GODNATT!




j

deppig

Kom hem ifrån Alessandra för en timme sen typ. Åkte till Vällingby för att möta henne. Vi gick runt och pratade massor verkligen! våra munnar pratade och pratade. Alltid lika kul att få prata med henne och att få vara med henne!!
Sen fick jag följa med henne upp till sig för att se hur hon bodde. Hon bodde jättemysigt tycker jag. Hennes rum var väldigt mysigt! hihi
Vi fortsatte och prata. Men det var jobbigt dock! eftersom hon åker till Italien imorgon så pratade vi en massa om det ochsådär. Mamma kom och hämtade mig vid tio. då gick jag ut till bilen och åkte hem.
Nu känner jag mig deppig eftersom jag vet att jan inte kommer få träffa henne på länge, hon kommer hem 12e augusti.
men vi kommer iaf mejla varje dag. så det är bra det!


bild från ikväll.

- Aless, vi ses alldeles alldeles snart igen!


j

kvällens outfit



Ska träffa Aless nu!


j

En ny pose för sommaren, som ska bestämmas av Tobias

De blev in sådär jättebra, men det var jättesvårt att komma på. men jaja. Här är tre förslag iaf!



sådär! Det är bara för dig tobias att välja vilken som ser bäst ut! om ingen är bra, så får jag fundera ut någon annan bra pose vettu!


j

its gettin' hot in here!

Har precis tagit en dusch. Det är så sjukt varmt! Har varit och badat i riddersvik med Victoria, Beckis, Therese och Miranda. Det var hur skönt som helst! Väldigt avsvalkande! Ska dit imorgon också. yay!
hoppas pappa kan fixa min cykel, för den strulade till det hela när vi skulle cykla dit, men jag fick ta jeppes cykel, det gick bra det också. haha! bara det att alla tjejer skrattade för det såg så kul ut, men jaja. hahahaha!

Slänger in två bilder från idag,



där kom lilla therese med också. hihi!

ska träffa aless idag. eftersom hon åker imorgon! så ja.

j

Riddersvik imorgon!

Tjolahopp!

Sitter och tittar runt på facebook just nu. Ska förbereda mig lite grann inför imorgon, ska till Riddersvik och bada tillsammans med Beckis, Victoria, Therese och kasnke Miranda. Det ska bli jättemysigt verkligen! Ska mötas utanför ica vid elva imrgon för att handla lite lunch och gottis. Sen cyklar vi till Riddersvik för att vara där hela dagen och bada massor! MYSPYS!!!
på kvällen måste jag hinna träffa Aless också, eftersom hon åker till Italien på onsdag och är där till 12e augusti :( buhuu! så jag måste träffa henne som sagt!

Nu har jag verkligen förstått att det är sommarlov, det är helt underbart med vädret! LOVE IT! Pappa börjar sin semester nästa vecka, vet faktiskt inte alls vad vi ska hitta på då, men någonting blir det iaf. Sen veckan efter då börjar mamma sin semester, då komer det verkligen kännas som sommalov!





j

THE PROPOSAL!


du som inte sett den. SE DEN!!!! Såg den idag, så sjukt bra!


j

godnatt



Alessandra sover över här inatt! YAAAAY! <3


j

R.I.P MICHAEL JACKSON!!


:'( <3

Har precis tittat på någon dokumentär om Michael med pappa på tv. JAG GRÄT!




j

Dagens outfit

Ska åka till stan idag med Alessandra. Det ska bli hur kul som helst!



Nu ska jag sätta mig ute på verandan och käka lite lunch innan jag åker för att möta upp Alessandra i Vällingby


j


godmorning




j

Min midsommar i bilder


jag och jeppe tog en massa galna bilder i bilden för det var lite långtråkigt att sitta i en bil i 4 timmar

haha

SÖTASTE LILLIBROR!

KNÄPPASTE LILLEBROR!

Jeppe i väntan på att musikanterna ska komma

där kom de

papi och jag

storasyster lillebror

alla som fixar midsommastången

min morfar ät han i mörkblåfolkdräkt, med en hatt/mössa på huvudet

GOTT!

de ska få upp midsommartången

det tar sig

snart så!!

de gjorde det!

sen blev det dans runt den. Morfar kom och hämtade mig och jeppe, så vi fick också hoppa in i ringen och dansa. längesen var det!

dörren till vår lilla lya där vi fick bo. MYSIGT! det har varit ett gammal stall där inne faktist.

