Hatkärlek




Sömnlösa nätter

Jag är så jäkla trött, och har varit det i typ tre timmar. Men jag lyckas inte somna. För mycket i mitt lilla huvud som håller mig vaken. Jag blir galen! 

Om dagarna sitter jag och söker jobb som en idiot. Och kvällarna är det bedmode och vänner. Det är ju mysigt. En stund iallafall... 

I helgen ska jag jobba på bowlingen, så jävla glad för det. Sen ska jag bara hålla mig hemma hela helgen. Äta massa gottis och umgås med min kära familj, för sen blir det andra bullar 

Då kör vi




En bättre helg

Jag har haft en riktig härlig helg. Som började i fredags med mina närmaste och käraste ❤️ Fy fan va glad jag är att jag har min moster och morbror som dessutom är mina absolut största idoler. 

Sen drog jag ut med Ebba och träffade stenis och Josef. Det var riktigt kul, blev amba och dans. Och slutade med att vi drog hem till killarna i Tyresö. Hängde där hela dagen igår. Otroligt jävla mysigt. Igår kväll var jag med mina bästa pojkvänner. Gosmys 

Och idag var jag med min syster som jag aldrig fick. Helt sjukt mysigt. Så himla underbart att få prata med henne med en massa uppdateringar och mys. 

Imorgon börjar en ny vecka och jobbsökande. 

Hej




Bäste du




Livet är livet




Den här dagen kan dra åt helvete




Älskart

Ja sitter på tuben och känner medkänsla med en brud på tuben och det känns så jävla bra! 

Storasyster




Jag blir så jävla irriterad på människor

Nu har jag kollat paradise hotell finalen med mina kära vänner Kristoffer och Linn. Och vi alla är riktigt sura på människan som vann. Så jävla vidrig människa. Fy fan alltså. Vill bara krama om Aina. Men hon har ändå världens snyggaste pojkvän. Så ja, men ändå. 

Idag var jag ledig. Väldigt skönt. Sov för det mesta. Och tittade på ph och solsidan. Imorgon ska jag jobba. Blir ett kort pass så det är nice. Sen ska jag ja ske äntligen få gosa med Amanda. Som jag inte träffat på år och dar känns det som. Så jag känner en enorm saknad. 

 
Tack och hej. Godnatt 

Gårdagen och idag

Igår kväll så var det en händelserik kväll. Kände mig så sjukt ledsen när jag åkte hem från jobbet, när jag vet att jag aldrig kommer att komma tillbaka.. Åkte och köpte mat med mamma. Då det bara blev kaos. Men det löste sig, skönt det. Sen så när jag ska åka in till stan, tar bussen till Spånga för att sen ta pendeln. Men då åker pendeln ifrån mig, och jag får sitta och vänta i en halvtimme. Kallt och otroligt oskönt. Men sen möter jag Ebba och Åse. Åker till retro, då får jag ett sms, från en avskyvärd person... Droppe efter droppe liksom. Men sen fick jag min öl, och träffade mina pojkar. Och sen drog vi till marquise och dansade och träffade Ebbas ex och en gammal flamma till mig. Hahaha 
Kom hem sju imorse. Och ikväll ska vi fira mamma som fyllde år igår. Ska blir riktigt jävla mysigt. Träffa mina favoriter och idoler. 

RSS 2.0