ny arbetsdag

Idag var det ny arbetsdag på best of brands. jättekul idag med! Idag fick jag inventera en massa väskor och plånböcker. Det fick jättebra tycker jag! Allt går så fort verkligen. Det är bara skönt att det är så. i slutet fick jag larma lite kläder. sen kom victoria och hälsade på, det var trevligt tycker jag! ;)
jag kan säga att jag verkligen trivs på best of brands, jätteglad att jag fick paro där, tack vare min kära morbror! puss på honom!


några av alla väskor som jag invetarade, på lagret

när jag kom hem gick jag och lillebror och köpte glass i stora lass.

mums!


j


best of brands

Den här veckan är det prao. Jag praoar på best of brands. Det var riktigt kul idag! Var jättenerövs imorse, jag och linn åkte tillsammans med bussen till vällingby. Båda var nervösa.
Först fick jag smälla några ballonger, för att de hade ballonger från i helgen. haha! Efter det fick jag fixa med galgar med en kille som hette Sasha. han var rolig han. haha! sen åt jag lunch med min handledare Sandra. Det var trevligt det, satt och pratade om min skola och prao. Efter det fick jag vika en MASSA jeans, och då menar jag MASSOR med jeans, men jag fick iaf nått att göra, det var kul fakttist måste jag säga, så nu vet jag hur man viker jeans liksom. Det tog typ två timmar tror jag, efter det fick jag larma kläder som hade kommit in. Det var också kul. Allt var jätte kul och allt gick så fort! när jag skulle fråga om mer larm för det var slut frågade Katrin som också jobbar där mig när jag slutade då sa jag fyra, då när hon tittade på klocan var den fyra minuter över fyra. Snacka om va tiden gick fort idag!
Sjukt kul var det idag verkligen! men jag har jätteont i mina fötter. AJ! har gått mycket idag, det är det enda minuset annars var allt plus! Jättetrevlig peronal. like it!

imorgon är det samma sak, woho! det är prao i två veckor, men nästa vecka är det lov, veckan därpå är det prao igen, så tre veckor utan skolan, kan inte bli bättre!


där jobbar jag!



j

hej, jag är hippie


peace



j

dålig uppdatering, jo jag vet

Har inte skrivit sen i torsdags, fy på mig! men jag har inte suttit vid datorn på så länge, så det är det som är felet.

Fredagen var unberbar. Fikade med Sussie, det var bäst! har saknat henne fruktansvärt mycket. Vi hade massor och prata om verkligen. Plus att då bytte vi julklappar med varandra, sjukt va? haha men det är ett tecken på att vi träffas vääääääääääääääääldigt sällan. Men det var sjukt mysigt iaf.


älskar dig syster!

fredagskväll var jag med mathias och kristoffer, var med de igår också. riktigt kul var det!
Igårkväll var jag hos Palex, Maja, Miranda, Linn, Beckis och Therese var där också Amanda skulle också vart där men hon kom inte :( vi satt med massa tända ljus eftersom det var Earth hour, det var sjukt mysigt. sen kom mamma och hämtade mig, och så skjutsade vi hem Therese också. När jag kom ´hem la jag mig i sängen med ett stort glas cola och en stor skål med popcorn och tittade på Vänner såklart, GOTT!

Idag ska mamma klippa Beckis och hennes mamma, Då får jag träffa henne igen. wohoo!!

j


hippe no. 1

Idag var det en grymt rolig dag verkligen! ME LIKE A LOT! vi hade ju sovmorgon idag till tio det var så skönt, behövde det.
gick upp tio i nio, gjorde ordning mig, sen sprang jag typ till Therese där Linn också var, vi skulle fixa oss tillsammans. Sminkade mig där och satte på mig alla smådetaljer. Sen gick vi till skolan där alla tittade riktigt konstigt på oss alla.
Linn hade bandage runt sitt huvud med massa låtsas blod på, Therese var hennes storebror, palex var en poppare, Maja var hmm, en uteliggare typ fast en snygg uteliggare hon hade gjort en klänning av en soppåse, Emily var den stora modemissen, Sara j var väldigt finklädd, såg ut som hon skulle på bal typ, hihi. Och sist med inte minst jag som var hippie. alla tjejerna hade kamera så dom har massa bilder som jag ska få sen. Det var verkligen jättekul idag att gå runt sådär, vi var inne på Ica också, det var kul hahaha!
Synd bara att Miranda inte var i skolan, och att Amanda inte klädde ut sig men jaja. Hon satte på sig rött läppstift iaf, haha :D DAGEN VAR RIKTIGT GRYM IAF!

