det första ljuset tänds

ja, idag är det äntligen första advent! hur underbart som helst! i just love it!
vi har hämtat julsakerna i förrådet och satt upp julstakar, julstjärnor, tomtar. Så satte vi på julmusik i bakrunden! snacka om julkänslor. ÄLSKAR!

det blev ingen mamma mia igår, och ingen moster heller. Hon ringde vi fyra och sa att hon hade varit på fest, och att hon skulle ringa efter en timme, men ja, hon har inte ringt sen dess. hahahaha :D
så istället var jag, maja, miranda och therese hemma hos palex igår kväll. jätte mysigt, visst det blev inte länge, men mysigt ändå!
majas dans grej var jätte bra. Maja är grym tycker jag!

Snart ska vi på glögg grej hemma hos mathias, victorias familj ska också med, dom kommer hit först sen går vi dit tillsammans, det ska bli trevligt tycker jag! :)


foto: jag

j

godmorgon

Godmorgon allihopa! vaknade precis.

Igår var jag med Sussie, det var hur kul som helst att äntligen få träffa henne efter tre månader igen. vi pratade om allt mellan himmel och jord, och så mycket mer! mysmys! :)


sus <3

idag ska jag titta på majas dansgrupp föreställning tillsammans med Beckis, Miranda, Amanda och Therese. Det ska bli sjukt kul att se!
Sen kommer min moster hit och äter middag med oss, så ska vi titta på mamma mia för mamma inte har sett den, då ska vi titta på den förö hon köpte den filmen igår. Den är grym!

Tänk! det är FÖRSTA ADVENT imorgon! det är helt underbart! wohoooooooooo

nu ska jag äta lite frulle

j

stress, stress och återigen STRESS!

ja, det är sjukt stressigt nu med skolan, med betygen och showcase. Allt är helt galet bara! tiden går så fort, det är ju bara bra men ändå.
På lördag ska jag titta på Maja när hon dansar i prisma, okej inte bara hon men hennes dagnsgrupp. det ska bli sjukt kul! det ser jag verkligen fram emot.
senare på kvällen ska jag och mamma till min älskade moster. tjohoooooooo! :D

haha, Amanda och Miranda på hemkunskapen! hahahaha :D dom är så roliga!

j

ugly betty

sitter och tittar på ugly betty, medan jag gör hemkunskaps uppgifter. KUL! ;) haha

det är bara 12 dagar kvar till shoxcase. jag är så himla nervös!
imorgon ska jag till jeppes fotbollskompis mamma för att träna sånger till showcase, hon är musikfröken, så det ska bli jättekul! det är det jag behöver. TRÄNING!

på måndag är det 1a december, hur sjukt som helst! tiden går så fort. haha! tyckte att det precis var 1a november, men det är så himla stressigt med skolan, så det går väldigt fort. men det är bara ganska bra. jag ser verkligen fram emot julen och lovet! det ska bli super skönt!

nej, nu måste jag fortsätta med hemkunskapen


bild från förrförra vintern. tihi! snööööööö <3

j

it's the most wonderful time of the year

jag bara älskar vädret utanför! helt vitt på marken! underbart!
tänk om bara en vecka är det första advent. det är galet ju! nästa måndag är det 1 december. tjohooooo! det är verkligen svårt att fatta. hoppas bara snön håller i sig till julafton bara. då blir det en riktig riktig julafton.

idag måste jag brodera, och sen försöka börja skriva på en so fördjupning, så det blir bättre betyg. hehe!
fy, jag är jätte nervös inför betygen. plus att det snart är showcase. det är väääääääldigt nervöst just nu.
 

LÄNGTAR!

j

singstar

 
jag och emily kör singstar hos maja. för er som inte hör vad vi sjunger är det walking on sunshine
haha! grymt :D

trötter här

måndag idag. just nu sitter jag och tittar på vänner. min favorit!

den här veckan blir det mycket plugg, omprov på matten på torsdag, och på fredag är det fysikprov om optik. booring!

idag tränade vi på några av låtarna som vi ska ha med på showcasen på musiken. Det gick jätte bra. bara det att när dom i grease skulle sjunga sommarkvällar så flippade vår musiklärare, utan någon anledning. Vi alla blev jätte sura.
hon är väldigt galen ska jag säga er!


bild från i lördags, haha! jag ser helt craaaaaaaaaaazy ut! (foto: Victoria)

j


maybe it's winter outside

ja, DET SNÖÖÖÖAR! :D:D snacka om julkänsla! så oerhört mysigt. Det är första advent om bara två veckor! Helt underbart! I just love it!

gårdagen var sjukt kul! jätte trevligt!


sötaste vic

love you <3

så söta!

