mitt lilla lejon

Min ena katt Elvis kom hem skadad igår på morgonen. Ganska stort sår, jag övertalade mamma och pappa att ringa till vetrinären för en tid. Vi fick tid senare på dagaen, vi fick veta att de skulle ha kvar honom ett tag, när vi kom tillbaka för att hämta honom, satt han i buren med en liten tratt på sig, han var väldigt trött. vi fick se vad de hade gjort, de såg riktigt äckligt ut, massa blod :( kunde inte titta.. han har typ 4 slangar runt såret. ååh :( det är såå synd om honom. han bara gick runt här hemma och vinglade. han var väldigt groggy. men senare på kvällen blev han pyttelite piggare, han var kelig till och med. han störde sig på tratten. nu ligger han och sover under jeppes säng :(

åh min lilla bebis

j

kyssar och kärlek


saknar dig och din närhet, älskling. men imorgon är du tillbaka. längtar


j


cut cut cut


bye bye

j


Second grade

Det börjar närma sig. Snart börjar jag andra året på gymnasiet, hur sjukt?!? jag är för liten :o eller, ja för kort iallafall. haha
Har haft ett mycket bra lov, men det är ju fortfarande en vecka kvar. Skulle varit i Barcelona nu med min pojkvän men nä, så blev det inte :( buhu.

Jag är så jävla trött, har inte sovit på mer än ett dygn, jag och några fler tjejer från klassen var hemma hos fina Ebba, vi dygnade. för vi hade såå mycket att prata om. Det var så jävla kul att träffa alla igen.

aja, pusssssssssss

strike i massor

Var och spelade bowling idag i Kista. Så jävla kul, det var så länge sen, så det passade riktigt bra att göra det idag. Fick in några stikes. Ikväll ska jag hem till Fillie.
nu ska jag hoppa in i duschen. eller ska nog se lite vänner först, he he

j

min räddning för kvällen


du är för bra du

j


need you now

min finaste sussie, behöver dig!


saknar dig fruktansvärt mycket. saknar oss.

j

RSS 2.0