Saknar min andra halva

Fan... Jag pratade precis med Amanda, satan i gatan vad jag saknar henne. Redan. Haha
Men hon är det bästa jag vet. So that's why. Ska nog lägga mig och kolla på vänner. Typ.


En dag jag saknar


My lovely love


work it

Hallå där!
 
Jobbar på varje dag, de är jätteroligt, bara det att alla har typ semester så det är ganska tomt, nu sitter jag helt själv, haha lite läskigt. men de som är här är sköna människor. dessutom jobbar jag med en helskön bru som heter julia. gillar verkligen henne, hon är jättesnäll och rolig. så det är sjukt galet kul. får gå hem om en halvtimme. tiden går sååå sakta..
 
bor fortfarande hos min älskling. det är så jäkla mysigt att bo tillsammans med henne. vill inte hem igen, hahaha vill flytta in med henne föralltid. min bästa. saknar henne även fast vi sågs imorse liksom haha. snart är det helg igen, så skönt. då blir det nog en chillhelg igen som förra. om inte man ska ta och dra ut. lite sugen faktiskt. mm
 
 
 
 
nu ska jag väl låsa lite dörrar och sådär. vi hörs

Jag älskar min fru

Jag har det så underbart hos min älskade bästis. Vi bor ihop och det går så himla bra. Så skönt att få bo med sin andra halva. På måndag är det jobb igen. Glatt humör.


Äntligen

Skara med familjen var väldigt roligt och skönt att få komma bort framför allt!

Nu har jag kommit hem till min fru, ska bo med henne i två hela veckor. Ska bli så mysigt.


Jag och långa lillebror


Jag och Rune föralltid


Fu sl

Påväg till jobbet, men det är förbaskade förseningar. Man kan tydligen inte åka till Alvik. Jävla tur att jobbet är i Bromma. Puuuh! Får se hur lång tid det här tar då...


Receptionisten jessica här


Jobb, shopping och allsång

Jobbade idag, var själv en stund. Det gick hur bra som helst. Stress men kul.
Mamma hämtade mig, så åkte vi till stinsen och shoppade. Och sen hem för att äta och kolla lite allsång. Lite familytime. Nu är jag tröttare än tröttast. Imorgon är det jobb igen.


Hey there mirrorgirl


Slut på ledigheten

Ligger och kollar vänner i väntan på att bli trötter. Idag har mormor och låtsas morfar varit hos oss på lite fika. Mysigt! Och prat om min framtid.

Efter middagen så cyklade jag till frugan, vi tog en prommis till badet och satte oss där och pratade om allt och inget. Jättemysigt och behövdes. Hon jobbar också. Så det känns bra. Snart ska jag bo hos henne i två hela veckor. Längtar crazy much


Längtar efter rutinerna nu

Ikväll vart det inte som man tänkt sig. Inga förväntningar, men ändå så blir det pannkaka. Fy fan va tråkigt. Men det var väl trevligt iallafall!

Måste sova någon timme nu, för att sen verkligen gå upp. Överleva dagen för att sen somna tidigt för att på måndag ska det jobbas igen. Fem veckor ut. Ska bli riktigt skönt nu att komma in i alla rutiner. Ska inte gå ut på ett tag. Trött på alkohol. Det blir ändå inte som man tänkt sig, senaste gångerna. Och nästa helg blir det skara sommarland med familjen. Helt jävla underbart. Och riktigt mysigt.


Glad i alkohol


Mysnation

Ikväll har jag och mamma varit hemma hos mormor på jättegod sallad. Och massa god dryck. Tillslut tog mormor fram spriten då jävlar. Haha! Så blev det kortspel och prat om min framtida plan som spårade lite grann.


Godnatt

Idag har det varit lugn och ro hemma med vännertittande. Och så har jag varit på o'learys på ett glas vin med min sväris. Alltid lika mysigt och trevligt att träffa henne.

Nu kollar jag vänner och ska sova typ nu. Godnatt


Ingen tripp till där jag kan känna mig lugn i år

Känns så jävla konstigt att vi inte ska till Göteborg i år. Ingen gothia. Vi ska vara hemma vecka 29. Då vi i tre år i rad har varit på gothia. Det är verkligen så tråkigt. Det är ju liksom en tradition, och jag avskyr förändringar. Saknar Göteborg ändå. Jag har fått tillbaka min gnista för Göteborg efter äcklet, som tur är.
Kollade appar igår och då kommer gothia appen upp och det var ju inte så kul att se. Men ja ja. What to do liksom?! Jag ska vara hemma och tjäna pengar. Bra det


Menshelvete

Jag avskyr att vara kvinna ibland. Fy fan vilken vidrig värk jag har. Men snart är det över. Som tur är. Bara legat i sängen idag. Har inte kunnat göra någonting annat. Var en sväng förbi Kristoffer ikväll. Det var trevligt. Men blev kortvarig. Och drog hem och nu ligger jag här i min bästa säng. Med Justin bieber över mig. Känns bra.

Imorgon blir det nog en repris, men på kvällen ska jag träffa världens snällaste. På ett glas vin. Myspys!

Och på fredag blir det mys med mamma, moster och mormor. Äta och dricka massa gottis. Och på lördag blir det fest i Värmdö. Härliga tider.

Och på måndag, då jävlar ska det jobbas. Tjohoooo


Bort en bit iallafall

Igår bokade vi en lite tripp till skara sommarland över en helg. Ska bli så skönt att åka bort en liten stund. Och umgåsa med familjen lite grann. Och framför allt lillebror <3

Snart börjar jag jobba på riktigt också, ska bli skönt att börja med lite rutiner igen. Och få dagarna att gå. Tänka på annat.


RSS 2.0