är det efterfest på eran ballkong? - ja, det kan man säga! haha :D

det var lite bilder från igår :) lyckad kväll blev det verkligen!

nu ska jag sätta mig och börja skriva på en novell

ha en mysig söndag i vintervädret!

j

städar

Godeftermddag!

Just nu håller jg på att städa mitt rum, eftersom vi får gäster. Jag tycker det är så tråkigt, men om man sätter på hög musik i bakrunden blir allt jobb mycket roligare.

Det är victorias och mathias familj och min moster som kommer. Det ska bli så sjuuuuuuuuukt kul och trevligt! :)
dom kommer klockan sex. Måste leta efter kläder som jag ska ha på mig, har lite klädsorg, eller lite och lite, jag har väldigt mycket klädsorg. haha! Aja, jag ska nog hitta något.


älskar dig obeskrivligt mycket, Victoria <3

j

GRATTIS PAPPA!

Idag fyller min pappa år. GRATTIS PAPPA! :D
åt på gula krogen idag, myspys.
Vi gick upp halv sex för att sjunga för pappa, för han började sju imorse. Han fick kläder då. Efter vi hade grattat honom och sådär, då gick vi och la oss igen, eller jag, jeppe och mamma. Fick sova i en och en halv timme till då.

Vanlig fredag idag. ett stort minus var att jag fick veta att jag inte fick gokänt i matteprovet, så jag ska göra omprov på torsdag. så då ska jag plugga ännu mer än vad jag gjorde till första provet. usch, jag blev så himla besviken. Jag sprang till mitt skåp och började gråta till och med. mitt allra första matte prov i alla mina skolår. så det känns lite jobbigt. men men.

Efter skolan åkte jag till vällingby med Palex, Linn, Therese, Miranda, Maja och Beckis. jag skulle ju köpa present till pappa. köpte en lunchlåda hahahahahahaha! min och pappas humor! så köpte jag gele' hallon som jag la i. han blev väldigt glad iaf. Så det var kul!

Imorgon kommer victorias familj och mathias familj hit och min älskade moster kommer också. För att vi ska fira pappa :) Det ska bli super kul!


Pappa och hans bästa vän - grillen! hahaha GRATTIS <3

j

fotboll nästa

Nu har jag pluggat till spanska provet som vi ska ha imorgon. Hoppas det går bra.
Vi hade ju matte prov idag, och det gick väl halvbra. inte jätte bra och inte jättedåligt heler, nått mittemellan.

Ska snart på fotbollsmatch mellan Brommapojkarna och Ljungkile. Det är kval om allsvenskan nästa år. Självklart hejar jag på Brommapojkarna. Jeppes gamla lag fick i uppdrag att gå in på planen med spelarna, matchen sänds på tv tror jag. ;) måste sätta på mig varma kläder om jag ska stå och titta på det fotboll i en och en halv timme ;) haha

Imorgon fyller pappa år. Då ska vi äta på en jätte mysig restaurang som heter Gula krogen, det är verkligen super mysigt. Efter skolan ska jag åka till vällingby för att köpa present till min käre fader. haha! han blir fyraetta. japp, så är det!


jeppe är den kortaste på bilden, han har glasögon på dig. Bilden är tagen från
en Brommapojksmatch från i somras.


j

onsdag

onsdag idag torsdag imorgon, vilket innebär sovmorgon imorgon. WOHO! Det är väldigt skönt tycker jag.
Vi har matte prov imorgon. Hoppas att det går bra. Jag har pluggat till det, så det måste gå bra.


bild från skönhetsmässan. :)
maja måste skicka dom andra bilderna från mässan så jag kan lägga upp dom här.

j

grattis sigge

Först och främst vill jag bara skriva att min katt sigge fyller år idag, han blev 5 år idag. Stor! :) tihi

ja, vad ska man säga om dagen, en vanlig dag. på dramat körde vi genom Les Misérables, den gemensamma musikaldelen i vårt showcase. Det gci super bra tycker jag! Det ska bli så himla kul!


Siggebusen <3 världens sötaste!

j

storm

haha, Det är ju typ storm ute. GALEEEEEEEEEET!
Just nu är jag väldigt trött. Somnade väl halv ett igår tror jag, låg och tänkte på massa jobbiga saker. tänker inte berätta vad, men jag kan bara säga att kärlek suger just nu! usch!
aja, men iaf. Idag fick vi ju veta vilka roller vi ska ha i musalekn där alla ska bara med, jag ska vara en flicka. har en liten solo graj, bara två rader. ganska roliga rader om man säger så. hahaha! Linn fick huvudrollen. Jätte glad för hennes skull. Vi ska ju bara sjunga två låtari den musikalen, men det kommer bli super bra :)
om bara TRE veckor vid den här tiden ska vi ha föreställning om en timme för våra föräldrar och andra som vill komma och titta. LÄNGTAR! Det kommer bli bäst! tihi

Snart kommer vicotorias familj :) KUL!


bild tagen av Victoria :)

j

nervös

Jag var ute med victoria en stund tidigare idag. Sen gick vi hem till mig. Mysigt :)
Sen kom min moster hit också. hon åt middag här och fikade, då firade vi pappa lite också. det var väldigt mysigt tycker jag! vi borde träffas mycket oftare älskade moster :) så det så!

