I en månad

En månad har gått som jag fått spendera med min finaste man. Världens absolut bästa pojkvän. Jag älskar tusen gånger om. Jag hoppas bara på fler. För det är dig jag vill vara med. Min allra finaste ägodel. 
Idag är det städning och tvätt på g. Snart blir det sushipaus. Satan va gott 



Glad tjej hej




En lycklig Jessica

Nu är allt en enda stor fröjd. Ikväll blir det mysmiddag hemma hos mig. Med family och pojkvännen. Med massa god mat. Helt underbart :) 



Norge över dagen

Sitter i bilen med min fina pojkvän. Påväg till Norge. För att lösa en del. Känns så himla underbart. Och jag är så lycklig. Jag är så obeskrivligt kär i min finaste Simon. 




Hey baby




Tar lite semester

Har haft underbara dagar med min älskling dessa dagar, och idag ska jag med till honom till Norge. Lite spontant sådär, men det ska bli så himla underbart! Få lite semester också. Det kan inte bli så mycket bättre. 




När mysdagar är som bäst




Nystädat rum är alltid skönt




Så många frågor men inga svar

Igår var det skiva, hade väldigt skoj måste jag säga med massa dans och härliga människor. Kom hem fem och då blev det ett kort samtal med älskling. Han skulle upp och jobba, medan jag skulle sova. Bra kombo! 

Idag måddes det helt okej, men dagen är kommen då äntligen min Simongosis kommer hem i fyra dagar. Jag är så jäkla lycklig för det. Åh va det ska bli underbart att få träffa honom igen. 

Nu är det kapten röd som får rädda mina sista timmar. Och bebban som jag ska åka hem till. När hon vaknat haha 

Jag älskar dig mer än ord kan beskriva




Kärlek rakt igenom




Vi mot världen

Väntar på tubleros in till stan, men först träffa min sistaaaaahh som hoppar på i råcksta. Ska bli så jäkla mysigt att få vars med henne idag. Mitt lyckopiller <3 




Första och enda skivan

Ikväll har jag gosat med min fina vän Linn och hennes fina mamma. Så jäkla mysigt, och nu har jag precis lagt mig. Behöver lite sömn på det här. Imorgon ska jag träffa syrran, och sen blir det skiva på kvällen. Måste tagga till! Wooooop wooooop 

Och sen på söndag kommer älsklingen hem igen. Åh va jag längtar. Och på måndag blir det utbildning. Det går bra nu. Och låt det vara så bara. Tack! 

Saknar min gos




RSS 2.0