Kör på en sån idag

Idag tar jag hand om mig, vilar och kollar på mitt favorit gäng. Ska nog hoppa in i ett bad nu. För det kändes som en bra idag.

Igår var det sommar och sangria


Grattis babe


Ibland gör man narr av sig själv


Pappa är nog mitt största och enda fan


Impossible

Du sjunger som du ser ut - vackert.


Fu mänskligheten

Jag blir så jävla besviken på mänskligheten ibland och nu börjar det spåra påriktigt. Människor som jag trodde att de aldrig skulle svika en. Människor börjar sjunka så himla lågt i mina ögon. Åh jag blir galen på det här och så ledsen.

Så var bara tvungen att skriva av mig lite. Hejdå


X

Varför hände det där precis i min dröm? Fan också. Jag är typ gråtfärdig och jag saknar honom. Helt klart. Det är inte lätt när det är svårt.


En midsommarnattsdröm


Well, smack my ass and call me Judy

Midsommar igår, jättemysigt hemma, med familjen och mormor och låtsas morfar. Sen begav jag mig till Ebba där det skulle firas midsommar på vårt vis. Haha! Var först jättedepp med Ebba, men sen så ordnade sig allt tillslut. Det var skoj, bara det att mitt i allt blir man kallad för hora, fjortis och dvärg påriktigt. Fy fan alltså. Men men, jag ska inte bry mig om det. Jag hade kul.

Idag var jag med Ebba till sju, sen åkte jag hem och åt rester från igår, och tittade på vänner som jag fortfarande gör. Mys!


Jobbet kallar


Jag jobbar på

Jag är kung på att sitta i reception. Det är jättekul! Mycket att göra hela tiden.
Plus att jag har mitt ögongodis där också ;) underbart.

Pappa tror att han är kändis. Haha, för han var bårbärare idag på BP match, då han fick bära en spelare som fick en smäll och tuppade av. Han fick åka ambulans till och med. Matchen visades på tv, och den biten visades just på sporten ikväll också, så då fick vi se pappa. Han är så jävla stolt. Hahaha! Så kul! Det går bra för honom. Kul!

Fast jag är ju iförsig med i en film snart. Pahaha


Bästis i mitt hjärta

Nu har vi känt varandra i sex år tror jag. Och kärleken till dig min bästa vän blir bara större och större för Varje dag som går. Du är min andra halva. Min kärlek, det kommer du alltid att vara. Hur det är går med killarna, Så vet jag att jag alltid har dig. Och du vet att du alltid har mig. Oavsett vad. Jag är mer än överlycklig att jag har dig. Amanda, du är så underbar. Min best bud. Jag älskar dig mer än du anar. Och det ska jag alltid göra.


Receptionisten Jessica här

Dagens arbetsdag varade i fyra timmar. Det var vääääldigt mycket att ta in, men det var jättekul. Bara det att jag slant på massa ord när jag pratade i telefon. Haha! Typ repcetion, hahaha wtf?

När jag kom hem så gick jag ut på en pw i en timme. Och sen så hem och duscha, åt och sen somnade jag i tre timmar. Så fruktansvärt skönt, hoppas bara att jag kan somna nu. Ska kolla något vänner avsnitt till, sen ska jag sova. Imorgon får jag sovmorgon. Och imorgon ska jag prata ordentligt.


Från och med du


Klockrent


Work it

Idag har det varit en hetsig och nervös dag. Varit i stan och myst med minskande bästis. Sen har jag varit med Ebba och träffat Alice en snabbis.

Imorgon ska jag lära upp mig på mammas jobb där jag kommer ägna mina dag nu i tre dagar. Sen f veckor framåt i juli. Ska blir jättekul men är så nervös. Hahaha! Tänk om jag inte fattar något. Men jag ska köra på!


Jag drömmer mig tillbaka till den bästa dagen


Jag har sagt det förr

Men jag säger det igen, jag har världens bästa vänner. Fy fan va jag är lycklig att jag har alla finaste vänner runt omkring mig. Igår hade jag en utav de bästa kvällarna. Firade min bästa Mathias som tagit studenten plus att vi firade lilla mig att jag fyllt ett år kvar till systemet. Så jävla gött. Vi har hemma hos Mathias iallafall, alla var där som jag håller kär. Åh kärlek och lycka. Grillning, kubb, musik och en massa skratt. Kom hem halv fyra tror jag. Nu dagen efter är det tråkigt... Men jag kommer ändå leva länge på den kvällen.


Det bästa jag någonsin gjort

- åka flak med mina fina livskompisar


Lever mitt liv

Jag vet knappt vad det är för dag. Men vet att jag ska jobba imorgon. Plus att det är mysmiddag med mina älskade vänner imorgon. Jag bara lever livet just nu. Snart börjar jobb i fem veckor, så jag bara passar på. Bara att köra på, annars blir jag bara deppig. För just nu rullar allt på känns det som. Härliga tider!


Nu Har vi alla gjort det

Igår tog min älskade bästis studenten. Och min bästa Mathias. Åh va stolt jag är över dom.


Horoskop är bra grejer det


Myser i åskväder

Kom precis hem efter en mys kväll och natt med ebzi. Åkte hem med Olivia, skönt med skjuts. Nu åskar det och regnar crazy much. Mysigt! Måste försöka sova nu. Ska bli riktigt skönt.
Annars har dagen varit väldigt Depp, såhär efter studenten. Fy fan :(


Jävla dygnare

Efter att ha varit vaken i mer än ett och ett halvt dygn ska jag äntligen få min efterlängtade sömn. Hur skönt?!?!
SÅ OTROLIGT SKÖNT KAN JAG JU BARA SÄGA.
Efter att ha suttit och smidit planer med min Mathias i två timmar, så ska jag sova. När solen lyser så vackert igen. UNDERBART


Jag har tagit fucking studenten

Jag är så jävla bra! Jag har tagit studenten. Jag är så lycklig! Finner inga ord. Jag är så glad. Jag ska aldrig tillbaka till den där äckliga skolan igen.
Jag har haft den bästa dagen. Aldrig känt mig så lycklig som jag gjort när jag stod och dansade sönder, vinkade till alla slags människor och blåste i min visselpipa på flaket. Flaket var det bästa jag gjort i hela mitt liv. Jag älskar alla mina nära och kära som kom för att fira min dag. Jag är lycklig och mår så jävla bra! Och jag är så tacksam för allt mina fina föräldrar gjort för mig idag och överhuvudtaget. Kärlek rakt igenom.
Studenten kommer alltid att vara det bästa minnet. Så det så!
Godnatt från en obeskrivligt glad Jessica


Mina absoluta favoriter och idoler


Klassens morsa


Trygghet

Jag är så jävla tacksam över alla min finaste vänner som jag har. De gör mina dagar. Ger mig styrka. Och nu när jag kommer hem från Rebecka så ligger min älskade lillebror i min säng och sover så sött. Så nu ligger jag här bredvid honom och känner mig trygg. Och glad. Och väldigt nervös! Men det är en annan femma.


Den du


Come on


Från ingenstans

Jag känner mig så jävla taggad och motiverad bara sådär. Helt underbart! Nu kör vi!


Här ska det jobbas


RSS 2.0