Julklapp för lilljessan


Skulle nog kunna göra det mesta för att ligga där nu


Nu jävlar

Imorgon blir det tamefan skolan. Hur ont jag än har. Måste verkligen. Plus att jag saknar flickorna. Inte lektionerna dock. Men nu måste jag. Så det så.
Sover dessutom hos Olivia inatt. Så då kommer jag nog upp, med tanke på vilket liv det är här på morgonkvisten.
Godnatt


L O V E

I loved you once
Love you still
I always have 
And I always will 

kryar på mig fortfarande

ligger i sängen med macen, smsar med pappa och tittar på vänner. Och väntar på att huvudvärken ska gå bort..

Turkiiii


Stenhård morbror


Elvis Svanslös numera

Elvis kom hem ikväll med en liten stump som svans. Åh jag tycker så synd om honom. Lilla plutten.


Huvudet fortsätter att dunka

Jag fattar inte. Det brukar gå över när jag tagit typ Alvedon eller något liknande med nej.. Aj! Det gör för ont. Det är så onödigt att ha ont i huvudet. Jag kan ju inte plugga eller någonting. Åh jag orkar inte


Hemma igen

Det snurrade hela natten för mig. Sov väldigt dåligt. Så jag bestämde mig för att vara hemma idag igen.
Så då fick jag sova nu på morgonen.
Så tänker jag på min lilla bebis som är hos vetrinären nu.. Hoppas det går bra.


Vad är det här nu då?!

Jag är så jävla snurrig. Jag kan inte ens röra mig, för då snurrar allt allt allt. Det är skitobehagligt. Hjälp?!?! Känns som att jag bara faller och snurrar samtidigt, och landar aldrig. Hjälp vad läskigt!!!! :'(


Pappa är med i tidningen


Snurrigt värre

Har tittat på livet på andra sidan precis med mamma. Bra grejer. Så har jag haft min lilla bebis i famnen hela tiden. Imorgon händer det. Tänker bara på att det värsta kam hända. För pappa har skrämt upp mig. Jag är livrädd. Fy fan va deppig jag är alltså. Åh


LIVET PÅ ANDRA SIDAN


study

ja, nu sitter jag faktiskt här i min säng och pluggar med huvudvärken som bara värker.. men ska man slippa ett ig, så måste man köra på oavsett. kom igen nu jessan

Party in My head

Idag vaknade jag av världens äckligaste huvudvärk.. Usch! Så jag blev hemma idag och sov sönder. Sov till halv två. Så jävla skönt. Nu ser jag på vänner. Jätteskojsigt!


Sweet dreams


Mitt lejon

Varför ska allt hända dig?!? Alltid.. Mår dåligt för din skull. Jag tycker så synd om dig. På tisdag ska du få din svans amputerad :( Elvis Svanslös. Åh min lilla bebis.


Droppen

Droppe efter droppe. När ska kranen stängas av på riktigt?

Imorgon ska jag äntligen få träffa min fina Sussie, vi har ju inte träffats på månader. Så imorgon blir det prat nonstop. Mysigt!


längtan

längtar verkligen till julafton och jullov nu. Jag behöver det nu. Fan jag kan inte gå och bryta ihop varje dag, det funkar inte. Jag behöver lite semester från mig själv tror jag. Idag på sången så började jag böla. Fan, orkar inte :( 
 
Den här veckan blir en pluggvecka. Det blir verkligen så. det har jag lovat mig själv. Allt ska fan göras nu. KOM IGEN NU! 
 

Och med det säger jag godnatt


Igår hängde vi med Nimo


Hade jag världens bästa svärföräldrar eller hade jag?


Jag vet verkligen inte

Idag Känner jag mig så konstigt dålig. Har jobbat ikväll, det var trevligt. Och nu ligger jag hemma och kollar på vänner. Ikväll när mamma kom och hämtade mig så hade hon på vinyl på radio. Där de börjat med julmusik. Jag var så nära på att bryta ihop. Jag längtar så otroligt mycket till julafton!!!


Give me a break

Lyssnar på näääk och nimo, det är jobbigt men det är för bra för att bry sig. Idag fick jag sova. Så himla skönt. Snart ska jag bege mig mot jobbet. Jobbar till 22, så det blir sent ikväll, men men! Pengar.
Hejdå


Sleeeeeep

Denna jävla vecka har typ varit en utav de sämsta jag varit med om. Men tack och kobbar jag haft mina brudar. Det har bara gått nerför, för exakt alla. Vi har bott hos cora på rindö. Sjukt jävla mysigt, men det har hänt en massa skit. Som förstörde lite grann. Men nu har vi Nog kommit närmre varandra vilket känns bra. Hade konsert igår, gick faktiskt väldigt bra. Och idag var det nationella i svenska, skrev i fem timmar.. Fy fan alltså, men men nu är det gjort. Och ikväll var jag, bästis och Ebba på näääk och nimo, det gjorde min vecka. Vilken jävla lycka! Kärlek till dom.
Har inte sovit så jättebra i veckan, så nu ska jag äntligen få sova. Helt otroligt skön t. Godnatt


Ska sova lite nu

Idag vart det en sjukt jobbig dag på jobbet. Fy fan alltså. Segt som vara den. Hade däremot 29 st sexåringar på sista kalaset. Det var extremt, men det gick! Och idiotiska föräldrar var det också. Kul!

