never give up

Oj oj oj, vad tiden går fort på riktigt. Det är redan torsdag imorgon. Men jag bara älskar att tiden går fort. Det är mycket tack vare skolan. LOVE IT! Förresten så var det sååååå himla underbart att träffa Filip igen i lördags. Var med och hämtade honom och hans mamma på Arlanda. Sen var jag med honom resten av helgen. Så sjukt mysigt!

På fredag fick jag hoppa in och jobba, har ett kalas så det är nice. Det blir skoj, vet jag. Lördag får jag träffa underbara Sussie :D mycket roligt det! Ser jag verkligen fram emot.

Nu ska jag lägga fram kläder till imorgon och sen lägga mig och sova. hejdå

j


mer än ord


jag älskar dig min bästa vän

j


dagen är inne

Nu har en hel vecka gått, så himla skönt. För att idag kommer min älskade pojkvän hem. Jag saknar honom sååå mycket, så det ska bli så mysigt att få träffa honom.
Veckan har gått riktigt fort, tack vare skolan och vänner. Tack och lov!

Nu ska jag försöka hitta något att ha på mig, får se hur det går.. JAG VILL SHOPPA!

j

trevlig helg

Som spenderades på jobbet. Idag var det ganska lite att göra, stod bara i kassan, svarade i telefonen. Stod och tittade på matcherna som spelades. Det var bara liga idag.
Dagen gick inte sådär jättefort med det gjorde verkligen ingenting. Jag hade roligt ändå. vilket är huvudsaken.
Nu dröjer det två veckor till tills jag ska jobba igen. Fast nästa måndag ska jag spela, tjohoo och saken blir bättre av att jag ska spela med min fina Sussie.

Jag har saker att göra hela veckan lång, så det känns riktigt bra.

Nu ska jag gosa ner mig i min sängoch se vänner tror jag. Godnatt


j

ny dag nya tag


Idag blir det jobbet igen. Gilla gilla gilla! Mamma ska skjutsa mig om en halvtimme typ, så det är nice. 



 


j


work it

Nu är jag trött, och har inte suttit på jättemånga timmar. Jag har haft en jätterolig dag på jobbet, nu ska jag tjocka hade jag tänkt. tröstäta lite grann, hihi jag får faktiskt det. hejdå

j

jobba jobba jobba

Igår fick jag faktiskt vara med min älskling. Så jag fick träffa honom innan han åkte, vilket han gjorde imorse, så han är nog redan framme i Italien nu. Saknar honom redan. Men det är en vecka, det kommer gå fort. Hoppas jag! Men det var så mysigt igår iallafall.

Ska iallfall jobba hela helgen vilket känns jätteskönt, då får jag något att göra, plus att jag har alltid så kul på jobbet. Börjar klockan 13.00 idag och sluta 19.00, så ja dagen rullar ju på liksom

Nu måste jag hoppa in i duschen.

j

have fun baby

time's in, don't get scared now

j


helt galet fint

Åkte till vällingby efter skolan idag, kom hem med två par jeans. När jag stod utanför dörren och skulle låsa upp titade jag in och såg det sjukt fina köket. Det är jättefint verkligen! nu är det bara lite handtag och kakel som fattas, de blir nog klara imorgon, så jävla soft. Ikväll ska jag nog med pappa till MIO och fixa nytt köksbord.
Vi har ett fint kök nu.

j


thank you

Tackar min fina sussie för den finfina headern! Är mycket nöjd. Och krya på dig underbar!
Hoppas vi ses snart ♥ miss you a lot

Köket är snart klart, så himla skönt verkligen. Vill att det ska bli helg nu, ska ju jobba. Ska bli skoj att hänga med Annika och Åke, mycket sköna människor. haha! två dagar kvar. håll ut

j

grapes

Nu ska jag drick te, titta på vänner och äta massa vindruvor. GOTT! Senare ikväll börjar det vi alla här hemma väntat på: KNIVEN MOT STRUPEN! jaaaaaaaaaaaaaaa hahaha

j

spring

Jag bara älskar vädret utanför. Jag är så glad när jag vaknar, när jag ser att det är sol. Det gillar vi!
Skulle varit med min älskling idag, men han är sjuk :( buhuu inte alls kul. hoppas verkligen att jag hinner träffa honom innan han drar. annars har mina två veckor utan honom börjat för länge sen.
j

det tar sig

Det går väldigt fort fram i köket måste jag säga. Oväntat snabbt! Skönt.
Ikväll blir det middag hos fina mormor. Och imorgon har vi bjudit in oss själva till några kompisar på middag. Det går inte att äta någonstans här hemma. Det är kaos!

