Dotter/mor dag

Idag har jag varit i stora staden med mamma. Det har varit jättemysigt. Luffat runt i gamla stan, ätit på Vapiano. Tagit en drink på en uteservering. ocg sen gått till pendeln igen för att åka hem och nu sitter vi och förtär ännu mer alkohol. Mycket trevligt. haha 
 
Ikväll ska vi se film. Hur många lingon finns det i världen, eller heter den så? har hört att det är en snyftfilm. så det blir skojsigt. vi är dom största gråtarna. JAPP! 
 
 
hejdååååå

nu svettas vi

Nu ska jag och lillebruuuuur bort och träna sönder. Fy fan va skönt. Nu kör vi! 
 

Sommarlov eller höstlov?

Jag blir så jäkla deppig av detta väder.. det är ju som att det är höstlov ute.. förjävligt. 
Idag ska jag och Jeppe träna stenhårt. Ska bli så skönt att få ut massa energi. Tjohoo och inatt kommer min bästis hem från Turkiet. Vill man träffa henne? hon kommer ju vara svart och jag är helt vit.. åååh :( men ska ändå bli så himla kul att träffa henne. saknar henne så sjukt mycket. hon har verkligen levt livet därborta. 
Menn på dagen imorgon ska jag träffa Evelina den fina för en fika. Har inte träffat henne på ett år typ, om inte mer.. Så det ska bli mysigt. 
 
 

BEXX

Halloj! 
 
Igår var jag med snyggaste Rebecka. Mycket trevligt! blev mycket snack, mycket skönt att prata av sig och lyssna. Idag hämtade vi vår lilla älskling Elvis. Han är frisk nu, han är väl fortfarande trött och så, men det går bra. Han är nog jätteglad att han är hemma. Min lilla sötnos
 
Ikväll ska jag äta middag med Rebecka på Ruccola. Mysigt värre! sen imorgon blir det till att träffa brudarna. saknad
Vilken skönhet
 

nääääääääääääääk

Näääk räddar min kväll. Hur bra?!?! snygg är hn också. mm. skön snubbe verkligen 

Justin bieber

Ligger ocg lyssnar på Justin bieber och drömmer mig bort härifrån. Typ Afrika. Fan va skönt och bara sticka dit liksom. Men Justin Bieber. Nej, dröm vidare. Kollar vänner och försöker rensa mina jävla tankar. Jag kan inte ens prata klart och rent tack vare en person. Skulle vilja få saker ogjorda. Då kanske det skulle vara vi idag. Jaja. 
 
 

Längtar efter min lilla bus

Vi får inte hämta Elvis idag :( vi får hämta honom imorgon, hoppas jag verkligen. Saknar honom jättemycket.. Hoppas att han har det bra. 
 

Det blev ju bra ändå

Det blev inget dalarna. Mamma och pappa åkte in med Elvis imorse. vi fick veta att vårt lilla lejon hade hög feber och har vätskebrist. Så han var tvungen att stanna kvar över natten. Åh min lilla älskling. Hoppas vi får hem honom imorgon iallafall. Saknar honom. och jag tycker så jävla synd om honom. Han har ju mått jättedåligt :( så jag hoppas att han blir ompysslad på sjukhuset. Han fick till och med eget rum. Vilken lyxkatt! 
 
Men så idag har jag först haft en trevligt förmiddag med Bebbi, sen drog hon hem till Bålsta för att partaja. Och jag begav mig hem till Mathias familj för lite sill och potatis, tillsammans med min family. och sen då var jag med Mathias och Kristoffer som vi sen träffade efter lunchen. Det har varit sjukt mysigt. Så det blev en mycket bra midsommarafton trots allt. 
 
hur snygga? haha 
 
 
 

Bebban

Snart kommer underbara ebba hit. Hon ska med till Dalarna imorgon, ska bli hur mysigt som helst. 
 
Söta va? jetesmå flickor 
lite större flicks 

Lite orolig bara

Jag är så jävla rädd att mitt lilla lejon är sjuk nu igen. Vi känner inte igen vår egna katt. Han som är den mest energifulla katten jag känner är helt lugn och ligger bara och sover. Det är inte Elvis. Det är jätteläskigt. han äter inte, han bara ligger och sover. Rör sig knappt. Åh, varför ska det hända när vi ska bort. Orkar inte. Men vi har tvingat i honom mat. Så lite näring har han i kroppen nu. Min lilla bebis 
 

NOOSHI

Vaknade precis. Så jävla skönt med sommarlov. Men imorgon blir det till att gå upp tidigt, ska till Dalarna för att fira midsommar där hos min morfar. Hela familjen plus att Ebba ska med. Så det ska bli jättemysigt. 
Ska börja göra mig iordning och sen åka till stan och äta tidig middag på NOOSHI med Ebba och Cora. TREVLIGT VÄRRE. 
 
