veckorna bara rinner iväg

Har precis tittat på ett avsnitt av vänner då jag också åt mellis. gott!

Jag tycker det är helt sjukt att det redan är fredag imorgon, det var precis tisdag typ. Det är galet verkligen! Men det är väl bra det. hoppas bara inte att december går lika fort, dör jag vill verkligen njuta av den härliga julmånaden. Första advent på söndag, myspys! Då ska vi hem till mormor och låtsas morfar för att hjälpa de med lägenheten. och bara umgåsa med dom plus min moster. De flyttade ju igår, så det känns lite surt att tänka på det, men jaja. Jag ska försöka vara positiv.

Ska kanske hem till Olivia senare. Men vi får se! Hoppas på det iallafall!


en otroligt bra låt!

j


one month

ja, jag suger fortfarande på att uppdatera jag vet!!

Idag var det den längsta dagen i skolan. Men det var inte så jobbigt, men sista lektionen var tung..
Det var väldigt skönt att slänga sig på soffan när jag kom hem. Jeppe satt och gjorde matte, vi satt och prata om allt och inget han och jag. Sen gjorde jag mellanmål, ganska sent, men jag åt inte alls mycket till lunch så jaja.

Idag är det en stor dag för mig, eftersom jag och Filip har varit tillsammans i en månad idag! wohoo!
Så grattis till oss! ♥

Nu ska jag ner och köra guitar hero med Jeppe.


love u !

j


stört!

Idag har jag suttit med hemkunskapsboken framför mig. Imorgon har vi prov i konsumentekonomi. Det är det jag har pluggat på. Har haft små konversationer med mamma och pappa om det. De har förklarat massa, det har varit jättebra med den hjälpen. känns som att jag kan det mesta iaf. så det känns bra det!
Stack hem till victoria en stund också, kände att jag behövde en promenad så jag fick lite syre.
Efter maten tänkte jag träffa Filip en stund.

Juste min rubrik, jag tycker det är stört eftersom det är faktiskt första advent om en vecka. HALLÅ!!! EN VECKA!!
jag tycker det är helt galet, var försvann hela november vägen liksom? men jag tycker det ska bli hur mysigt som helst att jultiden börjar. åh!

Nu ska jag dammsuga mitt rum. duktigt va?


myspys med jul

j


ELVIS

Först vill jag säga att lilla Elvis fyller år idag. Han blir fyra.


GRATTIS BEBIS! ♥


Idag ska jag till gymnasiemässan igen. Tillsammans med mamma. Vet inte hur länge vi kommer vara där, det beror på hur länge jag orkar. känner absolut ingen glädje till att åka dit, men jaja jag måste..
Senare ska jag umgås med girlsen hoppas jag.

j


gymnasiemässa imorgon

Det går inte alls så bra med bloggandet nu förtiden har jag upptäckt.. Men det är väldigt mycket nu som händer i mitt liv. Övermycket i skolan, det är galet bara.. BLÄ!
Imorgon ska vi på gymnasiemässa i älvsjö. Det kommer nog bli crazy crazy. Det finns mycket att se. Ska dit med mamma på lördag också, så det känns bra.




j


relax relax relax

Har precis tagit världens härligaste bad. Hett och avslappnande. Underbart med andra ord!

Inatt sov jag hos Filip. Det var myspys!

Imorgon är det skola, eller njae halvt. Vi ska ju alla till olika gymnasium. Jag ska till John Bauer. Det ska bli kul!
vi är där hela förmiddagen, sen ska vi tillbaka till skolan för att bli klara med vårt arbete om John Bauer. Sen på tisdag blir det redovisning för klassen.

Tänkte slänga in en grym låt också


j

GRATTIS PAPPA!

Har precis ätit en gudomlig middag tillsammans med familjen. Min kära fader fyller år idag! Telefonen ringer oavbrutet här hemma för gratulationer. Galet värre!


GRATTIS PAPS ♥

j


oj oj oj!

Vilken dålig uppdatering. haha!

Det är så himla skönt med fredag ska jag berätta för er! Denna vecka har gått galet fort. Sjukt faktiskt!
Men det är ju så nu för tiden. Bra/dåligt? ja, det är frågan.

Idag i skolan blev vi indelade i 10 grupper, alla nior. Vi fick alla varsitt gymnasium som vi skulle leta massa fakta om. På måndag ska alla till ''sitt'' gymnasium. jag ska till John bauer i liljeholmen. Det ska bli kul faktiskt.

Efter skolan gick vi alla tjejer hem till therese. Det var myyyyyyyyyyyyyyyyyyyysigt!

Nu måste jag ner och äta lite dinner.


j

spaaaanska

Tänkte allra först berätta att jag fick ett sms av Filip igår kvart över fem typ. När jag läste det skrek jag av glädje! Jag skriker som en riktig galning!
Jag träffade honom vid halv sju typ. Det var sjukt kul att få träffa honom igen. När vi hade mötts så gick vi hem till mig. Jag fick världens finaste örhängen av honom igår också.


fick ingen bra bild, men såhär ser dom ut! söta små hjärtan! <3

Nu har jag pluggat spanska i ett tag. Det är sjukt tråkigt. BLÄ!
Nu ska jag äta lite middag.


j


i väntan..

