Lördag

Godmorgon! Idag är det löööördag, så skönt!

Idag vid fem kommer min mormor hit. Då blir det massa prat om Turkiet! Ska dit om två veckor. Jag längtar så fruktansvärt mycket. Tänk bara 14 dagar kvar. TJOHOOOOOOOOOO! Bara att få komma bort från skolan ska bli skönt.
Turkey here i come! (om två veckor dåra, men skitsamma!) Nu börjar nedräkningen.
14dagar kvar till turkiet! :D

Idag måste jag verkligen hitta två låtar till som jag ska spela in. Det är så himla svårt att hitta. Hoppas jag hittar någon bra låt iaf!



kärlek

Torsdag

Veckan gå ju väldigt fort, imorgon är det redan fredag! Tjoheej :D happy

Idag började vi ju tio, det var jätte skönt, gick upp kvart i nio. Men jag vaknade några gånger innan jag skulle gå upp. Så det var lite irriterande. Vi hade livskunskap på morgonen. Då pratade vi och diskuterade om alla regler som finns i skolan, det var tråkigt. haha. Efter det hade vi Biologi. Vår lärare som vi har i Biologi är helt galen, eller han är rolig. När vi hade honom förra året på en tema vecka så sjöng han Santa lucia, haha. Från ingenstans. haha, och ibland brukar han helt plöisligt prata bosninska, haha. helt sjukt. Efter det hade åt vi lunch. Efter det var det matte. Igår gjorde vi en diagnos för att se vilken bok vi skulle ha, en svårare med mer problemlösningar eller en lättare med mindre problemlösningar. Jag var helt säker på att jag skulle få den lättare. Men när vår lärare delar ut papper där det står vad vi ska ha för bok står det att jag ska ha den svårare. Blev jätte chockad och glad.
Aja, efter det hade vi svenska, då skrev vi om oss själva. Vi skrev om vem man egentligen är. Det var väldigt svårt. Man skulle liksom skriva om vad man trodde vad folk tyckte om en själv. Det var jätte svårt att skriva iaf.

Nu har jag gjort vår historia läxa och engelska. jobbigt, men skönt att det är klart.

kärlek

onsdag!

Idag hade vi hemkunskap. Det var roligt, vi har vår dansfröken i hemkunskap. hon är så sjukt rolig :D hahaa
Imorgon börjar vi tio, det är sååå skönt! ska sova till nio typ. Häärligt!

Dagens:


Nu ska jag göra min spanska läxa. Ha en forsatt trevligt kväll

j



länge sen


Bild från när jag och Albin sjunger En helt ny värld från aladdin. Från disney konserten som vi hade i november.
Läänge sen. :)

Tisdag

Idag fick vi veta att vi ska ha showcase, ska bli askul! :D jag ska vara med i Blodsbröder. Ska vara mamma i den, ska sjunga solo två gånger. tjohooo! Vi ska ockkså ha med Mamma mia och grease. jag ville verkligen vara med i Mamma mia, men jaja. Så blir det ibland.


Nu sitter jag och letar efter låtar som jag ska spela in. det är jätte svårt att hitta låtar. Men det ska nog gå bra. Jag har ju en hel vecka på mig, men det är alltid bra att börja tidigt. Jag läääängtar sjukt mycket till jag ska spela in! :D

kärlek

dagens

Idag var det skola. Dubbel lektion i no på morgonen, det var lite trögt faktist. Men vår Lärare är lite sjuk i huvudet, haha. Han är rolig faktist.

Idag bestämde vi ju tid på teatern. Vår nya teater lärare är jätte tråkig. Saknar vår gamla lärare. Men men.

Dagens outfit


Imorgon ska vi ha skolfoto. Så har vi dans och drama imorgon också, det ska bli kul kul! :D hihi

Pratade med min morbror för en stund sen. Jag ska få spela in låtar nästa onsdag! Jag är sjukt glad! WIIIIIIE!! :D
Ska spela in låtar hos hans kompis, som har en studio. Så dom ska spela när jag sjunger. tjohoo

kärlek


nya chinos

Idag var jag i vällingby, där köpte jag chinos! :D Så det är toppen bra det!


loooove!

Imorgon börjar en hel skolväcka igen då! På kvällen ska jag, Linn och Miranda till teatern för att bestämma vilken dag och tid vi ska ha teater i veckan. Kul kul!

kärlek

FREDAG!

