tjena.

heejhej :)

idag är det fredag faktist, idag har de ju varit sommar typ, otroligt härligt alltså! ME LÖVE!
idag grillade vi för första gången, pappa blev ju klar med verandan iförrigår typ så det blev kanoners bra. Riktigt gott med grillat, har längtat efter det så himla mycket, så när jag satt där på verandan med det grillade köttet och potatisgratängen så var jag så glad, tihi. me like a loot!

var i vällingby med Palex, Miranda och therese idag efter skolan, det va skoj. så kul att Miranda va i skolan idag, vi hade det så kul på lunchrasten alltså :D hahaa <3
så när vi satt på donken var det så kul, skrattade rätt mycket iaf, hahahahah!! ;D

vi hade samhällkunskaps prov idag, kuuul! NOOOOOOOT!! det gick väl halvbra för mig. men jaja..

Amanda var precis här en liten stund :), vi sjöng Singstar och skrattade som vanligt :)<33

ska nog sätta mig i min lilla soffa och titta på vänner, haha jag är verkligen ett vänner-freak

PUSS

/ j

länge sen..

heejsan :)

Länge sen jag skrev.
Idag var det en vanlig dag, var i skolan lite tidigare för att jag skulle öva på min låt som jag skulle sjunga på musik lektionen, Maja och Emily var också med :)
jag fick sjunga sist, det var Maja först, sen Albin, sen Erica, Emily, och sist men inte mist, Jag, haha ;p
Efter jag hade sjungit satte jag mej bara pladask på golvet framför alla. Alla sa något om min sång, det va bra saker som alla sa rill mej, blev jätte glad! <3 :) Linn började gråta, när hon sa att hon grät så fick jag lite tårar i ögonen, Palex sa att hon höll på att gråta, <33 När jag sjöng var det tydligen bättre än vad jag trodde, det är inte ofta någon börjar gråta när jag sjunger. hihi :)
Innan Ablin skulle sjunga, eller rappa som han gjorde, när han skulle sätta in skivan som han hade med bakrundsmusik så hjälpte Henrik honom, så rätt som det va så Henrik; YO!
Alla garvade så mycket, det var så jäkla kul! :D:D hahaha
Albin körde When I'm gone - Eminem, han gjorde den grymt bra!
älskar låten <3 :D

Nu är pappa klar med vår veranda på framsidan, så är han också klar med staketet, wohooo! så på lördag ska vi grilla :D:D:D:D:DHAPPY! snacka om sommarkänsla!
jag längtar så otroligt mycket till underbara sommaren :)

<3puss

låten <3

JAG ÄLSKAR DEN HÄR LÅTEN! <3

Chris brown och Jordin Sparks - No air

!

heeejjsan :)

Jätte skönt att sluta 12 idag, hade bara tre lektioner, eller tre och en halv, för vi hade bara engelska i en halv timme, det va skönt.. hehe
efter sista lekionen som var slöjd gick jag och beckis hem till henne och åt lite lunch, så pluggade vi till matteprovet som vi ska ha imorgon så pluggade jag också till vårt läxförhör på samhällskunskap om lag oh rätt.
sen åkte jag, beckis och palex till vällingby för att kolla upp skoltröjor, det gick great ;) haha


denna sak i mitt hår gjorde maja idag på slöjden :) hihi
<3

pussohej!

/ j

lalalalalalalalala

hejhej! :)

har precis tagit en lååååååååång dusch, goodi

idag har det varit en helt vanlig dag, imorgon kommer det däremot inte vara någon vanlig onsdag, vi slutar klockan tolv då, tjohoooo! :D
ska hem till beckis sen efter skolan och plugga till matteprovet till torsdag, så ska vi äta lunch hos henne också, så det är great, haha! :) nudelsoppa ska vi äta, det är goott det!

ikväll är det desperate housewives, efterlängtat! hiih så klockan 9 på kanal 5!

jag längtar till sommaren nuuu, vill ha! <3

pusspuss

tjena!