 

mysa med bästis

Snart kommer älsklingsbästis hit. Sen ska vi promenera hem till henne. Blir kvar under natten och imorgon på dagen. Vill vara med henne så mycket som det bara går innan hon åker. Njuta varje sekund. haha japp, misstolka inte! 


vi hjärtar varandra 



flirtjessica är på ingång


last time

Så jävla skönt att springa. Plus att det var väldigt varmt, så det blev extra lökigt. Härligt! haha 

Ikväll ska jag vara med bästis. För sista gången innan hon lämnar mig och åker till vårat älskade Turkiet. Jag är så jävla avundsjuk :( men vi ska snart dit tillsammans, längtar ihjäl mig. 
Sitter och tittar på vänner. hihi 

Nej men, jag återkommer. 



tar en spring


Drar ut och tar en liten löprunda. Lite skönt sådär. 




myskalas

Det blev en riktigt mysig dag med kalas för mig. Fick en massa armband, som jag inte ens önskat mig. men de var verkligen superfina! så jag blev så glad för dem. Nu ligger jag i sängen och ska kolla på glee tänkte jag. jag är supertrött. Tänkte att det var skola imorgon, men nej. JAG HAR SOMMAR FUCKING LOV! 

Sussie stannade kvar längst. Det var jättetrevligt tycker jag. vi satt och pratade om allt och inget. Som vanligt. hihi myspys helt enkelt. JAPP. 


kalas

nu är det kalas dags för mig. För mina nära och kära. Ska bli supermysigt. Men vädret kunde ha varit bättre tycker jag. Men men vad ska man göra. Det är väl sällskapet som är huvudsaken. hihihi
Vet dock inte vad jag ska ha på mig :( kanske långklänning. hm.. Vet inte riktigt. vi får la se! 


pappa och lillebror. söta va?!

paps

ska det behöva en sån där hemsk händelse för att man ska inse hur mycket en person betyder för en. Det gjorde obeskrivligt jävla ont i mitt hjärta när jag fick veta att du hade ont. Det kunde varit värre. TACK OCH LOV att det inte var så. panik gånger tusen. Finaste pappa, jag vill behålla dig livet ut. tack för att du finns. förlåt att jag är en riktigt bitterfitta mot dig ibland. fyfan va hemsk jag är. jag älskar dig så himla mycket. du är mannen i mitt liv. och kommer alltid att vara det. Jag ska visa mer kärlek till dig. Du är värd det allra bästa pappa. Tack för att du alltid ställer upp för mig och att du tror på mig. 
Kan inte sluta tänka på det. Usch... tårarna bara rann, och det gjorde fruktansvärt ont. Men som sagt. det kunde varit värre. 

Pappa, nu lever vi! du och jag. jag och du. vi. vi två. 


Du är så fin.

chilling billing

tittar på Glee. Efter gårdagen på dansgolvet och krogen. såååå jävla roligt!!!
Nu är jag stört trött. kommer nog att däcka tidigt ikväll. skön t.

gott med sommarlov

Det är så jävla skönt att vara ledig. Sitter ute och äter frulle. Mysigt värre. ikväll blir det mys med mina brudar. Mormor, mamma och kanske moster. Ska bli riktigt trevligt. hihihi
min bästis åker till turki om en vecka. fy fan va taskigt!!! men vi ska dit om 64 dagar, så det känns bra faktiskt. haha

bildflod


chillar med katten


det kommer bli jobbigt, men är säker på att de underbara personerna kommer få mig att klara det.


provar kameran


MACBOOK PRO

Sitter med min nya fina bebis. min macbook pro som jag fick igår i artonårspresent av mams och paps. Jätteöverlycklig!! den är så himla fin.
jag har sommarlov nu, så jävla skönt alltså. började sommalovet med att fylla arton, så nu kör vi bara på.
imorgon blir det mys med mamma, mormor och kanske moster. vi ska ut på fashion cafe. dricka lite rose kanske. trevligt! som jag längtat efter detta.

Jävla rygg

Pajade min jävla rygg för någon timme sen.. Typiskt. Jag bara böjde mig lite. Åh... Men imorgon ska jag och mamma och min käre vän linn och hennes mamma på spahotell. Sjukt mysigt.

Nu är det snart äntligen sommarlov. Skönare än skönast!!!


RSS 2.0