Imorgon åker mössorna på

Skoldag idag, tillbaka i st. Eriks.. Ovärd dag. Ja. Imorgon inte lika ovärd. En väldigt skojig dag. För imorgon är det mösspåtagning. Då åker mössorna på. Så ska vi sjunga lite grann. SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA DAGAR!
Typ så. Sen är det ju Valborg. Vet inte vad som händer senare på kvällen. Vi får se!


Studentlivet är kul


I got it from my papa


Jag blir så trött

Har legat nu i två dagar i min säng och bara sovit. Så fruktansvärt skönt. Men det är ju inte så att jag blivit piggare?! Var ju på gymmet idag, och min näsa bara rann. Har dessutom haft sån huvudvärk nu i några dagar. Pratade med mamma, och hon var också snuvig. Så sa hon att det är pollen som kommit. Självklart tänkte jag. Inte så konstigt längre att jag är så trött hela tiden. Och huvudvärk.


Nu kör vi

Sitter och väntar på killarna så ska jag äntligen åka och gymma med dem. Känns så bra att äntligen börja med det livet igen. Har inte varit där på typ två veckor, om inte mer. Så nu jävlar kör vi


Slutet är nära

Kulturfestivalen tog slut för oss artister igår. Så sorligt, men ändå skönt. Jag är väldigt likgiltig. Har inte förstått att det är slut än. Det kommer när det kommer.


Haha

Herregud, man kan ju tro att jag är full eller något på förra inlägget. Jag kan ju inte skriva på svenska. Men jag hoppas att man hajar vad jag menar. Hahaha! Missade TVÅ tabletter tre gånger om dagen. Så nu blev det rätt. Och för att sammanfatta så har jag öroninflammation.

Knarkarn Jessica numera

natten till igår åkte jag på öroninflammation, vilket är något att det värsta jag varit med om. Det är verkligen hemskt. Och det gör så obeskrivligt ont. Så nu går jag på penicillin. tabletter tre gånger om dagen. Fy fan alltså. Fått special nässpray, och går fortfarande på cocillana. Jag mår fan inge ångra av att ta allt det där. Plus ppiller och huvudvärkstabletter också för att ja får ont i huvudet för öronflammationen. Usch fy och blä. Allt detta för stress inför skolan. So fuck off school. 

Vem fan får hicka precis när man ska sova?

Jo jag såklart.

Idag har jag och Ebba varit så himla duktiga. Vi har varit i så länge, och dansat hela dagen. Och sen sprungit runt i stan och letat outfit. Det här blir sjukt bra nu. Så nöjd och så stolt över oss. Nu är jag så trött och måste sova NU!


Har många människor på vår sida lillebror

Känns så skönt att ha så många människor som är på min sida när det gäller min käre lillebror. Alla är så snälla som bryr sig. Idag åkte jag till skolan, det var liksom nu eller aldrig. Jag och Ebba fixade yttligare en ny koreografi. Så duktiga så. På tisdag gäller det. Imorgon blir det rep hela förmiddagen.
Mår fortfarande inte hundra, men snart så. Fortsätta knarka vitaminer och allt sånt där. Saknar träningen som fan gör jag. Alla andra i familjen tränar hela tiden, jag vill också. Nu måste jag sova. Godnatt


Syskonkärlek

När det gäller ens syskon är man redo att göra allt. Till och med ta till våld. Jag blir så jävla besviken på människor och speciellt små snorunge, som tror att dom kan vete sig hur som helst. Och när en sådan beter sig förjävligt mot min lillebror är det riktigt känsligt. Jag blir så arg på människan. Jag vill bara följa med Jesper till skolan imorgon och ta ett snack med grabben. Om han hoppar på min Jesper ingen, då blir det inte roligt för den lilla pojken. Fan för dig. Låt min lillebror va!


Sjuk sjuk sjuk

Redan trött på att vara sjuk. Har legat i min säng nu i ett dygn. Mår inte alls bra, men är så trött på det här. Jag vill vara frisk. Det här suger!


#orkarintevarasjuk

Gör mig frisk bara. Jag vill inte vara sjuk. Och har orkar inte varades heller. Jag är ett stort pmsfall nu. Ska nog sova till studenten. Godnatt


Så många gånger

Jag sagt det nu flera år vid den här tiden på året, att jag inte Ska vara hemma. För att jag blir alltid sjuk i april, varje år. Jag ska vara i Turkiet har jag sagt, men det har aldrig hänt. Men då kan jag ju bara säga att efter det här så SKA jag vara i Turkiet hela april nästa år. Om inte mer.


No job but cocillana

Ja, jag låg vaken till typ sju. Höll på att somna, men pappa kom in med te till mig. Det var väldigt snällt! Sov till elva, skulle jobbat men det kändes inte så smart. Bokade tid på närakuten i Bromma, fick skjuts av pappa. Fick ett recept på cocillana som jag hämtade ut efter. Åkte hem, mormor var på besök. Det var jättemysigt. Och nu har jag vara kollat glee och halvsovit. Pga morfinet som finns i coccisen. Men nu ska jag äntligen få sova på riktigt. Hoppas jag. Kan inte andas så bra, men jag gör så gott jag kan


Jag vill sova

Jag är så trött, så trött. Somnat, vaknat hostat sönder, somnat, vaknat, hostat sönder. Kan jag bara få somna om igen? Utan hosta och huvudvärk. Nyser gör jag också. Aj!


