sjuk på självaste valborg

Skrev aldrig något igår, för att igår hade jag feber och en sprängande huvudvärk, det kändes förjävligt rent ut sagt.
Jag sov hela dagen igår, så det var skönt.
Idag vaknade jag vid halv elva och var helt utvilad. Så jag gick upp och gjorde frukost och satte på vänner. låg och tittade på det hela dagen. Vid halv tre tror jag kom Mamma hem, jeppe hade kommit hem lite tidigare. mamma gick och köpte glass på ica, sen tittade jag, mamma och jeppe på vänner.

Kommer inte kunna göra något ikväll med tjejerna som det var planerat, vet inte om de kommer att göra något men jag kan iaf inte vara med, pågrund av att jag fotfarande är sjuk, jättetråkigt verkligen, men men..
det blir filmkväll med familjen istället. så det ska nog bli mys hoppas jag.


bild tagen av sussie. så fin!

j

godnatt




j

so happy




j

dansprovet gick ju bra..., eller inte!

Hade tredje delprovet på dansen idag. Då man var tre stycken, och Carmela visade en dans som man fick visa sen, allt handlade om samarbete. Jag var med Emily och Palex. Det gick inte alls bra, men vi körde på ändå, haha! Vi skrattade en massa iaf.

Imorgon börjar vi tolv! hur skönt låter inte det? Vår klass ska vara funktionärer för sjuornas origentering. det tar typ en timme, sen får vi gå hem, såååå himla skönt!

Sen på torsdag har vi origentering, klockan nio, sen slutar vi efter det.


här kommer lite fler bilder från igår.








j


balla glasögon


köpte i lördags, balla va? :D


j


våga va' dig själv!!!

Idag var alla åttor i Skärholmen, för vi skulle titta på dårfinkar och dönickar, men så var det inte, vi tittade på en massa människor som pratade, ämnet var våga va' dig själv, eller hela allt hette så. Allt handlade om en tjej som hängde sig. Det var några som sjöng, dansade, pratade en massor och sen var han seth från talang med och trollade, han var sjukt rolig. haha! dagen var lärorik tycker jag!
Vi har ju åkt tunnelbana jättemycket idag, så det känns som jag sitter på tunnelbanan nu, jätteobehagligt.


bild från idag, där ser man hur extremt kort jag är, haha!


mer bilder kommer imorgon tror jag.


j


skärholmen imorgon

Imorgon börjar en ny skolvecka, fast det blir inte sådär jättemycket skola egentligen, det är specialschema vettni! Så det är faktist jätteskönt. Imorgon ska vi alla åttor till skärholmen, till stockholms stadsteater, för att de dårfinkar och dönickar. Det är en musikal. Det ska bli kul!


me


j

puss


jag älskar min lillebror!


j

topp

Storhandlade med mamsen och moster idag, jeppe var också med. Det var en trevlig runda på coop. Laila åt här också, vi satt och pratade om min bloggning faktist, hon är nog den som läser min blogg mest! hon gav mig ett väldigt bra tips. hon vill jag jag fan ska börja köra på så jag kommer nånvart! så jag ska fundera nu hur jag ska lägga upp allt, så min blogg blir lite mer händelsefull om man säger så, och inte att jag ska sitta och berätta om att jag började halv tio istället för tio. hahaha!
Mamma skjutsade hem henne, då följde jag med, fick en påse kläder av henne. har tittat på alla kläder, jättefina! TAAAAACK SÅ MYCKET! Hon ska ha fest imorgon, så hon har mycket att göra nu. Hoppas du får det sjukt trevligt imorgon.

Älskar dig världens bästaste moster!

Nu blir det vänner i största hugg!

j


freeeedag!

Vädret utanför, åååååh! jag bara älskar det! Så underbart så det bara finns inte. it's veryyyy hot!

Efter skolan gick jag hem till victoria en snabbis, för att jag skulle lämna hennes väska som jag lånat ganska länge nu, det blev en jättekort visit, men det är alltid något! Sen gick jag hem. Så nu är jag hemma och väntar på att mamma och min moster ska komma hem, för sen ska jag följa med de till coop och stor handla, hihi! det är alltid kul! När jag, moster och mamma är ute, då gör vi världen het osäker, hahaha! det är helt sjukt kul! jag gör alltid bort mig, haha! galet värre kan man säga.