har precis gjort biologi läxan som vi har till imorgon, det är om maskar, så himla äckligt , blää :S


igår var min mormor, moster, morbror låtsas morfar och min låtsas morfars son här som bor i USA, :) det va kul att träffa alla, älskar min släkt mycket <3
sa till laila, min moster att jag hade sjungit min låt för kalssen, då sa hon att hon ville höra, men jag ville inte sjunga, sen började vi prata om något annat, efter några minuter sa jag någonting om min låt till mamma, då sa laila; snälla jessica, sjung nu! :)
mormor stod också där så ja, det var bara att sjunga på, jag ställde mej i ett hörn för jag vill inte sjunga framför dom, men jag stod ändå i samma rum som alla, så började jag sjunga, när jag var klar så gick jag fram till dom, alla aploderade, hehe .. då stod karim min morbror där också, han hade hört mej när han var på övervåningen i mitt rum, så han hade kommit ner, och det visste jag ju inte så.. :P laila ville höra en gång till då kom min låtsas morfar och yasser, hans son ner också, så sjöng jag igen, hihi , det va kul att sjunga för dom :)
tack alla! <3 speciellt moster och morbror <3 :)

bild på mej och morbror :D

ikväll är det American idol, wie!

ha en trevlig kväll! puss

sommar.

sommarkänslor <3, majas låt! hahaha :D:D


victoria skriver

Hallå på alla ute i världen. Såg denna bild på Palexz blogg x)) Så jag måste bara lägga in den!!
 Klicka för att stänga bilden
Det är Jessica och.. vänta ska bara gå och fråga jessica vad han heter... okej hon står precis bredvid mig och garvar, hon kan itne kontrollera sig och, och sedan var den en sak som jag inte får srkiva av Jessica Pessica. Idag ska hon föresten äta och sova hos mej, så inget mer av henne i kväll för er :P, mouhahahhahahhahh- jaja. åter till vad han hette, han heter typ axel!

torsdag

hejjjjjsan! :)

idag på dramat var det så himla kul alltså, vi var i tre gupper, så fick alla grupper varsitt papper, fast det stod samma sak på båda. jag var med albin, palex och emily :), på pappret stod det att det skulle vara en familj, mamma pappa och två döttrar, familjen hade jätte dålig ekonomi, mamman och pappan hade fått sparken på sina jobb, den ena dottern var 21 år och hon var gravid, i fjärde månaden, men hade inte sagt något till föräldrarna. den andra dottern som var 17 år gick i gymnasiet, men hon var inte så duktig, hon var inte så självsäker, hon tjatar om att få åka till England för att jobba som au pair, hon fick jag vara. emily var den andra dottern, palex fick vara mamma, albin fick vara pappan.
vår scen blev grymt rolig, haha.., jag stod och tjatade om att få åka till egnland, jag fick för albin, men inte för palex, så stod jag och palex och skrek på varandra, jätte kul, så kom alla problem på en gång då helt plöstlit säger emily att hon är gravid och har gift sig, så fortsatte alla att vara typ sura på varandra och bara skrek till varandra.  riktigt kul alltså :D hahahaha!
alla andra grupper som gjorde scenen var också jätte roliga.

Maja tog massor med kort idag också, till vårt bildspel som vi ska visa i nian. alltså vi ska ta massor med kort nu i 7an, 8an, och 9an, så göra vi allt till ett bildspel, sjukt kuuuuuuul! :D hehe

 
lägger in en bild från vår disney konsert, när jag och albin sjöng en helt ny välrd! :)

pusspuss

hiihi

hejsan!

det första jag tänkte på imorse när jag vaknade var; jaha, nu börjar en ny vecka i skolan.. men det är helt sjukt, för veckorna går så himla fort, först är det måndag sen fredag helt plöstligt, så det är faktist bra :), bara att helgerna går ju dubbelt så snabbt, men det känns ändå som man hinner med allt iaf!