Har precis duschat, nu sitter jag och väntar på att jag ska höra ifrån min Filip. Om jag har rätt så skulle hans plan landa fem, vilket var för några minuter sen, jag är så himla otålig!
Alla har varit lite jobbiga och sagt massa saker som gjort mig galet orolig.
Jag vill åka till Arlanda! haha

Nej, men idag är det måndag och det har väl varit en helt okej dag. Har ju bara gått runt och tänkt på en enda sak..



j


prata är kul

Efter maten skulle jag gå över till jeppes kompis. För jag skulle lämna lite grejer till hennes mamma som jag lånat. Allt slutade med att jag blev sittande hemma hos henne i en och en halv timme. Vi satt och pratade om allt allt allt! Det var hur kul som helst att prata med henne!

När jag kom hem pratade jag med Palex i luren.
Palex, du ska klara det här! jag lovar att du fixar det! Kämpa kämpa kämpa! ♥

j


heldag med vic

Idag har jag varit med Victoria hela dag. Eller hela eftermiddagen iaf! Det var skojsigt! Vi var först i Vällingby och käkade lunch på donken, sen gick vi bara runt där. Efter det tog vi bussen hem till mig, gick runt i området. Sen var vi utanför Stockolm också, haha! Nu är jag slut i mina ben.

Efter middagen ska jag skriva en liten utvärdering till Hemkunskapen. orkar verkligen inte, men jaja, det finns inget att göra åt den saken.

Jag saknar Filip som bara den.. Men ett stort plus är att han kommer hem imorgon!!!! tjohooo! Jag MÅSTE träffa honom, så är det bara!


J&V ♥


j


hejdå huset

Kom precis hem ifrån mormor och låtsas morfar. Har haft en sjukt mysig dag! Började med att jag tittade på min lillebror när han spelade match. Men det var äckligt kallt! Min morbror var också med. Sen efter stack vi raka vägen hem till min mormor och låtsas morfar. De ska ju flytta så idag plockade vi alla på oss grejer som det egentligen skulle slänga. Halva bilen blev full. haha! GALET!
Det var allra sista gången jag var i det huset idag. Det var jättesorligt att tänka på det. När vi skulle gå skrek jag:
- HEJDÅ HUSET! TACK FÖR ALLT!
ja, men det var en myspys dag heltenkelt tillsammans med galna familjen. Bara min moster som saknades.


bild tagen sommaren 08 hos mormor. MINNEN!

j


till sus


SUSSIE, JAG SAKNAR DIG MASSOR! JAG BEHÖVER TRÄFFA DIG!



världens finaste! tihi


j


förlåt förlåt förlåt!

Jag har inte uppdaterat på år och dar typ, känns som det iaf. Har inte suttit vid datorn sen i söndags. Har varit vääääldigt mycket stress stress och återigen stress! blääääää! Jag vill bara spola ner skolan just nu, jag orkar inte riktigt. Men jag tackar alla människor som jag har runt omkring mig som stöttar och får mig att må bättre iaf.
Vänner, familj, pojkvännen! ♥

Den här veckan har inte varit den allra bästa.. mycket prov och läxförhör.. Bara en massa plugg helt enkelt!
plus idag stack Filip till NEW YORK!.. suck! Men som tur är kommer han på måndag eftermiddag. men blä ändå.

Igår träffade jag min galna, älskade, underbara släkt! Eller andra delen av min familj vilket det är. Min mormor som fyllde år, moster och halv morfar som kom hem ifrån USA och morbror som jag inte alls träffat så länge. Det var helt underbart att få träffa allihopa igen. Det blev galet mycket skratt, som vanligt dåra!
fick två par converse av min moster, tjohooooo! jag är glad!

Ja, nu sitter jag och lyssnar på Michael jackson, ska se THIS IS IT ikväll med papi. Ska bli hur grymt som helst!

Nej, nu ska jag äta lite middag.

j

sunday boring sunday

Det enda jag går runt och tänker på just nu är att det är söndag, vilket innebär att imorgon börjar allvaret igen..
Lovet har gått jättefort, men ändå inte. Kontigt nog, med det är precis så det har känts. Jag orkar inte skolan! Plus att den här veckan som börjar imorgon kommer inte vara rolig. Det enda jag ser fram emot den här veckan är på onsdag då jag äntligen ska få träffa mormor, låtsas morfar, moster och morbror. Min moster och låtsas morfar kommer hem på onsdag ifrån USA. Det ska bli sååååå kul att äntligen få träffa alla! Har inte träffat någon utav dom på sjukt länge. Vi ska fira mormor som fyller 60 år. Jag längtar faktiskt jättemycket! Det ska bli grymt helt enkelt! Men jag vet att onsdagen kommer gå jättelångsamt på dagen, plus att det är lååång dag då. SNARK! men jaja. Sen på torsdag ska jag och papi på THIS IS IT! Det ser jag fram emot också.

Nej, nu måste jag börja med en grej till mormor.


moster&morbror - min glädje! ♥


j


jag har världens bästa vänner!

Gårdagen blev nog inte som jag tänkt mig. Tog världens härligaste bad igår, jag somnade nästan i badkaret, inte sådär jättebra kanske, men jaja. haha! Sen satt jag vid datorn fram till halv tio, då jag skulle se film med familjen. Ensam hemma blev det, efter några minuter plingade det på vår dörr. Jag visste precis vilka som stod bakom dörren. Eller njae, jag var halvsäker då. när jag sprang för att öppna såg jag Palex och Therese i fönstret som vinkade glatt åt mig. Jag blev så glad när jag öppnade dörren och möts av 7 glada tjejer. Mina fina tjejer! Mina fina vänner! De gjorde min kväll! Alla var så himla snygga och cooooooooola!
Har man inte världens underbaraste vänner liksom??
SVAR: JOOOOOOOO DET HAR JAG!
Tack för att ni finns! ÄLSKAR ER MASSOR! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

j


RSS 2.0