Sen ikväll ska jag nog bara vara hemma tror jag, bara ta det lugnan, senare ska jag titta på vänner!!!!!! det var längesen jag gjorde det så därför blir det vänner ikväll med popcorn. yes box!

VETNIIIII!?!???? :D:D:D:D
det sägs ju att den första fjärilen man ser om den är mörk eller ljus, om man ser en mörk fjäril så blir det en mörk sommar och om man ser en ljus så blir det en varm och solig sommar, och när jag gick hemifrån victoria idag, då såg jag en citronfjäril!!! :D;D jag blev så himla glad! SÅ HÖRNI, DET BLIR EN VARM OCH SOLIG SOMMAR I ÅR! iaf för mig, hihi





j

nu måste jag verkligen skärpa mig!

HELT ALLVARLIGT! Okej, nu kör vi!

Idag var det skola som vanligt, inget speciellt som hände. en helt vanlig torsdag. Bara det att vi började halv tio istället för tio, för vår musikfröken agneta ville att vi skulle träna till skolavslutningen, två månader innan.. haha!
när vi sjöng alla sommalåtar så fick det mig att längta till sommaren, så sjukt mycket! åh! längtar gaaaaaaalet mycket! JAG VILL HA SOMMAR NU!! Men det är faktist inte alls långt kvar nu, på torsdag är det valborg, det är iaf en bit på vägen. ett stort plus!

Imorgon är det fredag, det gillar jag stort! Skolan först, sen ska jag nog träffa Victoria, eftersom vi inte hinner träffas på lördag. Så så blir det nog, det blir en liten stund imorgon eftersom hon ska till sin moster på kvällen, men det blir iaf en liten stund och det är ju alltid nått!

Sol vind och vatten som vi sjöng. Sommarkänslor nummer 1!!! love


j

grillning ikväll

Gårdagen blev en riktigt bra dag och kväll och natt. haha!

Sista praodagen igår, snyft! Det var sorligt när vi skulle säga hejdå. Jag fick en jättestor Hugo Boss väska, PLUS ett par Björn borg trosor. Blev så himla glad över det! Gav personalen en merci choklad ask. Som de blev jätteglada för. tihi!
De är bäst!

På kvällen skjutsade pappa mej till strandliden där Victoria, Joanna och louise befann sig, de hade grillat. Vi satt vid klipporna, det var sjukt mysigt! Satt där vid vattnet precis under oss typ och tittade på solnedgången. RIKTIGT MYSIGT TJEJER! :)

Sen sov lilla victoria hemma hos mig, det var kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul! hahahaha!! Vi gjorde inte så mycket, men jag hade iaf kul så ja. När vi vaknade låg i kvar på våra madrasser som jag tagit ner från min säng, efter en timme gick vi in på ica och köpte mackor med gott innehåll. hehe! åt mackorna medan vi tittade på vänner.
Sen åkte hon vid tol, för då var jag tvungen att börja med mitt pluggande som jag nu har tagit en kort paus. Skriver om läkemedel och gifter, det är till kemin. BOOOOOOOOOOOOOOORING! Sen ska jag försöka skriva lite på SOn om praoen. det är väl lite roligare iaf.

Ikväll blir det grillning tillsammans med mathias familj, de kommer hem till oss, det ska bli jättemysigt.

ne, nu måste jag fortsätta.


bild snodd från joanna. så fin!


j

dåååååååålig uppdatering, i know

FÖRLÅT! men det har varit ganska mycket nu i dagarna.

Men idag var det bäst i väst the final i Kfem! Det var Alessandra som vann som går i min skola, amanda kom tvåa. :D jag tycker det är så j'vla bra av dom båda att hässelbygårds representörer kommer allra först. GRYMT!!!!!
Jag är riktigt glad över det! Så så glad!! VERKLIGEN! GRATTIS! <3

Laila Bagge, var där och tittade på bäst i väst, sen kom Janet och Kim från Made in sweden. båda är riktigt grymma! De sjöng två låtar var, sen gick jag och Jeppe för att köpa deras singlar och sne få deras autografer, sen så tog jeppe kort på mig och janet och kim. woho!

Imorgon är det sista dagen på praoen, det är jättesorligt tycker jag faktist, jag trivs så himla bra där, de två veckorna där har gått så himla fort. jag vill absolut inte tillbaka till skolan på måndag. jag vill till Best of brands! Det är verkligen jättetråkigt. usch! Alla är supersnälla, vill inte lämna de, visst jag kan ju hälsa på, men ändå, det är inte samma sak. men men..