PLUS!!! Att vi fick veta att Amanda och Alessandra i nian ska tävla i Bäst i väst istället för Limelights. Det var en riktigt rolig nyhet! Jag är sååååååååååååå glad för deras skull. Ska stå där i Kfem och skrika så mycket som det går och lite till :D:D:D HAPPYFACE!!!

såhär såg jag ut idag:

PEEEEEEEEEEEEEEEEAAACE!



j

PUSS


hippie imorgon

Onsdag idag. Slutade fyra, efter skolan var jag på tjejgruppen, inte ensam då, med de andra tjejerna. Jättekul idag verkligen. Träffade Victoria en snabbis också, skulle låna en tröja av henne som jag ska ha imorgon då jag ska vara hippe. Iaf, vi var hemma hos mig, för hon skulle leta lite fakta till en sak till skolan. Så det var kul att träffa henne, blev inte så länge men en liten stund iaf och det är ju alltid något liksom.

Imorgon ska jag vara hippie, nästan alla tjejerna i klassen ska ''klä ut sig'' det ska bli sjukt kul verkligen. prövade allt jag skulle ha, och det blev bra. TOPPEN! Önska att jag kunde ta pappas systemkamera till skolan imorgon, men den är så stoooooooooooooooooor och klumpig. haha. men jaja, hoppas maja har kamera iaf!
 
slänger in hope and glory med måns zelmerlöw, gillar inte den låten men dethär är en akustisk version, och den är grymt bra! LOVE IT! den är riktig mysig

j

drömmer mig tillbaka








TURKIET 08, SAKNAR ENORMT!

storasyster lillebror


love you brother

måndag och massor av snö

JAG ÄR RIKTIGT SUR PÅ VÄDRET!!!!!! jag vill inte ha någon snö längre, det höll ju verkligen på att bli vår, så kommer det snö igen. USCH säger jag bara. riktigt förbannad är jag på snön!

Sitter just nu och skriver till en sak på englskan, som heter 2 minutes talk. ska stå och prata i två minuter om Vänner. haha! förvånat va? haha jag är snart klar med det, måste titta sen om det tar två minuter bara.

Dagen var bra och lång idag. Slutade fyra idag, snark! Hade matte prov idag, det gick väl sådär. kunde ha gått bättre kan jag säga. men men.. Det finns inte sådär jätte mycket att säga om dagen annars.


en bild som jeppe tog när jag satt och pluggade någon dag förra veckan. haha


j

tog Majas solglasögon


coola jag


j

klippning, dansuppvisning och dagens outfit

Snart jag jag hem till Linn, eftersom mamma ska klippa henne, efter det ska jag hem och plugga till matteprovet om vi har imorgon, sen blir det Mirandas dansuppvisning. Det ska bli jättekul verkligen! Kul att nästan alla tjejer ska dit också. Det blir toppen!

dagens oufit





j

vänner nästa.

Åt middag hos victoria ikväll , hela familjen också! det var riktigt mysigt tycker jag! det var jättekul :) mycket skratt blev det verkligen <3 big love!

nu ska jag lägga mig i min säng och titta på vänner. myspys!


bild från i torsdags när vi gick på tipspromenad. jättefint vid vattnet! VÅRKÄNSLOR

j

;D


hihihhihihih

PALEX, HAR KÄNT DEJ I 9 ÅR!!!!!!!!!!!!!