TJEEEEEEEEEEEEEEEEEENAAAAAA!

Fredaaaaaaaaaag, så grymt skönt! helghelghelg!! I'M HAPPY! Vi ska grilla idag! :D yeeeeeahj!
Idag hade vi vanliga lektioner. Det var väl sådär, men men. man måste ju.

Dagens:


kärlek


Myspys


När pappa skutsade jeppe till träningen började det regna. Det åskade och blixtrade, det är väldigt mysigt tycker jag. Jag tände ljus och så tog jag en kortlek och la en patiens. Sååå himla mysigt!

Snart helg!

Tänk imorgon är det redan fredag, helt galet. Den här veckan har gått jätte snabbt.
Idag hade vi OS i skolan, men det var typ nästan som en poängjakt nästan, för vi fick liksom inte ha längdhopp och höjdhopp och sådär. Och istället för att kasta spjut fick vi kasta sugrör. haha! dom kom ju inte så långt men men.
På morgonen när vi gick till våra skåp började jag tänka på Sigge som stack igår, så jag började gråta. Och alla i klassen såg ju det så dom undrade ju var det var. Jag kunde inte berätta för jag kunde inte prata. Lite jobbigt faktist. Men så iaf började vi med alla ''grenar''. Sen hade vi fruktpaus. Sen fortsatte vi, när vi var klara åt vi lunch.
Efter det gick vi tipsrunda i grimstaskogen. det tog typ en timme, men vår mentor som är gympalärare sa att det skulle ta 40 minuter, men där hade han fel. haha :P
Sen slutade vi efter det iaf. Då gick jag hem med Jeppe!

Men tillbaka till dethär med sigge, han rymde igår. Jag och mamma märkte att han var borta vit typ tio. vi gick runt i hela huset, men vi hittade honom inte. Då fick vi gå ut. Pappa fortsatte att leta efter Sigge i huset.
Jag hade en stor ficklampa. klockan blev typ halv elva. Jag gick in och letade igen. jag sa att jag skulle vara ute tills han kom hem, jag brydde mig inte om han skulle komma hem fem på morgonen, jag gick iaf ut och letade igen. Då kom vår granne ut och frågade om jag letade efter min katt. Då sa jag att jag gjorde det, då sa hon att hon hade sett honom utanför henne, det var halv åtta. det var ju liksom 3 timmar tidigare. men så iaf så kom mamma dit och berättade hela grejen. Plötsligt hör vi Sigge som jamar, det var ett långt jamande. När vi tittar så kommer sigge springde till vår veranda, han fortsatte att jama jätte mycket. Sen gick vi hem. Jag tror att jag aldrig har varit så rädd som jag var igårkväll. Plus att jag var fruktansvärt rädd när jag såg något svart på vägen, men det visade sig vara en tidning.
Jag trodde jag hade förlorat honom förevigt. Sen har jag aldrig gråtit så mycket som jag gjorde igår. usch, det var hemskt. Men jag blev så enormt glad när jag såg honom.


love <3

kärlek

Varit på skansen

Hejhopp!
Idag var vi på skansen hela klassen. Det var kul! Vi fick gå runt i grupper och svara på frågor. Sen åt vi lunch. Efter det tittade vi lite, sen var det dags att vända hemåt. Det var ganska många som gick av tidigare. Vi stod ´stilla vid kristineberg i typ tjugo minuter. Det gjorde inte så mycket faktist, för vi hade kul ändå. haha! Sen vid islandstorget var vi tvugna att gå av för tåget skulle vända och åka till Hagsätra, så vi fick vänta på en ny. kul kul!

Lite bilder från idag:

Jag på en Dalahäst på skansen, haha

Solliden scenen, helt tom.

The girls! ;)


Dagens:

+ leggings


Lilla jag

kärlek

mina balla brillor


Brillorna jag fick från min Morbror och hans tjej Ellan. Riktigt coola!


Lövsta badet

Hejhej!