Lite bilder från idag


senay sjunger i början i vantan på att Laila bagge skulle komma.

Amanda sjunger hallelujah som en änglakör! <3

Alessandra sjunger If I were a boy grymt bra!

Limelights i ''mellanakten'' de är så sjukt grymma

Laila och hennes jättesöta son

När Alessandra vann! WOHOOOOO!! :D

Laila står på scenen och pratar om Janet och Kim

KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM!!!!! <3

JANET!!

janet and me. SMILE!

Kim and me. PEACE!


j

hey you






j

påsken blev lyckad

Ja, påsken blev riktigt lyckad. jag hade sjukt kul igår! Åt en massa god mat, skrattade nonstop jag bara mådde skit bra helt enkelt med helt underbara människor! massa kärlek till de! först åt vi lunch/middag typ, sen körde vi kubb, tjejerna mot killarna, killarna vann tyvärr hehe. Sen satte vi oss i det inglasade rummet och åt godis och pratade om allt inget. sen blev klockan ett, då var det några som var trötta, så vi började plocka ihop alla glas och sådär, när vi alla stod i köket för att stoppa in alla glas och tallrikar i diskmaskinen satte jag på musik på min mobil, tillslut slutade det med att vi alla stod och dansade, det var skit kul verkligen!! hahahahaha klockan ett på natten står vi alla och dansar i köket, mm friskt! haha! men det var så jävla kul! love love love!! vid halv två gick vi alla och la oss, jag, jepep och karim låg i friggeboden, mys! det gör vi alltid när vi är hos mormor, innan vi går och lägger oss brukar vi alltid titta på ensam hemma, vi tittade kanske i en halv timme, sen stängde jag av. vaknade vid tolv av att jag hörde alla därute, så satt de på verandan och pratade och skrattade, då gick jag ut jag med. så härligt med solen!
Helgen kunde inte blivit bättre!

när jag vi kom hem tig jag en lång dusch, sen har jag bara gått runt i huset suttit utomhus litegrann också, snart ska jag till Therese. ska sova där. det ska bli kul! imorgon är det sista dagen på lovet :'( snyft! men som tur är har jag prao en vecka till så det är skönt det! visst jag har massor att göra sen när jag kommer hem, men hellre prao än skolan faktist.


<3


j

nu åker jag

GLAD PÅSK!


pusspuss



j

glad påsk på er! och grattis moster!

Idag är det påskafton! GLAD PÅSK!
Pappa slutar vid tre, sen kommer han hem vid halv fyra, så vi ska försöka att bege oss hemifrån vid fyra. Då vi ska åka till mormor och min låtsas morfar. Min morbror karim och moster laila ska också dit. Plus att Laila fyller år idag, grattis underbara moster! Det ska bli riktigt kul ikväll verkligen! Massa god mat, godis i massor, skratt och kärlek och lycka! Allt detta med min underbara släkt. <3 Allt känns ju så mycket bättre med vädret också, det kan inte bli bättre! en sak till jag kommer få en  ny mascara idag i mitt påskägg! woho
sådär, så blir min påskafton, vi ska sova över där också.

nu ska jag sätta mig och måla mina naglar, sen ska jag nog gå ut och fotografera lite grann ta lite vår bilder.

j

filmkväll

Ikväll ska jag se film med jeppe. Vi ska se Horton, den är jättegullig! hihi
hade andra planer, men så blev det inte tyvärr.. aja, det blir mysigt att se film med lillebrorsan också.


horton och hans gäng


jag och lillebror

j

förkyld och lov

Ja, i måndags var jag ju i vällingby med viccs. det var super mysigt! på kvällen tittade jag och nästan alla tjejer på mirandas serie hemma hos therese, efter det åkte vi till sara j, vi sov där. Det var hur kul som helst. Alla förutom jag och maja somnade typ halv sex, jag och maja låg och pratade en massor. trevligt! det var en riktigt kul dag/kväll/natt.
gårdagen var också trevlig, vi var först i vällingbyhallen för det var öppet hus. sen åkte vi till hässelby och så gick vi till en fotbollsplan i det finfina vårvädret! me like a lot! vi alla gick hem vid sex typ. jag åt då, sen hoppade jag in i duschen. När jag skulle klä på mig kläder hörde jag att laila kom, min moster. mamma skulle gå och klippa sig, så det var bara jag och jeppe hemma för pappa var på jobbet, sen kom han hem en snabbis sen stack han igen, för han skulle ut och springa. Jag och laila satt och pratade en massor, det var jättekul och mysigt tycker jag.
sen vid nio kom mamma hem igen, vid halv tio åkte laila hem. Sen gick jag upp till mitt rum och tittade på vänner.

