give me a pose


peace


j

första doppet idag!

Idag har jag varit i vällingby med mamsen. köpte en ny fin bikini, var där igår också, då fick jag en klänning som jag ska ha på skolavslutningen. wie! tack mams :)
sen låg jag ute på verandan och pressade i solen, jag är alldeles röd om kinderna, haha
vid fyra gick jag och jeppe till victoria, för vi skulle gå ner tillsammans till stranden. det blev strandbadet, det var sjukt kallt, men så skönt, det var verkligen avsvalkande.
Många gånger idag fick jag för mig att det var sommarlov, men så var det ju inte, men snart så! den här veckan blir det nog inte alls några läxor, jag hoppas inte det iaf, det blir nog bara en ganska soft vecka, sen är det ju bara måndag nästa vecka och på tisdag är det skolavslutning, underbart! sen på torsdagen fyller jag år! WOHOO!



looooove this song

j

hoppas det blir en bättre dag idag

Hela den här veckan har varit grym kan jag säga er! jag har inte hunnit blogg eftersom jag har haft föreställningar, eller har iaf tagit hand om spotlightsen. I torsdags kväll var det allra sista Annie föreställningen, när det var slut nummret var det jättemånga som började gråta, det var helt hemskt att se. Jag, linn och sara var också nära på att börja gråta. Tänkte att de hade jobbat med musikalen i ett helt år, och nu är allt slut. Plus att vi började tänka på att de ska lämna oss, de kommer inte sen i höst. Det blev jättejobbigt. Nästa år är det vår tur att stå där på scenen.
Jag måste säga att alla föreställingar var så otroligt bra! alla var så jäkla duktiga! Det blev bara bättre och bättre för varje gång. ÅH! När föreställningen var slut och alla föräldrar hade pratat med med de hade de samling en sista gång, då stannade vi också, alla satt och grät, jag var så nära på att börja böla, när alla hade blivit tackade genom apolder och sådär, så säger Leona att de också måste tacka mig, Linn och sara. Så började hon gråta igen. Det värmde verkligen för det hon sa, men jobbigt att se henne gråta.

Igår var jag väääääääääääldigt deppig.., allt var bara så jobbigt, blä.
orkar inte berätta om det hela, men jag vill iaf tacka de som gjorde mig någorlunda gladare iaf. you know who you are

ska till vällingby idag, ska köpa bikini och alvslutningsklänning! woho

j

annie

Jag är så otroligt trött just nu, fattar inte ens själv att jag orkar skriva, haha!

idag har jag hela dagen varit i prisma för att jag hjälpte Linn och Sara med att lysa med spotlights på niornas musikal. Jag var först reserv för Sara var sjuk igår, då hoppade jag in istället för henne, men sen idag insåg vi att det är jättebra att vi är tre istället för två, så man får vila ibland.
Niorna spelar musikalen Annie. De är så sjukt grymma! jag blir så glad för de är så himla duktiga. Så de kommer jag att göra hela veckan. Så jag kommer se den ett antal gånger, men det ska bara bli så kul! Så det blir både föreställning på dagen och på kvällen. kul kul! Idag var de genrep, då kom gamla nior och de nya som ska börja sjuan, så det var kul att både se gamla och nya ansikten.




j


rock on!!!

Sitter och lyssnar på rockmusik, jag blir så glad av rock, man får så mycket energi, så grymt bra!!
Idag ar jag varit i vällingby en snabbis med Miranda, Palex och Therese. Köpte inget, eller jo, en maräng swiss på donken. borde äta något, men jag orkar inte göra något.

Jag är ensam hemma, mamma och jeppe är i Riga. Jeppe spelar fotboll. Saknar Jeppe jättemycket, det är så hmla tomt utan honom här hemma, det är bara jag och papsen hemma. men de kommer hem på söndag natt.

I onsdags sov jag över hos bästa moster, det var jättejättekul! vi åt pizza och sen godis. Vi tittade på den sjukt grymma filmen Gilbert grape. fy satan va bra den var! SE DEN!! Sen snackade vi jättemycket också, bra snack var det verkligen!
Älskar dig moster!

På kvällen träfade jag Amanda, Mathias och Fredde, vi var hemma hos mig ett tag, fram till halv elva, sen var de tvugna att gå hem. Innan var jag hemma hos Amanda där vi rockade loss, vi var helt galna om jag får säga det själv. hahahaa!!!


saknar min fotbollsspelare!

j

lady gaga


saknar de bästa

Har precis duschat, ska ut och sitta på verandan med mam och pap. mys! SOL SOL SOL! Det kan inte bli bättre.

Igår kom min morbror hem ifrån Turkiet, han är nog väääldigt brun tror jag.
Han skickade ett sms till mig igår om att han hade kommit hem. saknar honom, plus att jag saknar min moster också. Har inte träffat henne på jättelänge, jobbigt faktist! Men snart ses vi, hoppas jag iaf!
saknar er maaaaaaaaaaaaaassor!
jag vet att du läser min blogg laila så nu vet du att jag saknar dig!! 

 
världens roligaste personer på denna jord, helt klart!

j


till drömmarnas värld, nästa

Ska faktist snart gå och lägga mig, eller iaf lägga mig och titta på vänner tror jag. Men det blir nog ändå läggdags ganska tidigt, för jag är trött. Jag lovar att jag kommer drömma om TWILIGHT! woho. Det ser jag fram emot, hahaha!