Imorgon tar jag mitt pick och pack och lämnar Hässelby ett tag. Ganska skönt måste jag säga. Godnatt


Fina klass

Jag fick fucking stå!!!!!


Sötaste ungen i världen

Idag har jag jobbat. Sjuktlångtråkigt idag måste jag ju säga.. Men men, cash is king har jag hört. Sen drog jag hem till Olivia. Åt middag och umgåsade. Vid tolv sjöng vi för sebbe som fyller år. Åh han är så jävla söt. Min extra lillebror. Han och Alex. Som mobbar sönder mig, men dom gillar mig ändå tror jag. Haha
Nej, nu ska jag sova, ska jobba imorgon med. Kommer att vara död, men det är bara att köra på som vanligt. Tjohej!


Sommaren med göran

Kollar på världens roligaste film, men det är sjukt äckligt jobbigt att titta på den.. När man sett den med en person tusen gånger som inte finns i ens liv längre.. Typ... Usch. Saknad på hög nivå


Idiot

Varför ens fråga hur jag mår, när du inte ens bryr dig.


Lilla snövit


Dem stora frågan

Varje dag så frågar jag mig själv, varför knöt jag upp knuten?!?


Får jag chansen, då jävlar tar jag den

Jag vill bort från detta land. Och alla dessa människor. Jag vill åka bort NU!


Mindre har man varit

Har suttit och tittat igenom massa gamla bilder och filmer på min gamla data. Så himla roligt. Men också jobbigt.. Har ju kvar allt allt allt..

Men iallafall, tittade på disneykonserten som vi gjorde i sjuan. Några år sen, hihi jag och albin sjunger en helt ny värld. Och det var det sötaste. Jag typ grät för att det var så sött. Vackert verkligen!


Idag sover jag hemma hemma

Nu ett avsnitt vänner sen ska jag sova, för imorgon är det dans x2


Stress stress stress

Nu jävlar är det mycket på gång. Skolan, sången, och allt annat typ. Haha! Så nu måste jag verkligen införskaffa mig en kalender så jag kan skriva in allt jag ska göra. För jag är snurrig.


Jävla tur att man har underbara människor runt omkring sig

Helgen har varit väldigt bra. Firade ju pappa igår kväll, det var omtyckt verkade det som. Pappa var nöjd. Sen träffade jag bästis, mathias, Kristoffer och lilla Barbie. Vi tittade på torka aldrig tårar utan handskar. Mycket vackert men tragiskt. Det var jättemysigt att umgås med mina fina vänner. Sen drog jag hem till Olivia för att sova, men vi stod och städade mitt i natten. Hahaha! Så jävla sköna. Och idag vart det dans gånger tusen. Och ikväll middag hos Olivia. Och nu ligger jag i sebbes säng och ska sova. Imorgon är det skooooola. Kul. Nej. Tjaa hejdå


Rensning på hög nivå

Dammsög inte bara, utan rensade mina garderober. Haha! Det tog ett tag men så värt det! Hittade en massa roliga saker! Hihi nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig iordning.


Today

Idag ska vi fira pappa som fyller fyra femma på onsdag. Så då kommer mormor, moster, farmor och hennes kille hit. Lite trevligt sådär tycker jag. Så nu ska jag dammsuga mitt rum.
Hejhopp


Godmorgon


Glömde bilden


Börjas tidigt

Jeppe har börjat med sitt spelberoende redan nu i tidig ålder. Herregud, vad ska detta sluta? Och mamma och pappa som köper ut dessa spelrader åt honom. Oj oj oj!


Back on track

Kändes så skönt att sova hos Olivia inatt. Mysigt. Idag var jag i skolan, kändes helt okej. Bara att det var lite ovärt att komma när jag väl kom till skolan.. Ingen lärare där och ingen annan där typ. Alla var sena. Så ja det var kul. Men skoj att träffa mina brudar igen <3


Återförening

Imorgon ska jag till skolan och inatt ska jag sova hos Olivia. Var ett tag sen vi sågs. Var ute med min prins Milo för lite frisk luft. Och så bestämde jag mig för att sova kvar här. Lite mysigt sådär. Lite skvaller hit och dit


Lite roligare än originalet


En vecka och en dag

Nu har jag varit sjuk i en vecka och en dag. Jag orkar inte riktigt med den här skiten. Jag måste nog gå till skolan imorgon. Eller det har varit ett måste hela veckan. Men har inte kunnat med min huvudvärk. Och feberfrossan. Blä!