idag vaknade jag vid halv två typ, sen då har jag inte gjort någonting. jag har bara vilat eftersom jag är förkyld, det suger! men jaja, vad ska man göra?

vet inte vad jag ska göra imorgon och fredag, men på lördag påskafton ska vi till min mormor, alla ska dit, eller min famlij och min morbror och moster, det ska bli så himla kul och skönt! vi ska sova där. Längtar jättejättejättemycket! love love love


bild från danmark för typ tre år sen, saknar så sjukt mycket! jag vill dit i sommar...

j

vällingby med viccs

Vaknade tid elva imorse. gick väl och la mig vid halv ett igår, eller inatt då. hehe! Jag skulle ju titta på film med jeppe, men han sov hos en kompis inatt, så jag tittade på vänner istället.

Idag blir det vällingby hela dagen, haha! ska dit med Victoria, sen vid halv sex ska jag träffa mamma där, för att jag ska få lite nya kläder. woho!


inte sådär jättebra bild men jaja. idag har jag på mig min nya kjol från monki.

nej, nu ska jag ringa Victoria.


j


det blev stan istället

Nej, jag åkte till stan istället för att sitta hemma och brodera. Miranda smsade mig och fråga om jag vill följe med till stan, så det gjorde jag. åkte dit med Miranda, Maja och Palex. Jag var den enda som shoppade något, haha! annars brukar det alltid alltid vara jag som inte har pengar. haha! Köpte en jättefin kjol ifrån monki. jättenöjd är jag!


min finfina kjol! happyface

ifrån monki!



j

söndag och broderi

Idag blir det bara en massa broderi, måste måste brodera idag! Tror att jag sätter på Vänner i bakrunden, så det blir lite roligare. Ikväll blir det nog filmkväll med lillebror.



j


såhär kommer min kväll se ut från och med nu


popcorn

stort glas med cola light

goooooooodis

candles

och vänner!!

när jag tittade på mig i spegeln såg jag att jag hade fått pyttelite färg i mitt ansikte. woho! alla i familjen är röda om kinderna, haha

puss och godnatt

j

lördagskväll, trött som bara den

Idag var det fotbollscup. Jeppe spelade alltså! Det var riktigt mysigt att titta, solen var framme hela hela dagen, såååååå himla underbart! De vann hela cupen. WOHOO!
Sussie var där och tittade på några matcher, det var really funny! sen kom Victoria och hennes mamma en snabbis och tittade. kul kul!

Sussie, ere så? hahahahahaha! så himla kul VERKLIGEN! haha okej det är bara hon som fattar detdär :D


pepptalk innan matcherna

prisutdelningen. (jag vet, jätte dålig bildkvalite', men jag tog bild med min mobil)

den galna jeppe! stolt syster är man efter alla mål man fick se som han gjorde


nu blir det godis och vänner. 


j

myspys




j

fredag imorgon

Vet att jag inte skrev nåt igår, men det beror på att jag var ute med Victoria igårkväll, sen träffade jag Matte, Kristoffer och Albin, när jag kom in gick jag faktist och la mig för jag var riktigt trött och frös som bara den.
Kul på praoen både igår och idag. Idag fick jag fixa med man kläder, massa skjortor och kavajer och byxor på det också, haha! Gårdagen sorterade jag galgar, MASSA galgar ska jag säga er. hahaha! det var galet värre.

Gick ut med Victoria idag också, i det super härliga vårvädret! det är helt underbart!! just love it! Så glad just nu verkligen, när våren har kommit och allt. puss på det!

Jag och victoria gick till mig för hon skulle ladda sin mobil i några minuter, sen när hon skulle hem fljde jag med henne, jeppe med för han hade varit med victorias lillesyster cecilia. När vi kom hem åt vi middag med mamma. Sen skulle hon in till ica. Då satte jag på radion på högsta volym, jag och jeppe dansade runt som galningar, det var sjukt kul! haha, galet, eller vad? min lillebror är cool!


sunshine

titta!!!! BLOMMOR!!!! VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR

vår vår vår, och ännu mer vååår!

min cooling till bror

j


RSS 2.0