Figge, morfars hund. jättesnäll och crazy

på midsommardagen åkte vi till ett berg som vi skulle upp på, 535 meter högt! jobbigt, men utsikten var enorm!
jag, jeppe och morfar på bilden

look!

de där svart är mamma, min låtsas mormor och hennes syster, vi tittade på varandra i kikare

hihi

hemresan i bilen

sleeeepin


j

I'M HOME

Nu är jag hemma igen från att sitta i bilen i 4 hela timmar, men det tog 4,5 timmar för att vi åt i en halvtimme. På lappens vägkrog i hedemora. Ska överföra alla bilder och visa senare!

j

GLAD MIDSOMMAR!


Åker till Dalarna imorgon, hemma igen på söndag!

GLAD MIDSOMMAR! ¨


j


packar inför imorgon

Idag har jag ju varit hos Beckis och bakat. Miranda och Therese var där också. Vi började baka vid ett, och slutade vid fem. FYRA TIMMARS BAKNING! vi alla blev helt slut på all smet. Vi hjälpte Beckis och baka för att hennes släkt ifrån österrike skulle komma imorgon och fira midsommar med de, så ja. Vi bakade kladdkaka, sockerkaka, massa små syltkakor och kokostoppar, tror att det va allt. plus att beckis skulle baka tårtsbotten sen. haha! crazy crazy!
Therese gick först vid fem, sen gick Miranda vid halv sex. Då frågade jag Beckis om jag fick äta hos henne, eftersom hennes föräldrar var på deras båt där det ska vara imorgon. Så vi cyklade ner till ica och köpte Tortellini(stavning?), hon skjutsade mig på hennes cykel, i regnet.
Vi åt, sen tittade vi på massa bilder på datan. Sen skjutsade hon mig hem på cykeln, men vi åkte inte hem till mig direkt vi åkte runt lite, vi hade skitkul!

Nu är jag hemma och har duschat och packar till imorgon. Vi ska till Dalarna till min morfar och låtsasmormor. Det ska bli mysigt! Det gör vi varje år, så jag vet ju att det blir mysigt oavsett vilket väder det är, men det blir nog regn .. Som vanligt. men jaja!

Nej, nu ska jag fixa det sista. Medan jag lyssnar på erik hassle. LOVE!


j


dagens outfit



nu ska jag hem till Beckis.

j
 

bloggen är knäpp!

Jag har skrivit två inlägg som inte ens har publicerats, det är jobbigt ju! Hoppas dethär inlägget ''kommer fram'' iaf.

Idag ska jag till beckis och hjälpa henne att baka, ska bli mys med massa bak. Älskar att baka!


köpte nya brillor på gina tricot i måndags, coola va?


j


jag sjunger


haha, victoria filmade mig när jag sjöng och jag märkte ingenting.. haha. alltså jag sjunger inte såhär egentligen, sjäng bara till iPoden. men men, et kallas att bjuda på sig själv :)

videoinlägg


Soulmate

Hej bloggen!

Idag har jag varit i Vällingby med Suss. Det var jättemysigt. Sen mötte jag Victoria och vi gick runt i mitt område. Men nu sitter vi här på mitt rum och jag sjunger på Soulmate. Om ni går in på viml.blogg.se sen kommer det komma en video.. (för jag har nämligen smygfilmat / Victoria )

Ikväll ska jag och Victoria förmodligen sitta och kolla på vänner och typ spela kort, hihi. Puss puss puss puss... puss puss puss puss.. kram kram!

Här är jag, jag är normal

dagens outfit


körde på en tobias idag!

och en jessica!

Nu ska jag gå mot bussen för att åka till vällingby där jag ska möta Suss!


Ha en toppendag!

j

FÖRRA SOMMAREN!


hahaha!



j

F.R.I.E.N.D.S is the shit people!

Yes, nu sitter jag och tittar på vänner. jay! men ska snart försöka sova. ska träffa Sussie halv ett imorgon i Vällingby.


love u! imrogon ska vi göra vällingby osäker!


j


skrattat nonstop

Mormor och Laila kom vid fyra idag, och senare fick laila åka och hämta Karim. Av mormor fick jag 500 kr och flera armband som var i ett, det var jätefint! av moster fick jag ett par örhängen och matchande armband, sjuktfint!! från SNÖ! nicenice! av morbror skulle jag har fått presentkort från monki, men istället ska jag få en hel dag med honom kan man säga, och då ska jag få välja något ifrån monki. WOHO!! Ska bli grymt kul!
Vi åt kyckling och ris/potatis. och efterätten blev en tårta jättegod, plus sockerkaka som jag och jeppe gjort tidigare idag.
Från 4 till 9 har jag skrattat nonstop. vi har nog aldrig någon lugn stund när vi alla träffas alla pratar i mun på varandra, alla säger de sjukaste sakerna så man kan inte hålla sig för skratt. galet värre!
kan inget annat än att älska det!