VICTORIA

VICTORIA's BLOGG!!!


love u!!!!!!!!!!!

victoria e bäst, visste ni det??? gå in på hennes blogg: http://viml.blogg.se/


turkiet

fick veta tidigare idag att min mormor åker till Turkiet imorgon. Jag började nästan gråta, vill verkligen dit NUNUNU!!!!!


saknaden är obeskrivlig!

j

danshögskolan

Idag var vi musikalre på danshögskolan då vi tittade på två olika danslektioner, först tittade vi på modern dans, det var sjukt kul att se. alla var riktigt duktiga! Sen tittade vi på house dans typ, men de dansade typ inget, för de tränade på all rytm och sånt där, men själva tränaren kom och dansade lite när hon förklarade för oss, och hon var GRYM!
sen stannade jag, Maja, Miranda, Linn, Amanda, therese, Palex och emily i stan. Vi gick och åt på donken. GOTT!
Sen gick vi först till weekdays, sen åkte emily hem. Sen gick jag till HM, Monki och beyond retro. Det var as kul verkligen! jag amanda och miranda prövade massa roliga kläder. När vi letade kläder hittade jag en rolig grej som jag satte på mitt huvud, hahah! så när jag visade tjejerna började alla as garva. Sen skulle vi hem, men först skulle Maja hämta sin mobil som var på hennes mammas jobb. Då följde jag miranda och palex henne, de andra åkte hem.
Det var en riktigt rolig dag iaf med girlsen


bild från beyond retro. Alla har snygga buxdressar. så heta asså! hahahahahha eller inte!


j

godnatt

Dålig uppdatering, jo ja vet! men det är så fruktansvärt mycket nu i skolan. Är riktigt trött nu så jag ska sova nu hade jag tänkt, låter det inte skönt?


godnatt på er!

j

who is that girl in the mirror






j

grattis viccs <3

Först och främst vill jag bara säga GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE VICTORIA! Som blir fjortis idag, wohoo! Så synd bara att du är sjuk på din födelsedag, du får se till att bli frisk till helgen då vi kommer och grattar dig :D TOPPEN!

måndag idag, hade kemi prov idag... Det gick väl sådär tycker jag. Kunde ha gått mycket bättre, men jaja.
Idrotten var riktigt flum idag, haha! vi körde pingis, eller man fick välja mellan pingis, tennis och badminton. jag körde en pingis match med min gympa lärare, och jag vann! ;D jag är grym haha
historia lektionen var inte den allvarligaste heller, man fick titta på film eller plugga till provet som är imorgon, jag Amanda, Miranda och Palex valde att plugga till provet. Vi satt i ett rum intill klassrummet, vi satt typ bara och snackade, och Miranda och Amanda sminkade mig med färgpennor haha, jag såg helt galen ut efter! hahahahahahahh!
Musiklektionen så tränade vi alla på våra duetter, jag ska sjunga duett med Albin, vi ska sjunga en låt ifrån high school musical, Amanda ska också sjunga med Albin, de ska också sjunga en låt ur High school musical, lite kul faktist. Men Albin var inte i skolan idag då tränade jag och Amanda tillsammans, hon lärde mig låten. Det gick SUPER BRA!

Hade utvecklingssamtal idag också, det gick faktist jättebra. Efte det var det bara att åka raka vägen hem och plugga järnet till rprovet imorgon om franska revolutionen. kuuuuuuuuul, eller inte.. PLUS att vi har dansprov imorgon. topp

Idag kom Jeppe och pappa hem. har saknat Jeppe sjukt mycket, vi skrattade asmycket idag, hahaha! har saknat pappa också, såklart.


älskar dig! <3 GRATTIS

j

sommaren 08 saknar massor

Här kommer en liten filmsnutt från i somras, då vi alla tjejer var på vår skolgård och Miranda springer till en kille och sjunger lagar din mat. Den är riktigt bra! det belv vår sommarlåt kan man säga! :D
Okej, vi typ tvingade Miranda att göra det. det var sjukt kul iaf!


slänger in låten också. 

den är sååååååååååååååå bäst! får massa flashbacks från i somras när jag lyssnar på den.


j

lyckad kväll igår

Det blev verkligen en toppen dag och kväll igår. Åkte till coop handlade mat till kvällen, sen åkte vi hem. Då fikade vi medan vi tittade på björn gustavsson filmen. sen körde vi lite buzz. och helt plötsligt blev klockan kvart över sju, och vi fick jätte brådis med maten. det blev lite ändringar med maten, vi käkade baguette med skagenröra i stället för langos. det var sjukt gott. sen blev det melodifestivalen såklart! med massa snacks, vi bara proppade i oss. haha!
Vi blev inte sådär jättenöjda med vinnaren, jag hade gärna velat se EMD som vinnare. men nu blev det ett lite annorlundare bidrag som ska representera sverige. Så det ska bli kul hur det går.
Efter melodifestivalen körde vi kort, vi körde en omgång plump. Då jag vann! wohoooo
det blev en riktig girlsnight igår iaf med massa glädje och kärlek!