Iaf jag går runt och tänker på vilken roll jag kommer få på den andra musikalen som alla ska vara med i då på showcasen, vi får veta rollerna imorgon. jag får väl vara träd eller nåt sånt. haha ;p nej skoja bara men jaja, det får vi se imorgon vad det blir för roll. Spännande ska det bli iaf. kommer inte ihåg vad musikalen heter. haha

Nu måste jag rusa till badkaret för jag ska bada och jag tror att det är helt fullt nu med vatten.

j


showcase

SHIT! om en månad är det showcase. Galet värre! Det är verkligen sjukt, det har gått så snabbt från när vi började med det. Men det ska bli så himla kul! längtar verkligen! vi ska ha föreställningar i två dagar.
6-7e december ska vi vara i prisma och öva öva öva övaaaa! och den 8e då smäller det!

Musikalerna som är med är,

blodsbröder: Jag, Palex, Linn t, Sara
Grease - Soundtrack
Grease: Amanda, Albin, Miranda, Axel och Pouya

Mamma mia: Linn s, Maja, Therese, Emily och Erica

j

hemskt igår

Igår kväll var jag ju med beckis i hennes stall det ligger i åkesov, för dom skulle ha spökrunda och sådär. Palex, Miranda och Maja var också med. Först var det spökhistorier, efter det var själva spökrundan, det var i en skog, och det är västerorts största skog. Men det var ju inte i hela sklan med iaf, det var så fruktansvärt läskigt. Vi gick sist av alla, det var jätte många som var där. Det var två som hade klätt ut sig till clowner, och jag HATAR clowner rent ut sagt. Det var helt hemskt verkligen, jag skrek: LÅT MIG VARA!!! till dom men ändå så kommer dom jätte nära mig. men beckis skriker att jag ska blunda så jag inte ser dom, men det gick inte sådär jätte bra, men iaf. Sen sprang vi ifrån dom och fortsatte till andra läskiga människor, vissa låg på marken, när man kom nära dom började dom att röra på sig. Sen sprang dom efter och jagade en, det var ju mörkt ute, men hela runda så var det några få maschaller (stavning?)
jag skrev till beckis sen att jag aldrig mer ska följa med till hennes stall. Det var fruktansvärt. USCH!


USCH VA LÄSKIG! USCH!


ja, idag skulle vi ha åkt till min morbror och se på hans lägenhet, men han ringde för inte så länge sen och sa att det inte gick. så det var lite tråkigt!

så idag ska jag bara ta det lugnt.

j


hahahahaha

måste bara lägga ut världens bästa film, som jag, linn, amanda, miranda, palex och therese medverkar i. hahaha.


hahahahahahahhaaha!

j

lördag

vaknade för en timme sen, det var så skönt att få sova ut. känner mig bättre än igår iaf, det är jätte härligt. jag är ju fortfarande ganska risig men det är bättre än i går , och det säger mycket.
snart kommer mamma och jeppe hem, jeppe spelar fotboll i djursholm tror jag. det är fotbolls cup. Så han är där och spelar med sitt ''nya'' lag, för hans lag var ju tvugna att splittras fär dom blev för bra. Det var verkligen jätte tråkigt att dom var tvugna att göra det men jaja. han spelar fortfarande i bps allstar lag faktist ;) tihi


längtaaaaaaaaaaaaaaaar <3 (bilde tagen från förra julafton)

ha en toppen lördag

j

gonatt

nu ska jag försöka sova,  ska verkligen sova läääääänge imorgon, behöver sömn.



godnatt <3

förkyld var namnet

ja, precis! jag är förkyld! det suger.. Usch, det är hemskt att ibland inte kunna andas med näsan, täppt!
Nu i helgen måste jag ta det lugnt, men imorgon kväll ska jag till beckis stall, palex ska också med, det är nämligen spök kväll där. Så först är det sköphistorier, sen ska vi gå i en skog typ på spökrunda. LÄSKIGT VÄRRE!
men vi får se om jag kan gå på det om det inte blir värre imorgon med förkylningen. hoppas att det blir bättre!

nu måste jag leva på c-vitaminer!

nu skriker min hals efter te, så det får det bli nu.

j

från i somras

haha, jeppe dansar jätte bra! jag sjunger i bakrunden. haha det låter helt galet!


j

förkyld

torsdag idag, helt vanlig dag var det idag. Eller vi började halv nio idag, istället för tio.. men vi övade till lucia på morgonen. Det gick bra! Det är så mysigt att sjunga jul låtar, så vet man verkligen att julen är på väg! MYS!