Boo the dog


Shine bright like a diamond


Where's my Jack?

Försöker att sova. Men det går sådär. Blir hemma imorgon med :( känns som att jag aldrig kommer att bli frisk. Så jag får väl vänja mig med att vara sjuk på heltid. Vilket jag typ gjort iförsig. Haha
Nej usch :(


Like a horror movie


Sleeping beauty

Jag bara sover och sover. Som snövit ungefär. När ska min prins komma och kyssa mig så jag vaknar och blir av med min förkylning?


Suck

Ännu en dag i sjukhet.. Åh jag orkar inte. Jag har aldrig känt mig såhär svag förut. All min energi är helt borta. Min kraft har tagit semester. Usch :( jag vill bara vara frisk för en gång skull. Kom igen nu!


En stor favorit


Ont i hjärtat


Saknad och jag vill vrida tillbaka tiden.

Om du bara visste.


Seriöst

Lite friskhet skulle sitta fint.


Jävla skit

Jag blev sängliggandes idag. Jag är sjuk hela tiden. Vad är grejen?
Låt mig få vara lite frisk också.


Let me do this


Plugghelvete

Nu har jag pluggat färdigt för den här lilla tiden.. Får väl kolla igenom allt senare.. Orkar verkligen inte. Inget fastnar ändå :( naturkunskap liksom. Kul grej.


För alla oss

Lyssnar på för alla oss. Min Göteborg låt, som jag och Albert lyssnade på i 24 timmar nonstop. Fan va roligt vi hade.
Saknar Göteborg. Inte Albert.


Hall of fame

Ligger nerbäddad i sängen som jag gjort hela dagen, men nu måste jag försöka sova. Kommer gå sådär tror jag. Behöver sömnpiller av något slag.
Imorgon börjar allvaret igen. Och tillbaka till skolan... Har ingen lust för det.


too coool fooor schooool

Så, då var lovet slut då.. Det här lovet gick för fort, och det var inte heller ett bra lov måste jag säga. Jag blev sjuk och ja allt annat också. Satan i gatan alltså. Skola imorgon, orkar inte riktigt med skolan just nu, men det är bara att köra på.. antar jag. Annat att tänka på. snart är det konsert iallafall, det ska bli skoj. Men en aning stressigt inför det. HJÄLP! Men aja, vi ska nog fixa det. 
 
k BRYYYYY eller vad? .. 
 

Sov då

Hallå, jag vill faktiskt sova!!!! Jag är sjukt jävla trött, men det går ju inte. Det är bara fööör mycket som spökar i huvudet. Orkar inte riktigt med det. Ska göra ett nytt försök då. Godnatt. I hope!


Grattis världens bästa mormor


Min lilla bebis

Då åkte lillebror till akuten då med nerblodat ansikte


Mina nära och kära

Nu är vi hemma från mormor. Det var jättemysigt. Jag och familjen, moster, låtsas morfar, morbror och hans tjej.
Åh vad jag älskar dem. Det är så skönt att vara med dem. Älskar oss tillsammans.


Jag tänker på dig farfar


Idag tänder vi ljus

Idag ska vi till Väsby till farfar och tända ljus på hans grav. Sen ska vi till minneslunden, sen ska vi fira mormor. Ska bli så mysigt att få umgåsa med mina bästa och närmaste <3


Ensam hemma 2

Nu blir det mys med lillebror framför ensam hemma 2


Den här platsen än någon annans och jag måste hitta ut


Friends

Idag blev det vänner för hela slanten, och lite sov stunder här och var. Skönt som F A N!


Godnatt

Godnatt världen. Så galet skönt att sova. Som jag dessutom gjort under dagen, men nu ska det bli riktigt skönt.

Juste, igår träffade jag Bella. Det var så jävla roligt att umgåsa med henne en stund. Vi "sprang" på varandra i tc. Hjälp vad jag saknat den kvinnan. Speciellt vår vecka i Gotland. Åh!
Hoppas vi ses snart igen.

Godnatt, sleep well cykelställ. Ha ha, kul Jessica


Home alone

Tittar på ensam hemma med lillebror, en liten tradition som vi har på höstlovet. Så jävla mysigt! Längtan till julafton bara ökar. Hihi


Jag vill vara frisk

Åh, får panik på allt detta snorelände. Har somnat flera gånger idag. Verkar som att jag behöver en återhämtning. Och det håller jag på med också. Sömn och nässpray


Krya på mig

Nu märks det att det är höst, jag har fått min höstförkylning.. Fy fan alltså! Orkar inte. Min näsa är inget att leka med. Jävla skit! På lovet och allt.
Har precis varit på fryshuset för att spela in strong enough, men nej. Irriterande. Så nu är jag påväg hem igen. Ska kurera min näsa. Medan alla andra har kul


RSS 2.0