Idag då, skulle varit med victoria idag, men pratade med henne tidigare, och hon hade jätteont i halsen, så det blev inget.
krya på dig hjärtat! <3 vi ses på tisdag,  och imorgon är det din dag så hopaps du blir frisk!

Så idag blir det massa plugg till kemiprovet imorgon, snark! ett stort plus i det hela, är att vi har kvar en stor påse med godis som vi inte ens tog fram igår, så då blir det plugg och godis. haha!


puss


j


girls night!

gårdagen blev en ganska bra dag, mycket bättre än i torsdags iaf. Först skolan, sen gick jag, beckis, miranda och therese hem till palex, vi gjorde våfflor. GOTT! Sen gick jag hem, och då började en riktigt mysig kväll med mamma. Vi åt wok mat, hämtat från top wok. och tittade på Mamma mia. RIKTIGT MYSPYS om jag får säga det själv! :)

Idag kommer min moster hit till oss. Vi ska först fika, det blev lite ändringar, det blir inge vällingby, vi fikar hemma istället, sen ska vi åka till coop och handla mat och gott till kvällen, vi ska ju göra langos, det har jag aldrig ätit förut så det ska nog bli gott. sen blir det melodifestivalen 8 o'clock då det är finalen. jag trro att den här dagen och kvällen blir toppen!
en riktigt girls night! me love
jag behöver verkligen det här nu, efter dramat i torsdags.


jag och moster från julas. <3

j

dagen blev till en mardröm

Jag vet, jätte dålig uppdatering, men jag har inte orkat skriva något. Först och främst var det en riktigt kväll i tisdags, det var bäst! Träffade min älskade morbror och moster. saknat de så mycket!

Idag var det är riktigt jobbig dag. tänker inte skriva varför, men den har inte varit rolig iaf. TUMMEN NER VERKLIGEN!!
Men jag vill säga tack till mina tjejer för allt stöd jag fick av er idag! TACK FÖR ATT NI FINNS! <3 vet inte vad jag skulle göra utan er i skolan alltså, det skulle bli kaos rent ut sagt. TACK ÄN EN GÅNG! love you girls! <3

igår var det ju Bäst i väst, det var riktigt kul. men vi kom inte vidare, det var papis som vann, han rappade med sin grupp limelights. De var sjukt grymma. Jag är jätte nöjd annars med mitt, palex och linns framträdande. Och amanda sjöng som en ängel, rös som bara den när hon sjöng hallelujah.
Den 16e april är det final i Kfem i vällingby, så då ska vi dit och heja på limelights som kommer tävla för vår skola. Det blir riktigt kul!

Idag åkte Jeppe och pappa till finland, jeppe åker dit med laget. Så jag och mamma är ensamma hemma till måndag, det är faktist rätt skönt. Imorgon ska vi titta på mamma mia och äta wok mat. GOTT! Det ska bli jättemysigt.
sen på lördag ska jag och mamma träffa moster min, vi ska först åka till vällingby och fika, sen ska vi handla mat till kvällen, då vi ska göra langos. det ska bli grymt! sen ska vi se melodifestivalen, då det är the final! wohoooooooo

nej, nu ska jag gå ner till mamma och titta på lyxfällan med henne.

j


idag var jag hemma.

Yes, jag var hemma idag. vaknade upp med kraftig värk i magen. Ringde till mamma och sa till henne att hon skulle ringa till skolan och sjukanmäla mig. innan jag gick och la mig igen tog jag en ibumetin, och hämtade jeppes täcke, för jag frös som bara den. Sen vaknade jag igen vid ett. då kändes det bättre i magen, men jag hade fortfarande ont.
Jag gick iaf upp och gjorde lite frukost, för jag kände att jag var tvungen att äta något.
Sen gick jag tillbaka till min säng och tittade på vänner. Så det är det jag har levt på idag.
Har druckit massa proviva också. haha! ni vet reklamen, ''Det känns inte riktigt bra'' hahahahahahahaha
min favorit reklam typ. haha! den är bäst!

