!!
Plus att hon skulle typ bli hämtad halv fem, men sen så blev det inte så. Och helt plötsligt blev klockan halv åtta, jag fattar inte var tiden tog vägen. Vi skrattade bara bort den! Eftersom : 
- TIDEN GÅR FORT NÄR MAN HAR KUL!
Följde med henne till bussen, fortsatte att prata och sen blev det lite pinsamt också när två killar kom från ingenstans när vi pratade. hahahahahahhaha!

För att sammanfatta allt, så har jag haft en helt underbar dag tillsammans med min underbara älskade storasyster!!

ÄLSKAR DIG MER ÄN VAD ORD KAN BESKRIVA!
tack för att du finns ♥ du har ett hjärta av guld! DU ÄR BÄST!
vi ses på torsdag eller fredag, eller både och kanske? hihi


j

Sussie

Idag har jag hunnit städa mitt rum, eller jag är inte riktigt klar, men jag har bara lite lite kvar. Så det känns faktist hur bra som helst. Väntar på att få ett sms ifrån Sussie, eftersom jag ska träffa henne idag. Vet inte vad vi ska hitta på, men något hittar vi alltid på! Så är det!

Imorgon ska jag åka och titta på Palex och Mirandas teater som de har övat till på deras kollo, det ska bli jättekul!


utsikten ifrån palex, haha!


j

GRATTIS BECKIS!

Först och främst så måste jag få skriva grattis till Beckis som fyller 15 idag. GRATTIS!!!!!!

Idag har jag varit med Kristoffer. Jag gymmat hemma hos honom. Boxats, burit en massa vikter, gjort situps. Sen gick vi ut och fick lååååååååååååååååååååååångt och lääänge. Så nu är jag slut i min kropp, men det har bara varit kul att få kämpa.


älskar dig massor <3


j

hungrig jag är hungrig jag är hungrig!

Har precis duschat av mig all sand ifrån stranden. Nu känner jag mig fräsch! Jag är såååååå himl hungrig! desperat efter mat typ. Men som tur ska vi alldeles strax äta. Senare ska jag nog träffa Beckis och Victoria. Nu kommer vi iaf inte ha några danskar efter oss! haha

bild ifrån tisdags när det bara började regna från ingenstans! det regnade sjukt mycket!

j


 


BEACH

Ska till stranden idag med Victoria.



j

danskar är ju inte normala

Kvällen började med att jag stack hem till beckis. Fixade lite saker där. Sen stack vi ut, köpte lite godis, gick till vår gamla skola ( Loviselundsskolan ) där det är olika fotbollslag ifrån danmark och finland typ, eftersom det är en ganska stor cup här i hässelby. När vi gick där var det ett danskt lag eller några iaf, typ 10 st som började ropa efter oss at vi skulle komma, de frågade ifall de fick godis. De fick de också. Sen gick vi därifrån, då mötte vi Victoria. Då gick vi tillbaka till skolan för att träffa de igen. Då hela äventyret började. De var helt galna det sprang efter oss och allting. De var hur desperata som helst. Men hela grejen var jätterolig, ACTION! haha! Vi blev jagade i typ en och en halv timme. såå sjukt alltså! men men. Så vi fick känna oss som typ 11 åringar igen. Jaja, allt var iaf hur kul som helst, fast helt galet. HAHA!
En sak till jag förstår verkligen inte på mig danska, även fast jag varit där två gånger så borde ajg ju ha pyttelite erfarenhet, men nepp.

Nu är jag helt slut i mina ben, så jag ska väl slå på vänner antar jag!

Bilder från igår


kort och lång

vi är glada

peace

sadfaces

vi älskar att hoppa

liiiiiiiiiiiiiiiiiip

glädje

hand i hand föralltid!

älskar dig såååå mycket, sötnos

pose pose pose

jag gillar att ligga i gräset

puss på oss

hejdå

victoria, du är söt

jag vet inte

''sotan gå hem'' hahahahahha

just love this this pic

victoria kör lite moves

let's go

jasså

victoria, du är fångad i en stormvind

haha

<3



j

beachen med Viccs

Nu ska jag dra hem till Victoria för att sen åka till Strandbadet.

Slänger in dagens outfit


Klänningen har jag fått av min moster, den är köpt i USA!




Sådär, nu håller jag på att smälta bort, jag måste bada NUU!


j

Riddan

Idag var jag och Victoria i Riddersvik och badade. Det var riktigt skönt och avsvalkande! och ovanför satt det ett killgäng som snackade riktigt mycket, vi satt och skrattade åt de, det var en kille som sjöng hela tiden. Haha!
Ikväll ska jag vara med Victoria och Beckis. Vet inte vad vi hittar på, men det ska bli kul iaf!