det var så otroligt tyst utan miranda idag alltså, men det visste vi ju alla att det skulle bli, men ändå, saknar henne redan! hon kommer till skolan nästa måndag, yeah! ;)

nu är min mormor, moster, morbror och låtasas morfar i turkiet, lyckos dom säger jag bara!!, vill också vara där, i solen, värmen. på söndag kommer dom em, så då ska dom hem till oss och äta lite middag, dom kommer vara jätte bruna då, jag är avunsjuk! hihi. min låtasas morfars son är också med, han bor i USA, träffade honom för några månader sen, så det ska bli jätte kul att träffa honom igen, när jag pratade med honom i telefon i fredags sa han att han hade en överaskning till mig, undrar vad det kan vara? (:
saknar alla iaf! <3 min ''normala'' släkt! hahaha

nu måste jag titta lite grann på engelska läxan,

slänger in en liten bild på mej, tagen innan mirandas tjejmiddag


pusspuss!

våår! :D

hejsvejs!

det är verkligen vår väder ute, så otroligt skönt! wiee

igår hade ju mirada tjejmiddag, det va jätte kul
när vi kom dit allihopa åt vi, köttfärspaj, mums!
efter det gick vi ut, vi var typ ute i en timme kanske, då hittade vi en kundvagn, haha.. jag satt på den, så körde amanda, vi var långt före alla andra, det va jätte kul, jag och amanda sjöng då, eller jag skrek iaf, hehe ;p det va jätte kul iaf. :)
sen så åkte vi linbana, hahahahah :D
sen blev det så kallt så då gick vi in.
jag, miranda och maja gick och hämtade efterrätten i deras garage.
sen kom kevin och brayan i vår klass, då gick amanda och maja ut till dom och pratade en stund, medan vi väntade så dansade miranda sin jätte fina dans, hahahaha, jätte roligt, sen kom palex, hon hade spelat träningsmatch, :D då var vi alla samlade. då åt vi efterrätten, väldigt gott var det´. vaniljsås med daim bitar i, men allt var liksom fryst, så det blev som glass.
då när vi var klara fick jag min skrattattack, när jag skulle berätta en rolig sak, hehe
efter en stund gick vi in till mirandas rum och pratade, myspyys :) sen sjöng alla en låt.
amanda sjöng hela kvällen, jag är hennes största fan (; hihi
sen blev klockan plöstligt 11, då var det dags att åka hem. Amanda åkte med mig, vi satt och prata hela vägen, länge sen jag satt och pratade med henne själv, så det va great :)
amanda snälla, kom tillbaka till 8an, saknar dej jätte mycket!!

nu får man inte träffa miranda på en vecka, nehepp. det kommer bli så tyst i skolan, men men.

ha en treevlig lördag i det härliga vår vädret! <33


freedag

hej!! :)

sitter och lyssnar på musik, har på högsta volymen, jag har lite partaj, hahahahha
ska snart börja leta efter kläder till mirandas tjejmiddag, panik vet verkligen inte alls vad jag ska ha på mej, så det är riktigt jobbigt, men jag ska nog hitta något, ;)
det här kommer nog vara den sista tjejmiddagen då vi är alla samlade på länge, men så är det ibland.
men allt ska iaf blir kulkulkulkuuuul ikväll :)

det är så skönt nu på dagarna när det är varmt, västa vååår!!! :) HAPPY!

nej, nu måste jag börja leta efter kläder,

CIAO! <3


lalala

hejjjjs! :)

sitter och lyssnar på musik. fredag imorgon, tjohooooooooo!! herregud vad veckorna går fort alltså, men det är bara bra, TOPPEN!
idag hade jag utvecklingssamtal. det gick bra, allt går bra i skolan, så det är ju bara plus, haha

imorgon är det mirandas sista dag i skolan, sen börjar hon med inspelningen, i 11 veckor, det kommer bli så himla tyst utan dej, speciellt på lunchen, hehe.. men hon kommer till skolan dom dagarna är väl ganska många, så det är bra. miranda bratwurst! hihi <3 :D

idag på dansen så dansade vi disco, eller hur man ska säga, men jaja, det var så GRYMT kul alltså, saturday night fever liksom, riktigt riktigt jäkla kuuuuuuul! så nu håller vi på med en keografi(stavning?) till låten Disco Inferno! YEAH! ;D

jag längtar så mycket till sommaren, VILL HAAAAAAAAAAAAAAAA NUUUUUUUUUUUUU!!!!! <3 hiih

RSS 2.0