När vi inte kör, kör vi ändå


Nu kör vi

Idag var jag och gymmade med mina boys. Så jävla skönt! Det var det bästa som hänt under det här året som går och går. Två timmar körde vi. Jag ska köpa kort och Kristoffer ska bli min käre PT. Det känns väldigt bra. ska iväg på fredag igen förhoppningsvis. Och sen lördag. För nu jävlar kör vi!


Wäääääää


Hur sött?!


Läggdags

Nu ligger jag i min säng och ska sova nu nu nu. Är helt slut. Imorgon börjar ännu en veckas slit i skolan. Härliga tider. Japp.
Ja, har inte så mycket att tillägga så hej hopp


Spring då

Kom precis in från en skön springtur. Crazy good! Nu ska jag hoppa in i ett bad tänkte jag. Var i Vällingby idag med Ebba och gjorde typ ingenting kollades affärer och suckades rejält av allt. Allt skrek köp mig. Jobbigt läge.
Nej nu måste jag bada lite grann. Ajjde


Godnatt en annan dag


Godnatt


Jag är verkligen sur och trött på skolan


Frid och fröjd

Nu börjar första helgen med frid och fröjd. Har inte haft en lugn helg på tre veckor typ. Så nu ska jag äntligen få en helg då jag ska få sova ut. Som jag kan behöva. Så jävla skönt. Nu ligger jag i min säng och kollar på vänner. Länge sen nämligen. Så mysigt. Imorgon ska jag ut och äta med familjen och Ebba faktiskt. Sen ska vi passa sebbe och Liam. Tror jag. Mycket trevligt. Och på söndag blir det bara chillnation.


Dricker lite te

Sitter hemma hos Olivia och myser med lite te. Måste bara få ur mig att jag avskyr att se mina nära och kära må dåligt. Ibland vet man inte vad man ska göra, eller säga. Men jag gör mitt bästa iallafall!


Bara ett litet besök

Besöket hos Mattias gjorde så mycket för mig. Livet är så jävla orättvist. Jag ska sluta klaga. A new respect for life


I väntan

Står och väntar på Ebba vid pressbyrån. Idag står dans på schemat först. Trevligt! Har sån jävla träningsvärk, men har hört att man ska träna på det. Haha! Det är skön t.

Efter skolan ska jag bege mig till Mattias iallafall


Start all over


Some nights

Idag var det skola på schemat. En lång dag, men det gick väl bra. Det funkar ju. Styrketräning sista två timmarna. Friskt humör. Nu jävlar kör vi.

Imorgon blir det skola igen såklart. Efter skolan ska jag åka och hälsa på Mattias på sjukhuset :) då ska vi sjunga för alla oss


Lillebror

Du är det bästa som hänt mig. Du är det finaste jag har. Du betyder mest för mig älskling. Allt för dig. Jag är så stolt över att få vara din storasyster. Jag älskar dig mest av allt lillebror <3


För alla oss

Helgen gick för fort. Men jag har pumpat in cash helgen så set känns bra. Imorgon börjar en veckas kämpande i skolan. Det är bara att köra. Det har jag lovat mig själv. Fortsätt kämpa. Min kämparglöd är på topp!!!


Känslorna sprider sig snabbt överallt

Den bästa


Långa lillebror

Som alltid kommer att vara min lillebror. Oavsett vad. Love u <3


Livet är allt orättvis

Jobbat idag. Mycket stress vart det. Men det gick bra och det var kul. Imorgon blir det jobb igen. Men inte lika länge. Sen när jag kommer hem blir det plugg. Nu ska jag fortsätta kolla vänner och snart sova. För imorgon börjar jag tidigt!


Hard work

Nu blir det jobb till halv nio ikväll. Friskt humör!


My little prince


Hero

Jag har länge undrat em min hjälte är. Nu vet jag.


Ny start. Nya tag.

Kom igen nu för fan Jessica.
När du inte kör, kör du ändå.
Punkt slut.


En liten skrattattack såhär på kvällskvisten


Sigge och Elvis

Ligger i min säng och kollar på vänner. Medan jag gosar med mina två bebisar. Har inte sovit i min säng sen äcklet sov här. Men måste ju lära mig att göra det.
Och så fick det bli idag. Skulle sovit hos Olivia, men sebbe har extrem astma och krupp, så jag fick gå hem och sova. Men jag har ju mina två älsklingar.


Word


Nu är du ute ur mitt liv

Hahahaaha! Idag var jag tvungen att säga tack och hej till idioten. Han reagerade så jävla omoget. Vilken liten osäker kille du är. Och ful och äcklig är du också. Hahahaha! Inte van vid att bli dissad.

Och du. Jag är fan så mycket bättre än du.


Wonder why?

Helt plötsligt så avskyr jag Göteborg. Hm, undrar varför? :(
Eller juste. Din jävel.