Yes, helt rätt där. Vi var på lövsta badet hela dagen, eller typ halv dagen, var där från halv tio (tjugo i tio kanske, vi kom lite senare, haha) till typ halv kvart över ett. sen åkte vi hem.
När vi kom dit var det faktist ganska kallt vid vattnet. Så hela klassen gick upp en bit där det finns en stor äng, där satte vi oss alla tjejer och snackade. Senare kom alla killar roliga som dom är och satte sig vid oss och sa kan vi få vara med på er picknick. Ja, självklar fick dom det. Då satt vi hela klassen och pratade. Jätte kul! Efter en stund gick Filip och Albin ner för att bada. när dom hade varit nere ett stund gick jag och Miranda ner för att bada vi med. Men jag var inte sådär jätte säker på att jag ville bada, men jag följde med iaf. När vi kom dit kom Killarna mot mig och puttade ner mig i vattnet, låter lite elakt men jag skrattade ganska mycket, det var kul. haha! då blev jag helt genomblöt. Då sa jag till miranda att jag kunde bada med henne. Jag hade ju min bikini under. Då badade vi en stund. När vi gick upp sa jag ironiskt till killarna:
- Nu ska jag sätta på mig mina varma kläder!
Dom bara skrattade. Sen åt vi. Men det gick nästan inte att äta, jag hade pannkakor med sylt, som nästan alla andra hade. Det var fullt med getingar. så man kunde inte äta.
När vi skulle gå stannade några, jag var en av dom. Då började Filip cykla på min cykel, och vad händer efter en stund? Jo, det var typ en skruv som flyttade på sig. Jätte konstigt, jag vet. Sen iaf fick filip gå till kiosken som var öppen och fråga om en skiftnykel. Det fick han låna, och Kevin så snäll, fixar cyklen. belv as glad! :D för en stund tänkte jag: Åh nej, nu kommer jag få bo här. hahaa. Grymtgrymt att han fixade med cyklen.
Sen åkte vi iaf hem, eller efter en ganska lång stund för killarna tog cyklarna och cyklade iväg med dom, det var inte sådär jätte roligt. men efter några minuters ropande på dom så fick vi iaf cykla hem.

när vi kom hem kom Palex, Linn, Miranda och therese till mig. Palex, miranda och Amanda cyklade jag hem med. men Amanda gick hem för att äta och duscha. Sen kom iaf Therese och Linn. Jepp, så var det!

Nu ska jag äta middag.

kärlek

Första skoldagen

Ja, idag började skolan. Vi började klockan nio, vi satt för det mesta och pratade i klassrummet, eller rättare sagt Anders och Peter (våra mentorer) Vi fick lite papper som föräldrarna ska fylla i och sådär, så fick vi vårt nya schema.
Det var verkligen jätte kul att träffa alla! Vi fick en kort rast efter en stund. När vi kom in, så kom glassbilen, haha. Då fick Palex följa med Anders och hämta. Efter en stund började larmet, då fick vi gå ut och äta glass ochsådär. sen gick vi in. Då fortsatte vi prata. När vi fick lapparna idag när Anders kom och gav mig en lapp sa jag att jag måste få en ledighetslapp då sa han:
- Jaha, så du är redan trött på skolan? hahaha
Det var lite kul. hehe. Sen iaf gick vi ut för vi skulle gå en tipspromenad. Jag gick med Palex, Axel och Hampus. Det var jätte knäppa frågor. hahha.
Efter det åt vi mat i vår nya jätte fina matsal. För de var den verkligen! Great! Vi fick hamburgare.
Efter lunchen hade vi rast, när vi kom in igen, pratade vi än en gång om skolan och såntdär viktiga saker.

Efter skolan gick jag, Jeppe, Palex, Amanda, Miranda, Axel, Hampus och hem till mig. Vi satt och pratade om skolan och sådär. Kul kul!

Dagens Outfit:


Imorgon ska vi vara på lövstabadet hela dagen. Så det blir nog bad! Kul kul. Riktgit soft med en hel dag på lövsta och bara inte göra något. Vi ska vara där halv tio, sen slutar vi två! Wohoo
På onsdag ska vi till skansen, så det blir också soft och kul! tihi :)
På torsdag ska skolan ha OS. hehe! det blir nog kul
på fredag börjar vi med vanliga lektioner. det är bra att vi börjar med det på fredag faktist! :D yeahj!

kärlek

söndag

Hejj! :D

Vilket tråkigt väder det är ute nu , jag fryser faktist lite grann.
Imorgon är det skola igen då! ska faktist bli kul. Det ska bli kul att träffa alla :D

Dagens outfit :

Det fick bli mjukisbyxor, det är pappas gamla så det är därför dom är stora. men det är bara mysigt tycker jag.

kärlek

bara älskar låten!