HAHA! vet inte vad jag gör

j

how u doin'

Suttit ute med Victoria på vår baksida på en filt hela kvällen typ. Jeppe var med, han bjöd på lite dans han. Haha!


vackert!


j

jess right now






j

Helt slut!

Hemma från stranden. Var där med mamma, Jeppe, Victoria, hennes lillasyster Cecilia och hennes mamma Lena. Det var riktigt skönt och avslappnande att bara ligga på en handduk. Var i vattnet två gånger.
Jag hoppade in i duschen direkt när vi kom hem. Ska sätta mig ute på verandan och läsa tror jag.


jag försöker se söt ut, men det går åt pipan! haha


j

Idag blir det stranden


ME&VICS


j

Film med bror

Jag hade hur kul som helst med min morbror igår och idag. Han köpte kläder åt mig! världens snällaste! yaay!

När jag kom hem åkte jag och victoria till Riddersvik och tog två dopp. NU på kvällen har vi varit ute och gått och spelat in sjuka videos. haha!

Nu ska jag och Jeppe titta på film och äta popcorn.


jättegammal bild på mig och jeppe.


j

ny design

KLART!


Love u Jessica / Victoria

drar till morbror snart

Tänkte slänga in kvällens outfit. Och säga att jag inte kommer att blogga något förän imorgonkväll.




körde på röda läppar.

puss ohej!


j

Väntar på ett samtal ifrån morbror!

TJA!

Vaknade 12 idag, usch! det är faktiskt inte alls bra att jag har börjat göra det. Jag måste ändra på det snart, eftersom snart börjar skolan igen. SNYFT! men men..

Sååååå, vad händer idag då?
Jo, idag ska jag fixa lite saker till ikväll då jag ska sova hos min morbror som bor i skanstull. Det ska bli riktigt kul! Ska åka så jag kommer dit vid halv åtta. Sen ska vi nog äta middag och sen hem till honom och bara sitta och snacka en massa strunt, det gillar jag! Och imorgon ska vi shoppa i stan. yay!
Men nu sitter jag och väntar på att han ska ringa så vi kan bestämma mer.

j

läggdags


Puss och Godnatt ♥



j

låååååååååååååångpromenad

Idag har jag varit med victoria. jag skulle ju varit barnvakt men nej, så blev det inte. Träffade henne vid tre. Då gick vi runt och pratade. Sen gick vi hem till henne, drack lite pepsi max sen blev vi sittandes framför tvn. Henees mamma kom och frågade om jag ville äta där, vilket jag ville. Käkade riktigt god mat, kycklinggryta med pasta. GOTT! Sen har vi för det mesta gått runt bara. Så nu är jag lite små trött i benen, haha!

j

Godblablabla

Nu ska jag hoppa in i duschen!




j


GODNATT


oj, vilken gammal bild, men jag va glad iaf!



j

jag har alltid problem med rubriknamn

Ikväll har jag varit ute med Amanda och Kat. Det var roligt, vi pratade tjejsnack och lite sådär. Senare gick vi för att möta upp Kats pojkvän Robin. Sen gick de iväg. Jag skulle ändå vara hemma snart, då gick jag och Amanda hemåt också.

Imorgon ska jag sitta barnvakt, kul kul! det är åt jeppes kompis och hans lillebror som är 4 år, jeppe fööjer nog också med. eller det måste han iaf! Haha





j

min bortförklaring

... jag orkar inte göra något annat!!





j


lalala

Dagen blev riktigt mysig! Jag och mamma satt på verandan sen kom Jeppes kompis mamma hit också. Så fikade vi och pratade MASSOR! Det var trevligt!
Jag drack äppelte, ifrån turkiet. Så jag fick en liten turkietkänsla också. JAG VILL VERKLIGEN TILLBAKA!


yummie!


j

slappdag

Goodmorning!
Eller godeftermiddag. Jag vaknade för en halv timme sen. Det var sååååå skönt att sova ut!
Jag vet inte vad jag ska göra idag, ingenting tror jag. Bara chilla! haha


jag vill ha nu!


j

kvällsprommis med lillebror

Jag kände att jag var tvungen att gå ut, den jag ville gå ut med bor ju då inte i hässelby ;) så jag fick ta med mig Jeppe.



mina läskiga fötter

Jeppe ser lite vilsen ut!

mm, snygg. eller inte! haha

lite suddig, men ja! peace på det!

posar lite på bron

I'm free

tittut!

sötaste

syskonkärlek liksom


j

jag börjar må bättre!

Idag var min mormor och morbror här för att fira Jeppe. Det var riktigt mysigt! & jag hade kul! Vi åt massa god mat!
det var jättetrevligt!


Puss på lillebror som är en stor grabb nu!



j

GRATTIS LILLEBROR!


GRATTIS PÅ 11ÅRSDAGEN JEPPE!




j

RSS 2.0