Ska iaf till skolan imorgon. Längtar jätte mycket till efter skolan, för både min morbror och moster kommer och ska äta middag med oss. Det ska bli grymt kul! Länge sen jag träffade dom, min moster har varit i egypten, så hon kommer säkert vara väääääääääääääääääääääldigt brown. och min morbror har jag inte träffat på länge. så det kommer bli riktigt skoj!

denhär är favoriten av dom alla! Jag och Linn brukar alltid köra den, när han putar med läpparna i slutet. haha
vet inte varför det stod systembolaget i slutet, men jaja ;p

j

jess goes hippie


peace on earth


j

videoblogg x 3


till mamma och janette på jobbet

nu sitter jag här och asgarvar med min älskade victoria, vi är helt craaaaaaaaaaaaazy! :D hahahah

Nu när mamma och hennes jobbarkompis läser min blogg, vill jag bara säga några saker till er båda;

• Först och främst, HEJ HEJ!
• Janette, du är coooooool och gaaaaaaaangsta! hahaaha. Fett snuvig
•  Mamma, du är också cool.
• håller ni på att spelar bamse spelet? eller är ni inne på blip och kör othello?
• Mamma, vad ska vi äta ikväll?
• juste, var du på hundkursen janette?
• Nej, nu får ni faktist sluta läsa och börja jobba!
Puss på er coolingar! Och ni, glöm inte att kommentera!!!!!!!!!

j


dagens

torsdag idag. Veckorna går snabbt, precis som de gjorde före lovet! Helt undertbart! haha
Idag övade vi till bäst i väst i prisma, delfinalen är på onsdag. Jag börjar bli riktigt nervös nu! Det känns ändå riktigt bra, för jag tycker det låter jättebra när vi sjunger! så det är toppen.
På lördag ska jag och Palex åka in till stan och köpa kläder till onsdag på MONKI.
Sen jag kom hem har jag pluggat till Spanska provet, historia läxan och engelska läxan, allt är till imorgon. wohoo!
Hoppas allt går bra alltså. kommer blanda ihop allt typ, haha!

aja, visar dagens outfit


tog pappas skjorta idag, hahaha! peace

Nu ska jag hoppa in i duschen

j


lång lång dag

Slutade fyra idag, snark! Men annars var det en bra dag faktist. Redan torsdag imorgon, galet! haha

vet inte vad jag ska skriva, så jag slänger jag in en gammal bild på mig, den är jätteoseriös. haha!


peace!


j

älskar oss


GLÄDJE&KÄRLEK! <3

brodering och tvn

Hade ingen tid igår att blogga, var hemma hos Beckis, kom hem vid halv tio, sen gick jag faktist och la mig, för jag var riktigt trött.
Men nu skriver jag!

Just nu sitter jag och tittar på Den rätte för rosing, plus att jag broderar, jag blir helt slut i mina ögon. haha!
Ikväll är det desperate housewives!! ME LIKE A LOT!

Skulle ha träffat Sussie en stund ikväll, men det blev inte så.. SNYFT! Saknar henne really mucho! :(

nu ska jag gå tillbaka till tvn och mitt broderi




j


söndag och ångest!

Imorgon är det skola, och det känns riktigt jobbigt. Tillbaka till stressen alltså. USCH!
idag har jag suttit och broderat, hela hela dagen! Blev helt förvirrad av alla små hål och trådar haha! ett stort plus om dagen är att det var riktigt fint vder tycker jag, det är första mars! Första vår månaden! WOHO
OCH det är parlamentet ikväll! Det ska bli kul att se, efter ett långt uppehål med det. Så det är toppen!

JUSTEE!! Gårdagen var sjukt jäkla kul! mycket vänner, skratt, god mat, träffade nytt roligt folk OCH MYYYYYCKET DANS OCH ROCK! me loooove alltså!
Säger tack till victoria för att hon fick mig att tänka på annat! <3
En riktigt lyckad kväll! ett bra slut på lovet liksom!


me and my V <3

j

RSS 2.0