Fuck nyårsafton

Okej, imorgon är det allra sista dagen på ett stört händelserikt år, på både ont och gott. Jag har blivit en sjukt starkare människa. Jag har fallit många gånger, men ställt mig upp igen. Jag har mått bra och sämre. Jag har skrattat och gråtit. Jag har helt enkelt levt. Men för det mesta har jag mått sjukt jävla bra. Har haft den bästa dagen i mitt liv - studenten. 
Har träffat så mycket intressanta människor. Ja alltså herregud vad man gått igenom mycket på ett litet år helt seriöst. Haha! Galet värre. Men jag har insett det bästa. 
Ta dagen som den kommer. Jag kan ändå inte göra något som kommer hända om fem minuter, bara tänka annorlunda.


 

 

När det är borta




Oh Happy days

Jag har haft världens bästa jul tillsammans med mina allra käraste. Älskar mina favoriter så mycket. Min moster och morbror är min idoler. Jag önskar att jag fick vara dom, tillsammans. Sen har jag bara levt livet dom här senaste dagarna. Fan va underbart livet är ibland! 

Något av det bästa det här året




Se på vår fina gran

Idag har jag kollat vänner. Pratat med systern jag aldrig fick i en timme i telefon. Saknar henne så. Min fin susbus. Köpt gran. Såg väldigt fin ut. Så på måndag ska den in och kläs. Ikväll ska jag hem till min käre vän Olivia. Och umgås med henne och Magnus. Jättemysigt faktiskt. Har inte träffat Olivia på flera månader. Dags för en jävla uppdatering. 

Löjligt

Nu saknar jag min älskling så mycket så jag tror att jag går sönder. Det är löjligt att jag saknar honom så mycket efter vara en vecka. Men är man kär så är man. Tror att alla varit där. Och nu är jag där igen. Skönt dock att man får en positiv respons. 

Ikväll har jag bara kollat sunes jul i min säng. Så jävla rolig julkalender. Fan vad jag skrattat. Känns som att det är min familj. Haha samma lika liksom. 

Imorgon vet jag inte riktigt om jag ska bli klar med min julshopping, eller om jag ska vänta till söndag? Det är frågan. 
Ska kanske vara barnvakt åt mina extrasmåbrorsor. Hoppas det iallafall. 

Snart är det julafton. Ingen julkänsla. Jävla skit. Men det är vara att fortsätta kolla gamla julkalendrar 

Världens bästa film




Sjuk

Åh va trött jag blir. Självklart så mådde jag ännu sämre när jag vaknade imorse.. Så jäkla onödigt. Så jag stannade hemma idag. Somnade om och vaknade senare. Mådde fortfarande svindåligt. Åt frukost och kollade ikapp alla avsnitt på julkalendern. Och nu kollar jag på gamla julkalendrar. Julens hjältar är den som är på nu. Imorgon blir jag hemma igen. Måste verkligen bli bättre. Så jag kan bli klar med julklapparna framför allt. 

Jävla karma

Ska aldrig mer säga att jag inte varit sjuk på länge.... Fan också! 
Och med det säger jag godnatt och hoppas på det bästa

Bra helg

Fredagen var underbar tillsammans med min älskling. Lördagen var jag så otaggad på allt. Men det blev en sjukt jävla bra kväll och natt. Sjukt tråkigt att min kära bästis inte var med dock... Men det blev dans för hela slanten. 
Jag älskar fan att dansa sönder. 

Jag älskar den här tjejen




Fotbollsgalningar till älsklingar




Välkommen till veidekke

Idag jobbade jag på veidekke. Ett byggföretag. Satt i receptionen tillsammans med en annan skön Jessica. Sen satt jag själv i två timmar. Åkte hem, gick förjävligt. Haha 

Och hela kvällen har jag umgåtts med mina föräldrar. Jävlar vad jag skrattat. Jag förstår ibland varför de är mina föräldrar. Jag är så sjukt lik båda två. Ibland! 

Gos och Fotbollskväll

Idag vart det jobb på kontoret. Jättetrevligt att vistas med mina underbara chefer. Sen åkte jag hem till min käre vän bebban där vi åt en massa mat. Och sen så skulle jag åka till gamla stan för att möta upp min älskling. Men sen så bestämde vi oss för att åka hemåt istället och kolla fotbollen. Det blev mys och massa mål 


Jag är en kär människa

Då var det är ett tag sen jag skrev. Men har varit uppe i varv sen senast. Det har hänt massor. Och dagarna rullar på liksom. Hur skönt som helst. Men lite panik att jag inte köpt julklappar än... Standard varje år. Måste försöka göra det i helgen på något vis. Men det löser sig nog. Men ja, jag mår bra iallafall. 

Två år efter


Jag är just nu så lycklig men ändå olycklig. Men snart kommer jag endast vara lycklig förhoppningsvis. Under dessa snart två år har jag blivit sårad så många gånger har blivit behandlad som en skit. Gett och gett men inte fått något tillbaka. Slutat tro på kärleken. Men detta har gjort mig till en sjukt stark människa. Och det är jag stolt över idag. Jag är så glad att jag faktiskt kan stå med två stadiga ben här på horden helt utan problem. Men nu är jag kär. Och det är han också. 

This christmas

Dagen har varit jättemysig med adventskonsert med mamma, mormor och morbror. Min morbror sjunger i en stor jäkla kör. Det var så sjukt mäktigt. Får redan julkänslor. Helt underbart. Vi har dock inte hunnit juldekorera här hemma. Men det får bli i veckan. Åh den allra mysigaste tiden är här. Älskart! Hoppas dock att det inte går så snabbt fram till jul. Jag vill hinna njuta. Och dessutom hinna köpa julklappar. Lite stressad sådär, men det blir nog bra. 

Snälla




Love this




Best date ever

Igår var jag på den allra bästa dejten någonsin. Tänker dock inte skriva med vem. Men herregud! Han gör mig så glad. Nu hoppas jag bara på det bästa. Håller mina tummar. 

Idag var jag, mamma, Linn och hennes mamma i Norrtälje. Vi var inne på Edblad i hela tre timmar. Om inte mer?!? Sen avslutade vi kvällen med middag på o'learys i Vällingby. Sjukt mysigt. 

Imorgon blir det julkonsert med mamma, mormor och morbror. Såååå extremt mysigt. På första advent och allt. Gooooos 

RSS 2.0