Mammas stora dag

Idag fyller min fina mamma år. Så grattis till dig <3


Mamzen

Åh vilken söt mamma jag har som köper skilda världar till mig så jag får något att titta på när jag är hemma och är sjuk. En väldigt bra serie, av det jag sett för nu. Fortsätter imorgon.


Hemma

Jag är hemma och vilar. Tittar på time out. Jag är fortfarande läskigt svag i hela kroppen, orkar knappt hålla i luren. Jag vill bara bli frisk nu!!!


Fortfarande sjuk

.... Efter 5 veckor. Fyfan säger jag bara. Fick en ny flaska hostmedicin idag, för andra gången. Snorar och hostar fy fy fy säger jag bara!!
Jag vill bara bli frisk nu. Sa till pappa att jag slutat hoppats på att jag ska bli frisk. Har hoppats i några veckor men nu orkar jag inte. Nu får jag ta dagen som den kommer. Är så himla ledsen.
Ja ja :(


Sjuk

Japp, fortfarande sjuk... Så jävla värdelöst.. Jag orkar inte längre. Gör mig frisk någon. Skulle gått till skolan idag. Men jag känner nu att nej, det går inte. Jag vill bli helt frisk tills jag kan gå. Vilket jag aldrig kommer att bli känns det som.. Åh, kan inte somna om heller.. Fan fan fan också!!
Detta känns så förjävligt. Jag ska inte bli någon artist, om jag ska gå och bli sjuk efter föreställningar, orkar inte det. Det får bli karriär i bowlinghallen :)
Nej nu måste jag sova . Försöka igen iallafall..................


Let's go

Nytt år, nya tag


RSS 2.0