Imorgon ska jag till Vällingby med kära Sussie, det ska bli jättejättekul! jaaay! blev så glad när hon smsade och fårgade, så det blir en hel dag med henne. woho!
sen på kvällen ska Victoria och hennes lillasyster sova hos oss. så det blir nog en hel crazy dag imorgon med. haha!


morbror - världens roligaste!


j

PÅ HÖGSTA VOLYM


..... och städningen blir så mycket roligare!


j

städning nästa

Nu ska jag städa, sen blir det bakning med lillebror. Sen kommer mormor, morbror och moster vid 4. woho!
Hoppas det slutar regna, för vi ska faktist grilla!




j

hejpåre'



Imorgon blir det släktkalas för mig! wie

jag har tråkigt




j

sällskapsresan SOS

Nu ska jag titta på film med the family, det blir sällskapsresan SOS. MYSPYS!



systers studentmottagning

Idag var jag och min familj på Sussies studentmottagning, hon tog studenten i onsdags. Jag är så sjukt jäkla glad för hennes skull! Hon var så himla glad idag, då blev jag själv så otrligt glad, hon är mitt lyckopiller! hihi
Massa folk var där, vi var på henns storasysters uteplats, mattes, victorias och kristoffers familj var också med. sen var hennes klasskompisar där, eller föredetta faktist eftersom hon gått ut gymnasiet och nu ska hon ut i riktiga världen!
Sen var hennes släkt där också, och hennes kille Matte. Vi gick tipsrunda, jag gick med mamma, matte(min) och hans mamma. Det var jag som gjorde allt typ, haha! eller asså jag visste det mesta, fick 10 rätt av 12 tror jag, vi fick ett pris, wohoo! så var det en utslagsfrågan, som jag fick göra om en gång för jag hade räknat fel.
Vi fick massa god mat, god efterrätt och ja de var bara hur kul som helst, det regnade ju, men vi satt under ett partytält. Det var mys!!
Jag gav Sussie en bok där jag hade skrvit en massa saker, och satt in bilder. Det var kul att göra, hoppas hon gillar den. hon skulle läsa det ikväll sa hon.

Älskar dig susbus!


Sussies studentskylt, eller plakat kanske det heter. Hon är sååå sjukt söt på bilden!


j

hej, jag är 15 år

Yes, det känns bra att säga att jag är 15 år, från att gå ifrån 14 till 15 är ju ett stort steg så jaa, haha!

Imorse halv sex vaknade jag av mamma och pappa och jeppe, att det sjöng för mig öppnade paket, fick massa pengar wohoo!
När jag precis skulle somna om hör jag några som viskar jessica, då när jag tittar upp står det 6 svart klädda personer, det var Linn, Miranda, Palex, Therese, Emily ch Sara. L, de stod framför mig och sa jessica och gjorde några konsitga saker med händerna, jag blev faktist rädd men jag skrek inte utan jag skrattade så jag grät, haha! först fattade jag absolut ingenting, men jag visste att de skulle göra någon överaskning iaf. Sen öppnade jag paketen jag fick av de, jag fick en jättefin klänning. Pennor, en liten spegel och ett jättesnyggt hårband och de var ifrån monki. Allt var sjukt fint och bra grejer! Sen gick Palex och Linn ner, de gjorde ordning tårtan som de hade gjort inatt klockan tolv.
Så vi åt jordgubbstårta till frukost, gottis! efter det tittade vi på Bert, alla höll på att somna, men de andra tjejerna hade tydligen gått upp fyra, så liiiiiite tidigare än mig, haha.
De gick vid nio, tror jag. TACK FÖR ALLT TJEJER!!!! <3
. Då ringde jag victoria. hon kom hit vi tittade på vänner, sen gjorde vi vitlöksbröd.

Nu ska vi snart äta mat, pappa grillar just nu, så det ska bli gott med grillat.

j


NU ÄR JAG ÄNTLIGEN 15!


