grillning ikväll

Gårdagen blev en riktigt bra dag och kväll och natt. haha!

Sista praodagen igår, snyft! Det var sorligt när vi skulle säga hejdå. Jag fick en jättestor Hugo Boss väska, PLUS ett par Björn borg trosor. Blev så himla glad över det! Gav personalen en merci choklad ask. Som de blev jätteglada för. tihi!
De är bäst!

På kvällen skjutsade pappa mej till strandliden där Victoria, Joanna och louise befann sig, de hade grillat. Vi satt vid klipporna, det var sjukt mysigt! Satt där vid vattnet precis under oss typ och tittade på solnedgången. RIKTIGT MYSIGT TJEJER! :)

Sen sov lilla victoria hemma hos mig, det var kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul! hahahaha!! Vi gjorde inte så mycket, men jag hade iaf kul så ja. När vi vaknade låg i kvar på våra madrasser som jag tagit ner från min säng, efter en timme gick vi in på ica och köpte mackor med gott innehåll. hehe! åt mackorna medan vi tittade på vänner.
Sen åkte hon vid tol, för då var jag tvungen att börja med mitt pluggande som jag nu har tagit en kort paus. Skriver om läkemedel och gifter, det är till kemin. BOOOOOOOOOOOOOOORING! Sen ska jag försöka skriva lite på SOn om praoen. det är väl lite roligare iaf.

Ikväll blir det grillning tillsammans med mathias familj, de kommer hem till oss, det ska bli jättemysigt.

ne, nu måste jag fortsätta.


bild snodd från joanna. så fin!


j

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0