j


hair hair hair

Idag började vi ett, vi såg Hair på stadsteaterna eftersom teater treorna är med. Herregud va bra den var, även fast det var rep, men det var hur bra som helst. Det var mycket naket kan man ju säga. Den var väldigt flummig och läskig. Men ja, den var GRYM!

j

KATASTROF

Hade ett jättemysigt slut på mitt lov. Spenderade helgen med min älskling. Väldigt mysigt!
Igår var det skola igen, var ute och sprang efter skolan. Samma sak idag. Hurtigt av mig. hahaha
Angående rubriken, jo det är en ren katastrof här hemma, idag satte projektet NYTT KÖK igång. Fy fan va det ser ut här hemma. Kylen och frysen står i hallen, skafferiet har blivit till påsar i hela vardagsrummet. allt allt allt står inne i vardagsrummet. Vi var ingenstans att äta, så vi får väl sitta och äta på golvet. nice!

nej, men så så är det. suck.. men det blir nog bra när allt är klart! om sisådär några veckor.... gaaaaaaaah


j


stay with me



j


fan va fort det gick

ja, nu är ju lovet slut kan man ju säga. fast ja, det är ju helg och så men det är väldigt sorligt ändå :(
Lovet har gått fööör fort.. suck! aja, snart är det påsklov, tror jag ;p

idag ska jag till vällingby med mamsen, vi ska köpa toning för mitt hår och fixa det, min utvät ser förjävlig ut om jag få säga det själv. hohoho
och så hoppas jag att jag får träffa min boyfriend. i think so


hejdå

j

det här suger lite grann

jag önskar att jag slapp faktiskt!!


j

spin that shit

kom precis hem från jobbet, fast jag har inte jobbat utan spelat med mamma och jeppe. Det gick bra, kunde gått mycket bättre, men jag vann iallafall, så det känns bra hahaha.
Vet inte riktigt vad som händer tonight, men det blir nog till att chilla lite rulla lite ni vet.

j

upp till bevis

nu kör vi!

men såå

att vara i stan med lillebror var ju jättemysigt det! vi hälsade på vår älskade morbror inne på pub där han jobbar, fikade på sandys, kollade runt i butiker, sen åkte vi till pappa på sabis i fältöversten. Mycket trevligt det!
Jag fick med tre linnen hem från bik bok.

ikväll ska jag titta på bowling, min käre Sussie spelar ikväll, så jag ska stå och heja på henne hade jag tänkt. kul kul kul! dumma mig som är så dålig på att svara i telefon, annars hade jag också spelat ikväll :( buhuu


j

staden

Hej hallå goddmorgon!

idag blir det stan med min kära lillebror. Det blir ju mysigt! jaaay


j

tralala

hela dan varje dag

gothia

Det blir gothia i sommar eftersom lillebror ska spela. Tittade på förra årets invigning precis på tv, och jag länktar fan! och hjälp va jag vill ha sommar nu!!!!

massa mys

Gårkvällen spenderades hemma hos min anamanana, där också hennes syster Emmy, plus att robin och filip kom till henne också, vilket var en rolig överraskning. Vi fikade, jag och amanda bytte lite juklappar haha :D
det var verkligen supermysigt!! speciellt att få träffa amanda igen efter ett långt hopp.
sen begav jag och filip hem till honom, promenaden hem var jätteläskig, för han skrämde upp mig. när vi kom hem till honom låg vi och tittade på 8 mile, sen slocknade vi mitt i filmen näsan, skön t.

idag har jag hunnit vara i vällingby, träffat emmy två gånger hihih, nu är jag hemma och vet inte vad jag ska hitta på, kanske ta ett varmt bad?
mm


j

yes!

Idag sk jag äntligen få vara med min bästa vän! har inte träffat henne på jättelänge, så jag ser verkligen fram emot det. har ju saknat henne fööör mycket. Så det ska bli sååå himla roligt wohohoooooo


love love love love !


j


RSS 2.0