GRATTIS TILL MIG!!

ny design

Nu har Victoria gjort om min design!


sommarlov.

Hade skolavslutning idag, känns däremot att det absolut inte är sommarlov. men jaja.. det känns faktist sjukt bra ändå!
allt gick bra, bara att det inte var så fint väder men ja, vi sjöng ju också på niornas skolavslutning i prisma. allt gick bra och det var riktigt kul.
efter det skulle jag palex och miranda titta på våra betyg samtidigt, allt gic åt varsitt håll, jag räknade att jag hade 13 vg, jag är jättenöjd faktist, resten hade jag g. jag var så glad så jag sprang och kramade sara l, tror jag. Sen så började jag tänka på nirona, att jag kommer sakna de så otrloigt mycket, 9D iaf. Då började ajg gråta tårarna barwa forsade ner, det var jättejobbigt. sen så satte jag mig på gräset och grät och alla ståd runt mig och frågade vad det var, sen när jag sa att jag grät bara för att jag kommer sakna 9D så sjukt mycket och tittade upp stod Alessandra, Leona och Soma där som går i 9D, jag hade mascara i hela ansiktet, så kramade jag alla tre och grät ännu mer. den tiden var så fruktansvärd jobbig, att säga hejdå till några man tycker om riktigt mycket! USCH!! :( hemskt!
Sen när de gick så träffade jag victoria, sen gick jag tillbaka till alla tjejer då vi skulle ta en massa bilder, det gjorde mig lite gladare iaf, sen åkte vi hem till maja så åt vi lunch, men först gick alla hem till sig för att byta om.
har känt mig deppig hela dagen faktist.

och jag undrar hur det kommer bli nästa år då vi är nior och ska lämna skolan. blä!

nu ska jag äta middag, sen ikväll ska vi äta kladdkaka, glass och jordgubbar! MUMS!


j


underbart!

Gårdagen var så sjukt bra! på dagen hade jag ju teaterföreställning vid slottet. Vi körde två stycken, vi blev klara vid kvart i tre, då fick miranda typ springa och byta om eftersom hon skulle ha släktkalas klockan tre, så hon sprang iväg. jag mötte Sussie och vi gick mot bussen för att åka hem till mig, men då kom hennes föräldrar och skjutsade oss. vi gick in och lämnade våra saker och jag tvättade bort mitt smink, sen gick vi in på ica och köpte plättar till lunch, vi åt pratade massor. sen helt plötsligt skulle mamma och pappa bort, sen då var klockan kvart i sex. Jeppe hade en kompis här igår också, när det hade åkt väntade vi i typ 10 minuter sen skar vi sallad sakerna, för vi skulle äta tacos. vi åt, sen kom jeppes kompis pappa och hämtade honom. när vi var klara satt jag och Sussie och pratade om allt och inget typ. sen gick vi upp till mitt rum och fortsatte och prata där, då vi kom in på jätteviktiga saker. Det var så himla skönt att prata ut kände jag, jag älskar att få prata med dig sussie! jeppe satt nere och tittade på sverige matchen, som gick åt pipan, jag och sussie gick ner och tittade på straffen som källström missade. det var bra att vi inte såg hela matchen, för då hade vi nog blivit mer sura över att de förlorade. och helt plötsligt blev klockan elva, då va hon tvungen att ta bussen som gick 22 över, vi sa hejdå, sen gick hon och jag och jeppe satte på mr bean på semester.
kvällen blev väldigt lyckad! det blev en sjukt mycket skratt. jajuste, innan hon gick körde vi singstar, det var skitkul!
Mams och paps kom vid halv ett tror jag.


Älskar dig syster! Tack för att du finns!


Idag ska vi hem till min morbror, det ska bli hur kul som helst! woho


j

nu blir det vänner


ikväll blir det säsong 9

med popcorn i massor

tillsammans med ett stort glas med pepsi max

och en magnum glas som jag kanske tar.