Jag behöver lite Turkiet


Älskar er så!

Önskar att jag träffade er oftare. För ni är verkligen mina idoler. Jag älskar er så mycket. Och är så jävla glad att jag har er. Två riktiga glädjespridare. Mina.


Illa fucking men för livet

Vilken bortkastad helg. Trodde att det inte fanns någon som kunde prata såhär mycket. Jag har inte pratat på hela helgen. Vilken jävla luft en människa kan ha. Ingen mer göteborgare för min del. Aldrig!
Kommer aldrig kunna lyssna på svensk rap igen. Fy fan alltså!
Och fan för dig


Påväg till skolan

Sitter på tubleros påväg till skolan. Känns bra. Ska möta Ebba, sen är det en lektion sen blir det till att fördriva tid tills jag ska möta Justin. Fan va skoj!


Skola imorgon då..

Jag har ingen lust alls att åka till skolan imorgon. Usch fy och blä. Men det ska bli mysigt att träffa mina tjejer. Saknar dom. Börjar med psykologi prov. Snark. Sen blir det en lång dag. Men men. Snart helg igen och då får jag fin besök från götlaborg. Det blir skoj iallafall!


Det är fan inte lätt när det är svårt

Tack och lov så har jag det allra bästa vännerna i hela världen iallafall.


2013

Bra start på 2013, eller vad säger ni?


Hej

Har suttit hos Olivia ikväll, pratat med henne och hennes vän Helen. Det var jättemysigt och trevligt. Kom precis hem. Ligger i sängen och tittar på vänner. Självklart. Ja. Haha! Men alltid ett avsnitt innan jag somnar.


Ibland får man bara ett extra syskon


Vännertittande

Snart börjar skolan. Jag har verkligen ingen lust alls att gå tillbaka. Fy fan alltså. Men men. På torsdag kommer Justin hit. Blir kvar hela helgen. Får se vad vi hittar på. Ska bli jätteskoj iallafall :)


Can't stop thinking about you


Konstig dag

Somnade efter bag skrev förra inlägget. Vaknade vid halv tio. Snacka om trött tjej. Kollade på några vänner avsnitt och nu ska jag försöka sova. Igen. Haha


När vi inte kör, kör vi ändå

Idag vart det skola och prov med bexxis. Det gick faktiskt bra. Sen gick jag hem till Magnus. Träffade honom och Olivia. Saknat henne så mycket. Sen åkte vi hem. Och jag fick träffa min lilla älskling sebbe. Han blev så glad så! Hihi nu kollar jag på vänner och typ sover.


Mys med bexxi

Sitter hemma hos bexx. Vi har varit duktiga och pluggat. Imorgon ska vi till skolan för att skriva prov. Kul..
Men fick en underbar nyhet idag, att jag börjar skolan på torsdag istället för onsdag. Så jävla bra. Underbart! Hejdå


Alltså what?

Och självklart är Forest gump på tv. Hahaha! Vad är grejen?


Fikadags

Ska iväg och träffa en saknad person. Ska bli mysigt med en massa prat och gottis. Sen blir det hem och plugga in i det sista. För imorgon är det prov.


Mysa ännu mera

Ikväll blir det ännu mera mys, med älsklingsbästis. Med massa tilltugg och mys mys mys! <3


Mys

Nu frulle och vänner. Sen ska jag plugga. Duktigt va?


Jersey shore

Kollar Jersey shore maraton. Så jävla kul så jag sitter och skrattar för mig själv. Hahaha! Patetiskt ju. Men det är kul! Måste sova snart, men kan inte sova. Så det kommer bli problem. Men jag fortsätter


Vänner is in the house

Ligger i sängen och tittar på vänner. Jättemysigt! Imorgon är det jobb som gäller. Mycket trevligt faktiskt. Det blir ett kalas, så det är skönt. Sen ska jag träffa Rebecka och plugga. Hoppas jag.
Yes, nä nu måste jag koncentrera mig på vänner. Hejdååååå


Snart börjar skolan..

Usch, orkar inte att skolan börjar snart igen. Sista terminen. Och det ska jag se till att fixa. Det är bara att kämpa sönder. Börjar på onsdag. Men måste till skolan på måndag för att göra ett omprov. Usch fy och blä. Men det ska nog gå bra. I hope!


What's up with all the signs

Hahahahaahah, helt jävla sjukt. Så ba dyker lät du henne komma närmre upp. Helt galet bara och nu vart det ett till tecken som kom fram från gubben i lådan


Gott nytt år förfan

Nytt år. Nya tag. Har sagt det varje år. Men nu är det på riktigt. I år blir det fan blod svett och tårar. Eller inte så mycket blod kanske. Men det andra. I år blir det hårdträning gånger tusen.

Hejdå äckel 2012 och hej 2013


RSS 2.0