Stressad Jessica övergår sakta till en sjuk Jessica

Jobbat hela dagen, jag är så äckligt trött. haft fyra kalas, det tog kål på mig. Hostar som en idiot och nyser hela tiden. Ont i halsen. Fan också. Alltid jag. Har ju varit så stressad under en lång period och nu reagerar kroppen såhär. Snällt, verkligen. Behöver verkligen inte det här. Jag måste vara frisk. I två veckor nu. Dödsviktigt. Sen kan jag bli sjuk. Men inte nu!!! Men jag kör på ändå. kom igen nu jessan! 

Fredag i mitt hjärta

Fredag igen, påväg till skolan. Jag är så jävla stolt över mig och Ebba, för igår så stannade vi i skolan till sju och gjorde klart korren. Känns så bra. Så nu på morgonen är det träning på den. Och sen en lektion till och så är det helg snart. Underbart! Ska jobba hela helgen dock. Men det är ingen fara. Det är bara att köra så kommer pengarna in sen.
Plus att jag har fixat jobb i sommar, så det kanske börjar bli ljusare nu hoppas jag!


3 kilo choklad

Pappa kom hem idag med massa avskedspresenter från hans nu gamla jobb. Imorgon börjar han på Coop. Känns sådär halvkul haha. Men jaja! Han kom hem med 3 kilo choklad. Känns ju jävligt kul när man försöker träna och bli fit inför framtiden. Men det ska nog gå bra. Nu ska jag sova


Promenerar i ett minne


Beroende av glee igen

Idag var det första riktiga skoldagen efter lovet. Det blev en seg dag. Med en massa kaos. Jag avskyr min slackerklass. Men snart är det tack och hej. Sen blev det till att åka till Vällingby för att gå till tandläkaren. Och idag allra första gången helt själv. Haha, det tog vara 19 år. Med det gick så bra. Sen gick jag vidare och gymmade. Och nu kollar jag på glee, som jag är helt beroende av. Igen.


Exakt två månader kvar

Idag är det dessutom två korta månader kvar. Sen slutar jag äckliga skolan. Det ska bli så obeskrivligt skönt. Jag längtar så mycket nu. Så imorgon kör jag. Två månader i streck, hårdkörning. Sen kan jag andas ut!


Jag har ingen ork kvar att bry mig

Så, då var det skola imorgon igen efter ett kort lov. Prov imorgon, och jag ska gå dit och göra mitt bästa. Sen behöver jag aldrig mer tänka på det. Blir det ett ig, ja då blir det det. Jag orkar inte bry mig faktiskt! Jag är så jävla trött. Måste sova nu nu nu


baby, me and you

You can be the peanut butter to my jelly
You can be the butterflies I feel in my belly
You can be the captain
And I can be your first mate
You can be the chills that I feel on our first date
 
You can be the hero
And I can be your sidekick
You can be the tear that I cry if we ever split
You can be the rain from the cloud when it's stormin'
Or you can be the sun when it shines in the mornin'

Don't know if I could ever be 
Without you 'cause boy you complete me
And in time I know that we'll both see 
That we're all we need
'Cause you're the apple to my pie 
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high 
And you're the one I wanna marry 

'Cause you're the one for me, for me
And I'm the one for you, for you 
You take the both of us, of us 
And we're the perfect two
We're the perfect two
We're the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two

You can be the prince and I can be your princess
You can be the sweet tooth I can be the dentist
You can be the shoes and I can be the laces
You can be the heart that I spill on the pages
You can be the vodka and I can be the chaser
You can be the pencil and I can be the paper
You can be as cold as the winter weather
But I don't care as long as we're together

Don't know if I could ever be
Without you 'cause boy you complete me
And in time I know that we'll both see
That we're all we need
Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry

Cause your the one for me, for me 
And I'm the one for you, for you
You take the both of us, of us
And we're the perfect two
We're the perfect two
We're the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two

You know that I'll never doubt ya
And you know that I think about ya
And you know I can't live without ya 
I love the way that you smile
And maybe in just a while
I can see me walk down the isle

'Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry

'Cause you're the one for me, for me 
And I'm the one for you, for you
You take the both of us, of us
And we're the perfect two
We're the perfect two
We're the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two
Yeah, yeah



Underbart

Jag har haft så jävla kul ikväll/inatt. Firat älskade moster och sen älskade Mathias. Så jävla kul!
Bra jävla slut på allra sista jävla lovet
Godnatt babes


Utgång på ingång


Var fan är min homer?


Titta, jag kan vara seriös... Eller något sånt


Bira och psykologi

Sådär, då var det slutet på mitt allra sista lov någonsin. Hjälp va sjukt! Men jag är mer än glad att jag slutar skolan om två månader. Ska bli så obeskrivligt skönt. För nu är jag så less på pluggandet. Ska tenta av psykologi på måndag, och jag hoppas verkligen på ett g iallafall. Det skulle vara så bra. Imorgon ska vi hälsa på min gammelmorfar som ligger på sjukhus. Tycker så synd om honom, han är så fin. Sen blir det till att åka till moster och fira henne sen blir det utgång med gänget. Vi ska fira min älskling Mathias som fyller år på måndag. Och på söndag hårdplugg på psykologin. Sen är det två månaders slit! Härligt


Om och om igen


Mys med ljus


Han bara växer om mig


Jag vill bara lura skiten av dig

Skulle det stå på förra rubriken


Jag villabrand lura skiten ur dig

Igår var en helt sjuk kväll och natt. Drog en spontan utekväll med Rebecka. Amanda skulle också varit med men hon mådde inge bra. Men vi var och drack billig öl och cider. Sen drog vi till Victoria för att träffa albert, äcklet och peter08 hahaha! Så sjukt, men det var skoj och så sjukt galet. Kom väl hem vid fem. Upp och gymma idag och sen mysmiddag hos mormor. Nu är jag helt slut! Godnatt


RSS 2.0