Saknar det lite grann ändå




Vad en liten låt kan göra


Den här låten betyder något så otroligt mycket. Helt galet. Vilket jag märkte när jag såg maskinen på grönan och de spelade den här låten. Har nog aldrig gråtit så mycket som jag gjorde då. Som tur var så hade jag Ebba och Emmie där som tog hand om mig. Och nu efter när vi pratar om det så säger de att det aldrig sett mig så förstörd förut. Och jag tror att jag aldrig varit så förstörd som jag var då. 
Kan ju bara säga att kärlek kan svida så in i helvete. 

I will wait

Första dagen på jobbet, vilket varade i två och en halv timme. Lite lågstart. Hur skönt som helst! Och imorgon ska jag vara på mitt favoritställe bilia. Sååå glad för det. Sen ska jag på dejt. Jättemys hihi 

Sjuk liten flicka vid namn Jessica

Idag blev det inget jobb för mig. Sov hur dåligt som helst. Sista biten jag fick sova, så drömde jag bara massa konstigt. Vaknade av mamma och pappa som var uppe vid halv sex, då ropade jag på mamma för att få värktabletter, sen så ringde jag och sjukanmälde mig. Eftersom jag mådde väldigt dåligt. Gick över till mammas säng. Sov till tre. Åt frukost tittade på vänner, vilket jag gjort hela dagen. 

Imorgon blir jag också sängliggandes. 

Babybrother




Sjukt rolig helg

Jag har verkligen haft en bra helg. Igår var jag och familjen och åt på o'learys på Östermalm. Det var så jävla mysigt. Sen drog jag och träffade Ebba och Alice som var med Ludvig och Elias. Helt jäkla fantastiskt roligt. Så slutade jag och Ebba vår natt hos gospojken. Och idag har vi bara chillat galet. Skönt värre. 

Imorgon ska jag jobba på Dahl. Vet inte hur det kommer gå, men det blir nog bra. Haha! 

Jag är kär i din pojkvän

Ikväll ska jag ut och äta med Familjen, ska bli sååå mysigt. Sen vet jag inte riktigt vad som händer härnäst 

För jag ville ha en burgare

Ikväll har jag varit med Ebba och Alice mina fina bönor. Vad skulle man göra utan sina fina vänner? 
Jag har de absolut bästa vännerna. 
Ni vet vilka ni är. 



Känslan när man känner ett obehag




Jag har sån tur att jag har det allra bästa killarna i mitt liv



Kristoffer och Mathias, ni kommer alltid att ha den största platsen i mitt hjärta. Vi  har den längsta vänskapen. Den allra bästa. Jag har känt dom här killarna sen jag föddes. Och dom är obeskrivligt bäst. De är ren och äkta kärlek för mig. 

Jag kan om jag vill

Igår var en lång dag. Dygnade tror jag, hade en sjukt rolig kväll och natt. Så jävla underbart! Nivå med brudarna, sen drog vi på hemmafest i Hammarbyhöjden. Sen så sov vi hos min gospojke 
Och ikväll är det på'tt igen



You give me something

Idag blev det en hetsig morgon, men tillslut lugnade allt ner sig. Älskar mitt jobb med all äventyr. Sjukt jävla roligt. Sen begav jag mig hemåt och åt middag med födelsedagsbarnet pappa. Jag och mamma festade till det och drack vin. Gos! Sen tog jag en promenad och pratade med Linn i telefon i nästan två timmar. Jättemysigt. Har inte träffat henne sen i juli. Hemskt. Och nu har hon faktiskt fått jobb på Kontorsfixarna med mig, efter många om och men. Så kul! Så imorgon börjar hon, då kanske jag dyker upp och överraskar henne. Hihi 

Imorgon är det redan fredag, och jag bara älskar det. Veckorna går såååå sjukt fort, snart är det nyår liksom. Underbart! Haha 

Kära far


Grattis bästa pappa. Jag hoppas du får världens bästa dag. För det är du verkligen värd. Förlåt för att jag är en bitterfitta mot dig ibland, men ibland kan livet vara så. Det är det du som har lärt mig. Du lär mig saker varje dag. Du är mångas idol, även min. Det är tack vare dig som jag är som jag är. Jag hoppas att du vet att du är den allra bästa pappan i världen. Jag älskar dig varje dag pappa!  

Tjaaa hejdå




MEN

Och då vill jag bara tillägga att det finns de som säger vi hörs och faktiskt tar sig i kragen och hör av sig. Men det finns få av dom. Men tack och lov att det faktiskt finns hopp ändå. 

"Vi hörs"

Jag blir riktigt lack över en liten fras som jag har slutat tro på. VI HÖRS! 
Har hört den så mycket nu, men det har fan aldrig blivit så. Jag menar då när man hört den från alla killar man har haft något med. Alltid. Vi hörs Jessica. Jomen tjena. Det låter bra då, men sen händer det liksom inget efter. Så att ja, too many times. 

Så säg fan inte vi hörs till mig. Aldrig! 

Du är som mitt liv




Helt perfekt




Helgen

Ja den här helgen var ju lite konstig. Igår var jag och Ebba med några sköna killar. Vi var på after och drack lite bira, och så var jag en snabbis på o'learys och drack min nya favoritöl. Underbart! 

Idag var jag på hälsomässan med Ebba och hennes mamma. Jättemysigt, men stört mycket människor där. Och sen så firade vi pappa och mormor ikväll. Jättemysigt att få vara med mina bästa nära och kära. Få träffa mina absolut bästa förebilder- moster och morbror. 

Imorgon blir det bara att ta det chill och tagga inför bilia på måndag. 





Godnatt från en riktigt lack Jessica 


Grattis darling

Äntligen så fick jag träffa Rebecka. Och på hennes egna dag. Har haft det så himla kul! Är så glad för att jag har det allra bästa vännerna.

 



Fyra månader senare

Jag jobbar på som för fullt. Nu sitter jag i växeln på bilia, jag bara älskar det. Det är så kul. Igår fick jag det sjukaste samtalet av en man. Men han fick mig att skratta så jag grät. Så det var underbart. Imorgon efter jobbet så ska jag äntligen få träffa min vackra flicka Rebecka. Har inte träffat henne sen studenten. Typ.. Hemskt! Och imorgon fyller hon år. Så vi ska fira henne lite grann. Jag och alla brudarna. 

Spökhelg

Igår var jag, Ebba och Alice på någon hemmafest i Högdalen. Det var roligt i början sen blev det en jävla massa drama. Det är så synd att folk inte kan hantera sina fyllor. Kom hem sex imorse. Och vaknade för en halvtimme sen. Idag blir det bara en sängdag. Väldigt mysigt. 

Inga ord kan bli för stora, vad har vi att förlora?




Bland det vackraste jag vet




Systern jag aldrig fick




Jag älskar dig bästis




Tack för att ni finns




RSS 2.0