Jag var ute med V, vi var ute och gick och pratade en massor. speciellt om sommaren, det fick mig att längta ännu mer än vad jag redan gör, vilket är gaaaaaaaaaaalet mycket.


sommarkvällar <3


j

twilight ♥

Sitter just nu, eller nej, jag hoppar runt och dansar som en galning till Lady gaga, fick hem hennes skiva idag, den är såååå himla grym så jag vet inte vart jag ska ta vägen!!

skoldagen har gått väldigt fort tycker jag. Efter skolan träffade jag min söta victoria, vi gick hem till mig för vi skulle se TWILIGHT! Vi gick först hem till mig för att jag skulle lämna min väska och hämta pengar eftersom vi skulle till Ica. Vi köpte två energi drickor VAR, och magnum glass. Sen gick vi raka vägen hem till mig och satte på filmen. Och jag vill bara säga:
- FILMEN VAR HELT UNDERBART BRA!!! ÄLSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAR!!
Jag bara log genom hela filmen eftersom Edward och Bella var så otroligt söta så jag dog, helt påriktigt! Så grät jag också. ÅH!!! Nu ska jag läsa böckerna! Nu har Victoria fått mig att börja bli beroende, TACKAR! hihi

Japp, nu är mamma och pappa och hämtar mat på Gula krogen, jag är jättehungrig, så det ska bli gott att äta lite foodie.

Senare ska jag träffa Victoria igen, tror att vi går runt ute. MYS!


<3


j


inte alls långt kvar nu

DET ÄR BARA 15 SKOLDAGAR KVAR NU TILL SKOLAVSLUTNINGEN!!! Helt underbart! ååååååååååååååh!!!!

Sisster just nu och lyssnar på musik, har precis pluggat några spanskaglosor, inte alls kul.
Nästa vecka är det bas och fördjupningsvecka, jag har slöjd och bild, så det är bara toppen! sen är det ju ledigt på torsdag och fredag, wonderful! På onsdagkväll åker Jeppe och mamma till Riga, det är med Jeppes fotbollslag. Så jag och pappa blir ensamma hemma torsdag, fredag, lördag och söndag. Vet inte vad som händer de dagarna, men det blir nog kul!

Ska snart till vinstagårdsskolan, eftersom på Victorias enhet har de event. Det ska bli jättekul! Var där förra året också, då var det skoj!


där kanske min morbror står nu! han är i turkiet just nu! jag är så himla avunsjuk! JAG VILL OCKSÅ!

j

ska snart på fotbollsmatch

Sitter och pluggar som en dåre till religionsprovet, för snart ska jag på BP match, kommer inte ihåg vilka de ska möta, eller det kanske är helsingborg? aa, tror det!

Dagen har varit kanon, middagen igår var väldigt trevlig tycker jag.

nej, nu måste jag fortsätta med att läsa om asagudarna..


jag och mina snygga brillor

j

bort på middag strax

Hela dagen igår pluggade jag. det blev religion och lite matte. Åt grillat, gottis! senare tittade vi på film hela familjen, vi hyrde film från tvn, sällskapsresan 2. Den är kul!

Idag har jag bara tittat på tv och lyssnat på bästa Veronica maggio. Klippte en kjol idag, klippte den kortare.
Sjukt bra blev det, nu ska jag bara fråga Linn om hon kan sy i kanten.
Så jag har sprungit runt här hemma med högsta volym sjungades och provat en massa kläder, haha

Ikväll ska hela familjen på middag, så detta blir kvällens outfit


j


saknar påskafton

Idag blir det bara en massa plugg, har hållit på med religion lääääääänge nu, men det beror väl bara på att jag har tagit många pauser, haha inte bra!
Sen blir det nog matte, sen biologi, så är jag klar sen.

Hade gärna velat se Amanda idag, hon sjöng på torget, men nej ska plugga och sen måste jag nog hålla mig inne nu i helgen. tråkigt men jaja..

Ikväll blir det film med familjen tror jag. Så det blir nog myspys!

Jag låg och lyssnade på Veronica Maggio låtar igår innan jag skulle sova, hon är så otroligt grym!
Så kom jag att tänka på påsk afton, då vi dansade till låten 17 år, den är sjukt bra!
den dansade jag, min lillebror, moster och morbror i köket hos mormor på påskafton klockan ett på natten!
jag kan inte säga något annat än att jag bara älskar min onormala

varit sjuk i nästan två veckor..

Yes, jag har varit förkyld i nästan två veckor. Fast egentligen har jag varit sjuk i två månader, men förra onsdagen då kände jag att jag var tvungen att vara hemma och blir frisk. Plus att jag vaknade med feber, så det var bara för mig att stanna hemma. Var i skolan idag och hämtade lite böcker som jag ska sitta med hela helgen. Det känns faktist inte sådär jättejobbigt.

Ikväll ska familjen se Jönssonligan - dyker upp igen. Den är sjukt rolig och går på tv ikväll, om 40 minuter faktist.

jag såg så ska det låta igår, det var repris såklart men här kommer ett klipp när Mojje sjöng Var ligger landet där dom böjer bananerna. sååå bra, hihi





j

saknaden är enorm


saknar dig storasyster!
längtar till 6e juni, ska bli så himla mys. puss underbar!


suttit ute på altanen med mams och paps


med ljus

elvis kom också ut

siggebus också



j

håller på att smälta av värmen

Vaknade halv ett idag, gick och la mig halv elva igår, så det var sjukt skönt. När jag vaknade gick jag och tittade på vänner, och åt frukost. hade jätteont i mitt huvud, sen gick jag ut på verandan där mamma satt, Jeppe och pappa skulle åka och titta på Bp match. Satt ute en stund med mamma och pratade. Sen gick jag in och satte mig vid datan en stund.
och nu sitter jag här och väntar på att de ska komma hem, så vi kan äta någongång.
Jag orkar verkligen inte vara sjuk längre, det är så jobbigt! jag mår mycket bättre iaf, så det tar sig.


<3


j

RSS 2.0