nu ska jag bege mig till denna plats, och titta på många avsnitt av mitt absoluta favoritgäng
- VÄNNER


j


städning sedan vänner

Har precis ätit middag. jag gjorde middagen idag, woho! Idag efter skolan gick jag, Palex, Miranda och Beckis hem till beckis, vi gick först in på ica för att köpa en stor påse med godis. gott gott!!
Vi snackade bara en massa tjejsnack. Beckis somande i en fåtölj i typ 45 minuter, det var faktist lite kul haha! vi alla gick hem strax efter sex.
Ska börja städa lite grann alldeles strax, sen blir med bara en massa vänner med en skål med popcorn som jag längtat efter hela veckan.
Imorgon har jag ju teateruppvisning vid slottet, sen ska jag vara med sussie resten av dagen och kvällen, det ska bli så sjukt kul! längtar riktigt mycket!!


hippietime haha


j

om en vecka är jag 15

Jag fyller 15 år precis om en vecka! underbart! vet faktist inte alls vad jag ska göra då, men något blir det iaf!
ska iaf vara med victoria på onsdag, då ska vi fira mig, det ska bli jättekul och mysigt. jag ska skriva upp vad jag önskar mig så att mamma och pappa vet, hihi.
Jag vill ha en erik hassle skiva, i just löve him! jag lyssnar om och om igen på alla hans låtar, jeppe bir helt galen på mig, haha!

aja, idag var det en ganska skön dag. Sista lektionen hade vi allra sista svenska lektionen, då fick vi veta vad vi alla skulle få för betyg, jag fick börja. vår svenska lärare tog ut oss var och en i korridoren för att berätta allas betyg, jag kommer iaf få ett VG så det kändes bra. men jag ska verkligen kämpa i nian för ett MVG! jag älskar att skriva, mitt mål i sommar är att skriva massor. resten av lektionen så satt jag på ett borg och pratade med Palex som broderade, therese, emily, axel och Kevin. de andra satt vid datorn typ.

Imorgon blir det nog också en ganska skön dag, lämna in resten av böckerna till alla lärare och sådär. Vi har körövning till skolavslutningen imorgon också. Det är faktist ganska jobbigt, eftersom vår musikfröken är helt knäpp. usch! men jaja.

nej, nu ska jag skriva min önskelista som kommer vara ganska kort faktist.


min coola hand.


j

detta behöver jag just nu


VÄNNER!!!

tillsammans med en stor skål med popcorn!

men jag får vänta till fredag kväll. hihi

j

om en vecka är det sommarlov, galet

Sitter och lyssnar på bästa erik hassle, han är så sjukt grymt bra!! looooooooove!
idag serverade jag ju niorna, jag fick servera några musikalnior, blev jätteglad över det! wohoo. jag var så himla nervös, alla var det. men allt gick super bra, vad jag tycker iaf! det var hur kul som helst! Alla som jag serverade var så snälla så!
de fick kyckling och potatisgratäng till förrätt och till efterrätt fick de en glassbåt och en stor jordgubbe, det fick vi alla som serverade också, det var gottis! Vi fick sluta efter vi hade ställt till baka alla bord till rätta, då var klockan typ kvart i två, vi skulle slutat fyra så det var super skönt, då gick jag, Palex och emily hem till palex. Vi bakade en kladdkaka till tjejgruppen, det var allra sista gången idag. Det var jättesorligt i slutet. men det var verkligen jättekul! 

 


j

längtar

Längtar så otroligt mycket till lördag. först ska jag ha en till teater uppvisning vid hässelbyslott. Sen kommer jag spendera min dag tillsammans med Sussie. Hon ska komma och titta sen ska hon följa med mig hem, sen kommer hon att äta middag och så ska vi bara ha så jäkla kul! för mamma och pappa ska fort på fest, då är sussie hemma med mig och jeppe. LÄNGTAR IHJÄL MIG!


en jättegammal bild på mig och sussie. Saknar dig! vi kommer ha bäst på lördag! <3

j

följd av sin ödmjuka drottning

Jag är helt slut i mina fötter. Idag hade jag teater uppvisning, jag var drottning, det var sjukt kul! miranda var kungen. Linn skulle också varit med men hon var sjuk och kunde inte komma, hon skulle varit förhäng, men det löste sig.
Sitter och lyssnar på hurtful, om och mo igen! så gryym

JAG MÅSTE OCKSÅ FÅ SÄGA GRATTIS TILL MIRANDA SOM FYLLER ÅR IDAG!! GRATTIS <3

Imorgon ska jag hjälpa till och servera på niornas avslutningslunch, det ska bli jättejättekul! ska leta upp svart vita kläder snart, jag tror att det blir min svart midjekjol och ett vitt linne, det blir nog bra det.


Linn tog bilden, jätte fin. NOT!

j

RSS 2.0