ÄLSKAAAR!! <3

Godnatt!

Läggdags för lilla jessica. Men först ska jag titta på mitt favoritpogram, VÄNNER! :D hihi


jag älskar dig!

Godnatt! <3

Onsdagskväll


My eye! tihi

Bad

kom precis hem från Riddersvik, jag har badat. Var där med Linn, Therese och Linns mamma. Det var jätte mysigt.
Idag har jag varit med Therese i vällingby, vi fikade där. sen tittade vi runt i affärer. Trevligt ;)


Såå mysigt!

Klipporna. wie! jag gillar!

Linn. man ser inte alls mycket, men jaja.

Jag älskar att bada. man ser inte så mycket på den här bilden heller men jaja. haha

kärlek

Godnatt

Ska sova snart, ska titta klart på ett avsnitt av vänner bara. Sen blir det läggdags för min del.
Sov gott och dröm sött! Ja, jag vet ju iaf vad jag kommer drömma om iaf. gissa vad?
- Jo, om RINGEN! :D



Godnatt! <3


Tävlar

Jag hoppas verkilgen att jag vinner Tobias tävling (grymtroligperson.blogg.se), han tävlar ut en enormt snygg ring den är från Grekland! Skulle vara obeskrivligt coolt att ha på sig den faktist. :D:D Hoppashoppashoppashoppashoppas HOPPAS att jag vinner verkligen!!! :D Jag vill vinna ringen. Sen tycker jag att det är väääääldigt häftigt att han har haft på sig den, så får man själv sätta på sig den. RIKTIGT HÄFTIGT! :D I want that ring really really really much!

Titta bara på den!!

SÅÅÅ HIMLA FIN!! :D Tänk att ha på sig den. När jag bara vet att han har haft på sig den vill jag bara ha den mer och mer! :D hihi. Om jag vinner den kommer jag ha på mig den varje varje dag och visa alla! :D:D:D åååh! vill ha!


Tisdag

Idag har ja ju som sagt varit med Linn och Therese. Vi har varit hemma hos mig. Vi tittade på humor från tv4. Kulkul! :)
Dom åt middag här också, vi köpte varsin pizza på ica. hahaha ;p

Bilder från idag:

Linns teckning som hon gjorde. hon är så sjukt duktig på att rita.

Jag och Linn.

Linn och Therese hoppar

Jag hoppar , haha

Sådär, det var några bilder från idag. Nu på kvällen åkte vi och tog ett kvällsdopp vid riddersvik. Mycket mysigt var det! :)

Lot's of love


Tisdag

Godmorgon! :)

Jag kom precis ut ut duschen. Idag vaknade jag av mig själv två gånger. Först när jag hörde mamma och Jeppe, då var klockan typ halv sju. Jeppe går på fotbollsskola den här veckan, så han får gå upp med mamma och sedan blir han sjutsad till hans kompis. Jag var faktist lite små pigg när jag väcktes av dom, jag var nästan lite nära på att gå upp till dom, men jag stannade kvar i sängen. Sen vaknade jag bara av mig själv och då var klockan prick halv tio. Mamma skulle ringa mig halv tio för att väcka mig, men då behövdes ju inte heller när jag hade vaknat av mig själv. jag låg ändå kvar i sängen till hon ringde, jag låg och gosade med Elvis som låg i min säng. Kvart i tio ringde det, det hann gå 2 signaler, när jag skulle lyfta på luren så var det ingen där. Men jag gick iaf upp och åt frukost. Senare ringde jag till mamma, det var hon som hade ringt förut, men det hade låtit jätte konstigt så det var därför det hade varit bara 2 ringsignaler. Japp, det var min morgon det. ;)

Idag ska jag vara med Linn och Therese. Vet absolut inte vad vi hittar på men vi väl på. hehe

Skriver senare.


Haha, Jeppe som tjej. Sötnöt!


Kväll

Imorse när jag gick upp låg Elvis och Sigge lite roligt. :)


Elvis låg i handfatet. hehe :D

Sigge tog all plats i bäddsoffan. :D hih

Vilka sötisar dom är!

Så bra!