Jag har gått och blivit förkyld också, det känns inte sådär jätte bra. jag skulle vilja vara hemma imorgon från skolan för att bli frisk, men jag kan inte vara hemma imorgon , eftersom vi har engelska prov, så det går inte.
det var hemskt idag att känna att mitt huvud skulle sprängas, plus att näsa rinner hela tiden så man får gå från lektionerna för att snyta sig, då misar man ganska mycket. men jaja, vad ska man göra?
jag kör på nässpray och zyx , det är halstabletter.

Nu måste jag börja plugga till engelskan

j

onsdag

kom precis hem från skolan typ, okej för en halv timme sen. men jaja. haha ;p
Idag på hemkunskapen gjorde vi hamburgebröd, nästa onsdag ska vi göra själva hamburgarna. På lektionen var det några som var helt galna. Vår lärare, carmela som också är vår danslärare var helt slut, tycker synd om henne.  Hon skulle ner till dansalen för att hämta en skiva. Då kom hon fram til mig och sa att om någon skulle flamsa till riktigt mycket, då fick jag ge den personen en rak höger för henne.
När hon gick började axel typ skrika då sprang jag fram till honom och sa att jag fick slå till honom om han inte skötte sig, men ingen trodde på mig. haha! att jag fick det för carmela, men jaja det hände inget iaf.
Jag och Therese blev klar med våra bröd snabbare än dom andrá vi jobbade tillsammans, dom blev super bra!
men iaf, då fick jag sopa hela klassrummet. haha!

Idag fick vi vet att vi typ inte ska ha något matte prov imorgon, det sa iaf vår vikarie, men jag ska plugga till det ändå.

nu måste jag sticka.

j

tisdag

Sitter och tittar på ugly betty nu. sen är det desperate housewives. Tjohooo!
Idag fyller min mormor år. GRATTIS TILL DIG, MORMOR! <3


äälskar den här låten. Lady gaga - poker face

j

jag vill tillbaka till paradiset!


jag vill tillbaka mer än allt annat!


vänner snart

Nu har jag precis pluggat till religionen som vi har till imorgon.
Första dagen i skolan idag efter höstlovet, alla var trötta verkligen. jag med! Det var hemskt att gå upp imorse, plus att jag vaknade av mamma och Jeppe som pratade, då tänkte jag: åh va skönt jag kan bara somna om och sova länge.
Men nej, glömde att det var skola. Så jag gick upp.

Jag hade utvecklingssamtal idag, det gick bra. bara det att min mattelärare tyckte att jag pratade ganska mycket än vaed jag brukar. Så det får bli slut med. Nästa matte lektion ska jag sitta helt helt tyst. haha ;p

Nu ska jag titta på vänner på 5an

j


nybakade bullar


ja, såhär ser mina bullar ut. MUMS!

söndag

Det var en grym kväll igår. Det var riktigt trevligt, roligt och mysigt! Alla va jätte snygga. Palex var läskig, hon var utklädd till en död flicka typ, hon var jätte läskig för hon bara satt och stirrade på mig jätte många gånger, då blev jag sur på henne för att hon skrämde livet ur mig. haha! Iaf, Maja var sailor. jätte snyggt var hon klädd. Hon hade på sig ett par klack skor, när hon då hade dom så blev hon typ dubblet så lång som mig typ. JAG ÄR SÅ KORT!
Miranda hade på sig en klänning som var gjord av en svart sopsäck, det var maja som hade gjort den, den var faktist jätte snygg. haha! men Miranda skulle föreställa en uteliggare. haha!
Beckis var en slags betjänt typ, jätte snygg var hon. Therese var en blandning av en rockare och hippie typ. coolt klädd!
Amanda kom vanlig klädd, men sen fick hon låna kläder av maja, då var hon en typ disco diva typ. grymt! :)
Och jag var pirat.
Tack för en otroligt rolig kväll tjejer! <3


Nu ska jag baka kanelbullar. myspys!

imorgon börjar skolan igen. suck* plus att jag har utvecklingssamtal imorgon också. men jaja....

ha en fortsatt trevlig söndag

j


i'm a pirate!

nu ska jag dra till maja. Nu blir det halloween fest :D tjohoooo


piraten jessica ;)

j

RSS 2.0