When love knock you down




O'learys




Älskar dig




Chasing cars




I'm fucking awesome




Handen i fickan fast jag bryr mig




Höst och mörker

Ligger här i sebbes säng och lyssnar på min höstlåt. Tänker bara på för typ tre fyra år sen, då jag lyssnade på den första gången på hösten. Den är så himla mysig. Låten heter we've got tonight, med ronan keating. Hela det albumet lyssnade jag på varje morgon innan jag skulle till skolan. Då jag gick i högstadiet. Saknar det så enormt mycket. Så nu är det mycket minnen som ploppar upp. Jag blir faktiskt väldigt glad av att lyssna på den nu. Har inte riktigt vågat men nu tog jag mig i kragen och satte på den. 
Hade ju också en fin pojkvän då som jag förknippar låten till också. Just den tiden. Fruktansvärt mysigt. Men nu lever jag idag. Och kan bara blicka tillbaka och faktiskt bli glad. Som jag inte kunde göra förra året. Oj, från en sak till en annan. Men ja, nu kan jag iallafall tänka tillbaka och le, och det är så jävla skönt.

Nu ska jag låta den spelas om och om igen tills jag somnar. Godnatt 
 

På lördag kommer vi farfar




I take care of you

Idag skulle jag jobba, men så blev det inte. Vaknade upp med vidrig migrän. Fy fan va obehagligt det är. Får det en gång om året, och det kom idag... Men imorgon gör vi ett nytt försök. Ska sova hos Olivia inatt, som jag också gjorde igår. Saknat att vara med henne så mycket. Imorgon ska jag äta middag på o'learys på Östermalm. Mysigt! 



En bättre film




Du är något utav det bästa jag vet




Hädanefter ska jag va bra för dig




Huvudet sprängs vilken sekund som helst

Jag lever gott folk. Jag jobbar, kommer hem eller åker vidare och träffar min fina vänner, och lite sömn på det. Nu jävlar lever man i ett mönster, som man ska fortsätta göra i ett antal år till. Galet! Men jag älskar mitt jobb iallafall, så det är grymt. Imorgon är det fredag, veckorna vara flyr iväg. På lördag ska jag faktiskt jobba på bowlingen, som jag inte gjort på ett halvår typ, så det ska bli kul. Sen ska jag tillsammans med Amanda åka hem till hennes syster för lite födelsedagsmiddag, jättemysigt. 
Sen vet jag inte vad som händer. Vi får väl se! 

Nu ska jag sova, för imorgon ska jag lära mig ett nytt växelsystem. Tjohooo 

Svårt att säga

Jag vet inte riktigt vad som händer 

Och så ba klippte hon av sig håret också




I hope karma slaps you in the face before I do





Telefon och alkohol

Jag ska nog fixa ett sånt där lås man har på luren när man har fått i sig alkohol. Och inte riktigt kan handskas med en telefon. Och man skriver antingen för mycket, eller bara till fel person. Haha! Inte bra alls. 

Men men, det kan fan vara roligt att läsa dagen efter. Ibland. 

Burn

When the lights turned down, they dont know what they heard
Strike the match, play it loud, giving love to the world
We'll be raising our hands, shining up to the sky
Cause we got the fire, fire, fire, yeah we got the fire fire fire

You're my end and my beginning




Åt helvete med denna natt och helg




Vinmästarn




Vapiano

Nu ska jag och bebban ut och äta med våra kära mammor. Mysigt värre 
Sen får vi väl se vad som händer. Hoppas på att vi får träffa våran Svenne och peruan 



Jag skiter i allt, men det skiter jag i




Just hold on, we're going home




Valla korv




Jävla visdomstand

Jag blir så jävla lack mitt en visdomstand som inte ens vill komma upp. Men som gör så fruktansvärt ont. Jag behöver inte bli vis, det är ingen fara. Nu ska jag hem till Ebba och äta pannkakor så det så. 

En natt jag sent kommer glömma




Throw back saturday

Man måste alltid köra spontant för att det ska bli bra. Tro mig, jag vet. Hade en sjukt jävla bra lördag kväll och natt. 

Imorgon har jag jour på jobbet, så de kan ringa från sex till tolv och säga var jag ska någonstans. Så vi får väl se vad som händer imorgon. Nu ska kag hem och kolla på vänner och gosa med min långa lillebror tänkte jag. 

Hahahaahhaha




Pictures of you

Jobbade idag som vanligt, väldigt lugnt ställe men asskön snubbe som lärde upp mig. Ska vara på samma ställe imorgon också, sen är det helg igen. Den här veckan gick hur jävla fort som helst. Vet inte vad som händer i helgen förutom att vi ska hem till Janette och fira henne på lördag. Sen vet jag inte vad som händer riktigt. Kör på en spontan helg! 

Höst

Mu är det höst och kallt som vintern själv. Det märks på mitt humör. Usch känner mig hemsk mot mina nära och kära. Men har de bästa runt mig som får mig att le ändå. 


RSS 2.0