Michael Jackson - Heal The World

Älskar verkligen den låten. Vi sjöng den låten när det var Hässelbygårdsdagen. Alla i klassen fick en egen del att sjunga. jag sjöng: There are ways
To get there
If you care enough
For the living
Make a little space
Make a better place


Varit med Victoria idag

Idag ringde mamma och väckte mig, hon ringde tio. Jag måste börja gå upp lite tidigare nu, så jag blir van när skolan börjar nästa vecka. Oj! Det är bara en vecka kvar till skolan börjar. Galet! Men iaf, Jag åt frukost medan jag tittade på Idol 2007. Nice!
Vid tolv ringde victoria, då pratade vi om hur det skulle bli i våra skolor nästa måndag. Sen bestämde vi att hon skulle komma hem til mig. När hon kom åt vi lunch, Sedan tog hon massa bilder på mig med pappas systemkamera.
Sen fixade hon en ny header till mig :D den blev väldigt fin tycker jag faktist. Hon ska fixa den sen, för jag kan inte göra det själv. hehe :)
Nu sitter jag här och ska snart äta middag.


Bilden är tagen idag, hihi

Lot' of love


smile


PEACE ON EARTH

Haha, länge sen!


Min klass, vi övade till vår disneykonsert, hahaha :D Videon är jätte gammal! haha Alla är så små! Hon som är i mitten och ser rolig ut är vår danslärare, Carmela! :D

Tittat på fotboll

Idag har Jeppe haft cup. Så jag har tittat och hejat på honom, och hans lag såklart ;) HEJA BP!
Dom mötte både ett finskt och ett danskt lag. Dom förlorade kvartsfinalen, så dom fick spela om tredje plats. Den vann dom mot Djurgården.
 Victoria, Joanna och Louise kom dit också tilll sista matchen.
När det var prisutdelning var det Jon persson som delade ut medaljerna. :D Det var kul!
Det fanns ett lag som vi vinkade till när dom gick förbi oss när dom precis hade spelat, det var ett lag från finland.
Det var en jätte söt kille, jag och joanna tyckte det iaf. Men iaf, han vinkade till oss tillbaka. :) hihi Han var ett år yngre än mig, tror jag.


BP :D (Jeppes lag på bilden)

lot's of love

hemma

Tjolahoppsansa! ;D haha

Nu är jag hemma från therese. Idag var jag i Vällingby med Linn och Therese. Vi köpte presenter till Beckis, som fyller år imorgon! ;)
Efter det gick vi hem till Linn, där vi skulle hämta present papper. Efter det gick vi vidare till Therese. Vi började med att slå in allt och sådär. Vi höll på en en present grej till henne i typ två timmar, kan inte säga vad vi gjorde, med det blir as kul när hon får det! :D Vi använde oss av några sånadär spritpennor som man använder till en whiteboard tavla, när vi hade hållit på med dom i två timmar kände man sig lite knäppp(okej, det gör jag hela tiden men jaja.) , Vi skrattade VÄÄÄÄLDIGT mycket iaf. hahahahaa!

lite bilder från idag;

Jesss

hah, jag ser ut som en kokosnöt i keps. hahah ;p

Jag provade jeppes glajor ;D , haha

Vi drack en slush, väldigt gott var det!

haha, normala! ;)

När jag skulle hem fick jag sällskap av tjejerna. Himlan var alldeles gul-orange. Mys!

Lot's of love

älskar låten


Hold on - Neverstore Feat. Lazee <3

Så himla rolig!

HAHAHA, titta på hela! :D så grymt rooolig!!

var tog sommaren vägen?

Ja, var tog den varma sommaren vägen. Tråkigt med regn verkligen! :(


ligga i hängmattan hos mormor, sommar kallar jag det! HÄRLIGT! :D


Regn regn regn

Idag var ja ju med therese i kista centrum. Köpte 2 tröjor.
Dessa:

Från Bikbok. Little miss giggle, så sant om mig! :D Ett skratt förlänger livet!

Från Lindex. (ursäkta röran i sängen)

Efter maten träffade jag therese igen.

Hit ska jag om en vecka och tre dagar.

Snurrade på den så kallade jordgubben. haha


Therese! :)

Prisma ;D

När jag gick hem regande det så jääääääätte mycket! haha

Lot's of love

Kista idag

Hjhopp!

Idag ska jag till Kista centrum med Therese. det ska bli kul kul! Måste köpa lite mer t-shirtar och shorts till Turkiet. Yeaahj! :D


the J!

Lot's of love

Grekland imorgon

Imorgon ska jag till Grekland tillsammans med Tobbe (grymtroligperson.blogg.se) :D:D
Så det ska bli grymt kul! :D hihi

Här är han, ;D


Så Tobbe, vi ses på Arlanda imorgon då! :D WIE!

Godnatt!


Onsdag

Nemen Hejsan! ;)

Idag lunchade jag, mamma och jeppe med Mormor och Laila. Vi åt på en restaurang i sundbyberg, den hette La Rustica. Alla förutom jeppe åt libanesisk buffé. Jeppe åt pizza. Men det va jätte gott verkligen med libanesiskt.
Mormor gick tillbaka till sitt jobb igen efter lunchen. Medan vi andra gick till apoteket. Sen åkte vi alla hem till oss.
Vi tittade på film, sen skulle Jeppe på träning då sjutsade mamma honom, när dom hade åkt tittade vi om vi hade något gott hemma, men det hade vi inte. Då gick vi in till ica och köpte kladdkaka vaniljgrej till, och lite godis. Gotti!
Sen kom mamma hem efter en stund, då åt vi kladdkaka och körde plump, det är ett jätte roligt kortspel.
När pappa hade hämtat jeppe på träningen åt vi middag. Efter det drack vi kaffe. Det är faktist lite små skumt, men jag dricker kaffe ja. haha :D
Senare sjutsade mamma hem laila, jag följde med. Great!
Och nu sitter jag här.

Dagens outfit:


lite bilder från dag:


lillebror! :D

bästa moster! :) peace på dig me!

lot's of love


Godnatt!

Nu ska jag sova. Så godnatt på er!

<3

En dag på Fältöversten

Idag var jag med Victoria. Vi åkte till fältöversten på Karlaplan. Vi hälsade på min pappa som jobbar där på sabis. Han jobbar i fiskdisken där. Så det var kul att hälsa på honom, sen åt vi på Mcdonalds. Efter det gick in i olika klädaffärer.
jag köpte 3 tröjor. En på bikbok och två på H&M.
efter några timmars shoppande, åkte vi hem. Victoria följde med mig hem. Då tog vi massor med kort med min pappas systemkamera.









så där var lite bilder från dagen.

Lot's of love

Måndagskväll

Kom precis hem från Beckis.

Idag åkte jag till vällingby med Therese. Vi satte oss och fikade, det var mysigt. När vi var klara såg vi Beckis, hon hade varit hos doktorn. när vi var inne på H&M såg vi henne i gen, då gick vi till henne. Hon gick med oss. Så gick vi tunr där i vällingby i nästan alla affärer. Sen gick beckis med sin mamma pch mormor och åt på Mcdonalds. Efter en stund kmo hon tillbaka. Efter kanske en timme gick åkte vi hem. Beckis följde med mig hem, för min mamma skulle klippa hennes mamma. När hon var klar åkte vi hem till henne. Där åt vi nudelsoppa och åt baguette. GOTTI GOTTI! :)
Sen spelade vi in lite roliga videos, när vi sitter och sjunger. Vi sjöng My heart will go on, det var så himla roligt att titta på sen. hahahahahaha!!

Sen rann tiden iväg då var det dags för mig att åka hem. Men kul hade vi verkligen med sång och skratt! :D

Lot's of love


man blir så glad

Man blir så glad av den här låten! lyssna och dansa,


Fascination - Alphabeat <3

lördag!

Hejhej! :)

Nu är det väldigt tråkigt väder, regn regn REGN. Fy vad tråkigt!

Igår var vi på blå lagunen på ekerö, sjukt mysigt! Dit ska vi nästa vecka om det bli bra väder, hoppas hoppas verkligen! :)
Mathias och hans familj var med också, så kuul! Sen åt vi middag hos dom, vi åt tacos, Jeppe blev jätte glad för vi åt tacos, och det var tacos han ville ha på sin födelsedag. Han tyckte det blev en grymt bra fadölsedag. Tycker att dagen blev lyckad jag med!

Idag var jag i vällingby med Palex, Miranda och Therese. Det var jätte kul! really really

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, men det är pappas sista semester dag, då kommer vi väl hitta på något kul, hoppas jag iaf!

lot's of love


grattis älskade lillebor

idag fyller Jeppe år. GRATTIS TILL HAN! :D 10 bast är du nu, stort!


GRATTIS! Älskar dig!

RSS 2.0